Stedentrips.nl


All inclusive stedentrips boeken bij de expert met meer dan 70 aanbiedingen. All in pakketreis inclusief hotel in het centrum, vliegreis / treinreis of autoreis en extra's als reisgids en citypass voor stadsvervoer. Boek romantische stedenreizen naar Londen, Parijs, New York en Barcelona hier.

Raoul Wallenbergplein 27
2404ND
Alphen aan den Rijnarray(0) { }

11 beoordelingen

Stedentrips krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 11 11 ervaringen.

2013 door roos

In de voordeelagenda van de postcodeloterij zit een bon voor €30.00 en een boekje. Toch mooi meegenomen.
2012 door van Aalderen

Wij hebben genoten van het Cosmo hotel in de prachtige ondergewaardeerde stad Boedapest.
2012 door Dagmar

ik zoek een kortingscode, iemand?
2012 door Marjo

Onderscheidend hotelaanbod, koppeling met betrouwbare airlines en goedkoop 100% stadsgids erbij en je bent helemaal klaar.
2011 door Laurens

We hadden begin februari een gezellig weekendje weg geboekt naar een mooi hotel vlakbij Jardin du Luxembourg. Bij het hotel aangekomen bleek dat stedentrips.nl helemaal geen reservering had doorgegeven aan het hotel en het hotel zat inmiddels al vol. Aan de telefoon schuift stedentrips.nl de schuld af naar het hotel. Maar het hotel verstuurt automatisch een bevestiging naar de organisatie en die konden ze niet overleggen. Heel zwak van stedentrips.nl om allereerst geeneens hun fout toe te geven. Vervolgens bieden ze 1 alternatief aan: een hotel ver van alle leuke plekken vandaan. We moeten elke keer een half uur met de metro om ergens te komen. En ook probeerde stedentrips.nl ons over te boeken exclusief ontbijt terwijl we geboekt en betaald hadden inclusief ontbijt. Na zeuren gaven ze uiteindelijk wel ontbijt erbij maar deden wel alsof we daar heel dankbaar voor moesten zijn. Conclusie: NOOIT meer STEDENTRIPS.NL
2011 door s. helder

Via stedentrips.nl hebben we uiteindelijk een complete stedenreis besteld naar praag inclusief hotel (4 sterren andel's, helemaal super voor 33 euro per nacht midden in centrum), treinticket naar praag toe en een openbaar vervoer kaart voor in de stad en riviercruise. het fijne is dat je alles bij 1 adres kan regelen en dan klaar bent om te gaan. Low budget een weekend praag met stedentrips.nl is met andere woorden iedereen aan te raden.
2011 door gonny s

Het hotel wat wij hadden gekozen voor onze stedentrip Barcelona bleek niet meer bschikbaar (waarom zegt de website dat dan wel???), wel kregen we een keurig alternatief en waren we alsnog blij.
2010 door richard

prima bedrijf! stedentrip naar praag geboekt 6 dagen voor vertrek en alles prima geregeld, reisbescheiden per email gekregen, kunt zelf vliegmaatschapij kijzen. top!!
2010 door ria en lars

fantastische ervaring met stedentrips.nl (=Sunair), keurig hotel op prima a-locatie in londen.
2010 door patrick

mooi totaalconcept voor stedenreizen. Fraaie charme hotels aan de ramblas in Barcelona en vliegticket Transavia zit er bij!
1970 door Lara

We zijn naar Londen geweest. Vliegticket, hotel in centrum + metro card en reisgids in 1 pakketje bestelt bij stedentrip.nl. prima bedrijf

Jouw Stedentrips.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Stedentrips.nl

Stedentrips.nl vind je in de volgende categorieën