Speurcenter


Speurcenter.nl - Meer waar voor uw geld!

Speurcenter.nl is de “Nieuwste”, vraag- en aanbodsite van Nederland waar u sneller, makkelijker en veiliger (oude en nieuwe) producten en diensten kunt kopen en verkopen. En in tegenstelling tot Marktplaats en Speurders plaatst u uw rubrieksadvertentie niet zelf bij ons maar doen wij dat voor u!

Speurcenter.nl is de “Nieuwste”, vraag- en aanbodsite van Nederland, waar u sneller, makkelijker en veiliger (oude en nieuwe) producten en diensten kunt kopen en verkopen.

Van de Reijtstraat 49
4814 NE
Breda6 beoordelingen

Speurcenter krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 6 6 ervaringen.

01-05 door Danicka

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Zij incasseren geld voor sinterklaasbezoekjes, maar zij komen niet gemaakte afspraken na. Ze reageren ook niet op e-mails en dergelijke. Ik doe hier in ieder geval nooit meer zaken mee. Oppassen mensen geen sinterklaas boeken via sinterklaasjebezoekjes
28-03 door Luna

Goede klantenservice en snelle klantenservice dezelfde dagnkrijg je nog antwoord die duidelijk is en zeer behulpzaam, lage verzendkosten vergeleken met veel andere webwinkels en snelle levering! Al meerdere keren besteld en ga zeker nog vaker bestellen. Veel verschillende producten dus voor ieder wat wils. Absoluut een aanrader!
16-02 door Rilana

Bedankt voor de goede service!
16-02 door Valentina

Super! We gaven het design voor onze collectebussen over aan Speurcenter.nl Welke uit eigen beweging ons een mooie korting aanboden.
16-02 door Johan

Uitstekende winkel. Ik ben prima geholpen door de klantenservice die me precies kon vertellen producten ik nodig had voor mijn actie.
25-11 door Remco

Super goede ervaring met deze shop. Ze denken met je mee en als je een spoed bestelling hebt zoals ik een van de twee keer had komen ze snel bij je langs.

Jouw Speurcenter review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Speurcenter

Speurcenter vind je in de volgende categorieën