Spartoo


De Spartoo Online Shop heeft een uitermate grote collectie schoenen die ervoor zorgen dat menig man en vrouw hebberig worden voor een nieuw paar schoenen. Spartoo.nl heeft een overzicht van de seizoentrends zoals city, relax, chic, groen en eco, sport, rock en skate. Daardoor kun je gemakkelijk vinden wat je precies zoekt. Heb je liever een schoen in de aanbieding, kijk dan even in de outlet waar je de afgeprijsde schoenen vind. Spartoo.nl heeft een grote variatie Converse sneakers, die het altijd goed doen. Natuurlijk zijn er niet alleen maar vrouwen die graag mooie schoenen hebben, maar ook mannen. Ook hier voldoet Spartoo aan de wensen, wat dacht u van Derby-stijl schoenen schoenen? Deze zijn altijd gemakkelijk te combineren zodat u van een casual stijl een nette stijl maakt in een handomdraai. Bijvoorbeeld door een polo shirt om te ruilen voor een business overhemd. Net zo belangrijk als een paar goede schoenen is de schoenverzorging.

Voor fans van mooie tassen hebben ze ook een ruim aanbod handtassen voor elke gelegenheid, seizoen of voor het alledaagse leven. In 2006 werd Spartoo opgericht door drie jonge mannen in Frankrijk die droomden van een eigen bedrijf in hun interesse gebied. Deze droom werd werkelijkheid. Tegenwoordig is Spartoo vertegenwoordigd in 20 landen, hebben ze meer dan 700 merken en 30.000 modellen en hebben ze een bezoekersaantal dat uniek is voor Europa. Verder profiteert u bij Spartoo.nl van een gratis levering en de mogelijkheid voor een gratis retourzending binnen 30 dagen. Dit maakt het allemaal de moeite waard om een bezoekje te wagen aan Spartoo.nl.


array(0) { }

Populaire producten van Spartoo


3 beoordelingen

Spartoo krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 3 3 ervaringen.

2016 door Jordy

Schoenen besteld maat 39 maar kreeg na een lange tijd maat 36. Schoenen volgens de instructies terug gestuurd. Telefonisch onbereikbaar. Het geld kreeg ik pas na 18 emailtjes terug!! Retourkosten voor de foute bezorging kreeg ik niet terug omdat ik de schoenen niet retour heb gestuurd??? Uit principe thuiswinkel en consuwijzer ingeschakeld. Zelfde dag kreeg ik een email dat het wel terug gestort zou worden. Ik wacht hier al weer lang op. Succes met jullie webshop spartoo.nl
2012 door jef

Levering met selectvracht, dus drama, geen mij maar postNL
2011 door pim

Prima shop

Jouw Spartoo review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Spartoo

Spartoo vind je in de volgende categorieën