Schuttinghout.com


Koop online bij Schuttinghout.com (tegenwoordig Buitenwarenhuis BV) alle benodigdheden om zelf een schutting te plaatsen. Of je nou op zoek bent naar vurenhout schuttingplanken, hardhouten tuinschermen, natuurlijke schuttingmatten, geimpregneerde tuinplanken, houten oppottafels, gegalvaniseerde staalmatten, steigerhout, beschoeiing hout, schapenhek voor omheiningen of andere schutting en tuinhout artikelen zoals tuinkasten, houten schommel palen en picknicktafels. Bij Schuttinghout.com vindt je het allemaal en ook nog tegen de scherpste prijzen.
Alle producten worden geleverd met bijbehorende bevestigingmaterialen en gereedschappen.

Deel hier je ervaringen met online tuinhout bestellen bij deze webshop / online houthandel.

Osloweg 97
9723 BK
Groningen27 beoordelingen

Schuttinghout krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 27 27 ervaringen.

11-10 door Buitenwarenhuis.nl

Schuttinghout.com is overgegaan in onze hoofdshop Buitenwarenhuis.nl
18-08 door Samuel

Vrachtwagen kon onze straat niet in, te groot, dus met dank aan diverse buren flink moeten sjouwen, wel tevreden over de planken en palen.
10-07 door Elderink

Wij hebben 5 meter rabatdelen en hardhouten palen gekocht bij deze webshop. Wij zijn blij met onze nieuwe tuinwand. Dank
18-02 door P. van wijk

De zogenaamde geimpregneerde rabatplanken had ik 2 dagen na bestellen al voor me huis liggen met palen en schroeven erbij. Kon meteen aan de slag... Alleen de vorst zit nog in de grond... Nog even wachten dus. Ik geef 5 sterren voor de snelle levering, kwaliteitshout met keurmerken en lage prijs geimpregneerd hout geschikt voor verwerking buiten! Als verbetersuggestie heb ik het idee neergelegd ook hardhouten rabatdelen aan te bieden. P. van Wijk.
22-10 door Klusbedrijf

Keurig geadviseerd over het plaatsen van een kastanjehouten omheining, vervolgens heb ik bestelt via de website en druk bezig met plaatsen. Buitenwarenhuis, bedankt voor de service en de geleverde producten!
15-10 door Gert

De rabatplanken en vierkante palen van Buitenwarenhuis BV zijn van hoge kwaliteit. Telefonisch wordt je goed te woord gestaan. Levering volgens vaste bezorgdagen per postcodegebied loopt zoals aangegeven. Gert
04-10 door W. De Graaf

Kastanjehek en weidepalen via Buitenwarenhuis bestellen is probleemloos geregeld. Met professioneel transport wordt alles geleverd. Wim
05-08 door Veldhuis

7,5 x 250 boompaal werd mij geadviseerd voor onze fruitbomen, met paal aan de windkant en boomband in een achtje om de boom en paal heenbinden. Kijk daar heb je wat aan. Stukje advies, ja dan gun ik ze ook de sale!
31-07 door John

Gratis proefmonster service is top! Zo weet je precies wat je bestelt. Kwaliteit schuttingplank en paal ook perfect.
30-07 door Jandaan

300 boompalen besteld. Netjes gelost. Dank
22-07 door Kees van bultereren

Kwaliteit hout zeer goed. Geldt ook voor de schroeven. Veel foto"'s en tips op de website. Verbeterideeen: nog sneller bezorgen! Het liefst gratis. Al met al dikke 5 sterren ervaring.
20-07 door Jantien

15 meter tuin-/trellisschermen besteld, maar op de dag van de aflevering bleek het niet aanwezig te zijn.. De order was niet doorgevoerd in het systeem (wel betaald) en kon niet eerder dan de week erna geleverd worden. Uiteindelijk het geld maar terug laten storten. Wel uiterst vriendelijke klantenservice.
17-07 door Karel

