Stedenreisburo.nl


Stedenreisburo.nl is een online reisbureau gespecialiseerd in stedentrips. Het Reisbureau is gevestigd in Gouda. Stedenreisburo.nl is onderdeel van Travelservice.

Hoge Gauwe 7
2801 LA
Goudaarray(0) { }

5 beoordelingen

Stedenreisburo krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 5 5 ervaringen.

2013 door Helen

Ik ben onlangs naar Barcelona geweest en de reis is uitgevoerd zoals ik heb geboekt! Prima en keurige communicatie! Ik heb dus een goede ervaring.
2011 door H van Hove

onbetrouwbaar, ben 4 dagen naar Barcelona geweest,we hadden een hotel met ontbijt geboekt en een vroege vlucht door en een late vlucht terug. We hadden in mij geboekt hiervoor en alles betaald. twee weken voor vertrek krijgen we te horen dat het geboekte hotel vol geboekt was en een alternatief hotel kregen. De vroege vlucht was veranderd naar de middag. Het alternatieve hotel was een keurig hotel alleen kregen we bij vertrek de rekening voor de ontbijten gepresenteerd. De dag na thuiskomst een mail gestuurd en tot op heden nog geen reactie gekregen hierop.
2011 door Ilona

Onbetrouwbaar bedrijf. Levert niet de afgesproken / geboekte en betaalde reis. Ik bestempel het als een wanprestatie en zal hier nooit meer terugkomen. Daarnaast zie ik bij stedentrips hun meerwaarde niet (meer). Kies een hotel via Zoover.nl en boek direct. Ga daarna naar cheaptickets.nl en boek je ticket. Dit is ook in 30 minuten gedaan en door directe boekingen ben je echt niet duurder uit.
2011 door Juriaan

Zeker NIET boeken via dit reisbureau. Ben vorige maand 6 dagen naar Rome geweest. Had een Hotel en vlucht 4 maanden van te voren geboekt en 100% moeten aanbetalen. 4 dagen voor de reis nog NIETS gehoord, ben gaan mailen en bellen. Kreeg toen eerst een reactie dat hotel niet meer beschikbaar was (had ik geboekt) en halve dag later dat ook de vroege vlucht (meer tijd in Rome) niet meer beschikbaar was. Het hotel wat ik uiteindelijk gekregen heb was van zeer bedenkelijke kwaliteit en was in ieder geval een stuk goedkoper als wat ik heb geboekt. Zeer nette e-mail geschreven waar ik na 1 week nog geen reactie op heb gekregen. Ga binnen enkele dagen contact opnemen met mijn rechtsbijstand want het prijsverschil tussen de hotels wil ik terug. Lijkt me niet meer als fatsoenlijk. NOOIT MEER!
2011 door Richard Overbeek

Ik ben samen met mijn vriendin vorige maand naar Milaan geweest en deze stedentrip had ik geboekt bij Stedenreisburo geboekt en dit was prima geregeld. Niets op aan te merken.

Jouw Stedenreisburo.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Stedenreisburo.nl

Stedenreisburo.nl vind je in de volgende categorieën