Sport-Thieme.nl


Sport-Thieme.nl online sportwinkel met vele sportartikelen voor in de sportschool en gymzaal of outdoor sport. Ook vind je bij deze online sportshop handige artikelen voor fysiotherapie en vrijetijdsspelen. Van curling benodigdheden tot teamkleding, deze webwinkel heeft het! Ervaringen lezen en delen start je hier.

Nijverheidsweg 17a
3641 RP
Mijdrechtarray(0) { }

4 beoordelingen

Sport-Thieme krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 4 4 ervaringen.

2015 door TJ

Ik heb nog niets besteld, maar alleen gebeld voor informatie betreffende een tafelbiljart. Ik geloof dat ik Muffy gelijk moet geven dat ze zeer slecht bereikbaar zijn. Dit hele verhaal tik ik terwijl ik met hun telefonisch in de wacht hang met 1 vinger. Het duurt echt een eeuwigheid. Ik begin zo langzamerhand te denken dat dit bedrijf geen klanten nodig heeft ofzo. Er word niet verteld waarom je zo lang moet wachten. En daarbij heb ik nu al 2 keer de toon gehoord dat het zo lang duurt en er dus opnieuw word begonnen met de wachtprocedure. Ik weet niet of ik al had vermeld dat ik dit allemaal met 1 vinger typ, dus niet met de snelheid van 10 vingers als normaal. Mocht u toch nog plannen hebben om hier te bestellen, dan kan ik u vertellen dat ik nu al 7 minuten in de wacht hang en nog geen excuses of niks is gekomen en jahoor.... na 7,5 minuut bellen en niks horen is de verbinding verbroken... Veel sterkte gewenst als u al een aankoop heeft gedaan.
2013 door Muffy

Zelden zo slecht behandeld bij een winkel laat staan een webwinkel. Er is een driekoppige klantenservice maar helaas, zij kunnen niets voor je betekenen als je bestelling even niet wordt geleverd. De dames kunnen namelijk niet in de systemen. Degene die daarvoor wel bevoegd is, is helaas niet aanwezig. Kortom, ze kunnen niet zien wat er is besteld, wanneer, of en zo ja wanneer er wordt geleverd en nee, helaas annuleren kan ook niet. Een email sturen kan ook naar dit briljante bedrijf maar helaas u raadt het al; daar wordt niet op gereageerd! Mensen, koop hier niet! Er zijn genoeg goede webwinkels die wel klantgericht zijn ingesteld en die u graag helpen met vragen. Ik bestel hier in ieder geval nooit weer!
2012 door Siemen

Voor mijn zoon een molton basketbal gekocht bij deze webwinkel. Zeer content!
2012 door Voogt

Voor de kinderen een ballenbak gekocht bij sportshop Thieme. Ik kende de shop totaal niet, maar is alles is goed gekomen! De kinderen zijn door het dolle heen (-:

Jouw Sport-Thieme.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Sport-Thieme.nl

Sport-Thieme.nl vind je in de volgende categorieën