Schuurman Schoenen


Schuurman Schoenen heeft naast 45 winkels nu ook een webshop met betaalbare kinderschoenen, trendy damesschoenen en bekende merken herenschoenen. Maar ook seizoensartikelen zoals winterlaarzen, sandalen en zomersneakers vind je hier voor dames, heren en kinderen.

Wij zien uit naar jouw ervaringen met online schoenen kopen bij de webwinkel van Schuurman Schoenen.

Parallelweg 44
7161 AG
Needearray(0) { }

Populaire producten van Schuurman Schoenen


13 beoordelingen

Schuurman Schoenen krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 13 13 ervaringen.

2017 door Gaby van Kerkvoorde

Ik bestel online omdat ik fysiek niet in staat ben om naar de winkel toe te gaan. Ben veelvuldig in de winkel geweest omdat elke medewerker wat anders beweerde rondom de vouchers. Gelukkig is mijn man morgen in staat dit wel te doen. Het had een verjaardagscadeau moeten zijn. Helaas viel deze in duigen. Bedankt.
2016 door bob

Zeer slechte ervaring gehad. tijdje geleden in de winkel geweest waardeloze verkopers..Ze moeten eerst mensen goed gaan begeleiden inwerken voor dat ze in de winkel gaan staan.
2015 door Lucie

Erg klantvriendelijk, en super goede service bij problemen met schoenen
2014 door Kim

Ik heb top ervaringen met Schuurman schoenen En ik heb vanmiddag weer 2 pair schoenen gekocht En ga zeker vaker bestellen Ga zeker zo door Schuurman schoenen
2014 door Kim

Ik heb top ervaringen met Schuurman schoenen En ik heb vanmiddag weer 2 pair schoenen gekocht En ga zeker vaker bestellen Ga zeker zo door Schuurman schoenen
2014 door DCK

Ik heb helaas erg slechte ervaring met Schuurman Schoenen. Na 7 dagen waren de schoenen nog niet geleverd en bij navraag kreeg ik een email dat men niet exact kon aangeven wanneer schoenen werden geleverd wellicht aan het einde van de week. Ik heb de opdracht toen maar geannuleerd en wacht nu op mijn geld. Kortom onbetrouwbare webshop.
2012 door Sanne

Ik heb bij Schuurman Schoenen mooie winterlaarzen gezien, iemand een geldige kortingscode ergens gespot? Sanne
2012 door Janske

Mooie schoenenwebwinkel, opruiming pagina kan beter (alleen maar damesschoenen) en goede merken.
2012 door Meijering

- Mooie website met handige navigatieopties en leuke tabs als nieuwe collecties en 50 merken - Achteraf betalen met afterpay mooie aanvulling op ideal en creditcard - Levertijd van 2 tot 5 dagen iets aan de lange kant. - Service en betrouwbaarheid van leveringen postief. Laten we schuurman aftikken op 4 sterren! Jasinta
2012 door Nan

Ik heb vrijdag voor de 2e keer een bestelling gedaan bij schuurman schoenen, en die heb ik de volgende dag al ontvangen! Alles heel netjes verpakt en een retour/ruilbon sturen ze ook standaard meemocht dit nodig zijn. Ik heb dus wel goede ervaringen met dit bedrijf,en zal er zeker vaker gaan bestellen. Ik ben nu geslaagd voor laarzen in mijn favoriete merk,alvast voor de winter met 70,00 euro korting,ik hou de site in de gaten!. Bedankt Schuurman.
2012 door Nan

28-7 [zaterdag] in de avond schoenen besteld, en vandaag 1-8 al binnen gekregen keurig verpakt. is mij dus goed bevallen!
2012 door Mariska

Ik heb slippers besteld op 24-5. Maar geen email van wanneer het verstuurd zou zijn. Ja nadat ik gemeeld had de 25ste met een code bij selekt vracht die niet werkt. En 7 dagen later geen idee of ze onderweg zijn of niet. Maar zodra ik zei krijg, eerste en laatste keer dat ik daar wat koop. Ze houden je niet automatisch op de hoogte wat andere bedrijven wel doen. Die bijv kattengrint leveren en dan is het de volgende dag ook echt bezorgd als ze zeggen is verzonden. Klantenservice is bagger !!!!!!!
2012 door Katja

Mag ik even melden dat het geniaal is dat je bij Schuurman Schoenen via de webshop kan bestellen en kan ruilen via de lokale winkel! Echt hele fijne service. 10 keer beter dan retourzenden en uren in de rij staan bij het postkantoor! Dikke 5 sterren voor Schuurmanschoenen.nl!

Jouw Schuurman Schoenen review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen vind je in de volgende categorieën