Bezorgkosten voor tuinkast met 70 euro wel aan de prijs. Hierover gebeld. Wordt aangepakt binnen 1 maand werd gezegd
07-07 door Sander

Aan de telefoon keurig te woord gestaan. Tuinhout is van prima kwaliteit. Schroeven tikkeltje duur. Service en levering dik in orde.
27-04 door Kl

dit was mijn eerste keer dat ik hout bij schuttinghout.com weg haalde dus was wat bang voor de kwaliteit van het hout, daar hoef ik me sowieso niet meer druk om te maken. erg mooi geworden en dik tervreden. bedankt voor de samenwerking nogmaals.
22-04 door r. de Kloet

Keurig verzorgd, goed hout. Een aanrader
13-03 door j. Romeijn

De aardige dame aan de telefoon heeft me uitgebreid geholpen met alle benodigde materialen voor onze schutting rondom de achtertuin. De vaste bezorgdagen zijn ideaal, zo weet je precies wanneer je vrij moet vragen. De 5 meter geimpregneerde planken en gepunte hardhouten palen zijn van prima kwaliteit en goed geprijsd. Kortom Schuttinghout.com kan ik iedereen aanraden die tuinhout wil laten thuisbezorgen! Jef
01-03 door van zandvoort

Mijn Tip: zorg dat je tegelijk met je buren tuinhout in 1 keer besteld en zo bespaar je op de kosten voor bezorging.Bovendien heb je dan allemaal dezelfde schutting, wel zo mooi. Een horizontale schutting met planken om en om is lekker stevig en makkelijk te plaatsen. Het voordeel van schuttinghout.com is dat de duidelijke bezorgschema's precies laten zien waar je aan toe bent qua levering.
28-02 door p. Timmermans

Goed advies gekregen door derk over een beschoeiing bouwen bij ons in de achtertuin! Na telefonisch advies meteen alles in de webshop besteld en alles is keurig bezorgd volgens het bezorgschema.
02-02 door H. De Moel

Houten tuinkast voor tuingereedschap hier op advies van me buurman ook gekocht en inderdaad nobel bedrijf.
04-01 door J. Meyer

Met bezorgkorting hier een houten tuinkast besteld. Helemaal tevreden en klaar voor het voorjaar! Judith
15-07 door brenda

Aardige dames werken hier die echt hun best doen alles goed te regelen. We hadden namelijk per abuis verkeerde tuinhout ontvangen, maar dit allemaal weer opgelost. brenda emmen
23-06 door p.pater

Namens allen dank voor de geleverde planken; alles is top geregeld, dus als we in de toekomst meer materialen nodig zouden zijn, zullen we zeker een beroep op jullie bedrijf doen.
15-04 door w. vonk

Mijn ervaring is dat je in 1 keer een goede bestelling moet doorgeven. Een bijbestelling waren ze niet blij mee maar is uiteindelijk wel goedgekomen. Kwaliteit van planken en palen is trouwens keurig. Het stappenplan voor een schutting bouwen zou alleen iets duidelijker kunnen. De schutting staat nu in iedergeval zonder kleerscheuren!
03-03 door bakker

ik heb hier een complete schutting gekocht, planken, palen en schroeven, alles keurig in 1 pakket geleverd. dinsdag bestelt, vrijdag al alles voor de deur. De chauffeur belde netjes over hoelaat hij er ongeveer zou zijn. Kijk daar wordt ik nou gelukkig van. Prima online tuinhuit adres dus.
22-02 door John

Kwaliteit tuinhout goed, levering snel en netjes, uitleg plaatsen schutting is redelijk, zou nog duidelijker kunnen met foto's en video's.
20-09 door Dorien

Prachtige houten tuinschermen besteld hier bij Schuttinghout.com. Mijn man heeft em zelf geplaatst met alle bijgeleverde benodigdheden. Goede service en snelle levering!

Jouw Schuttinghout.com review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Schuttinghout.com

Schuttinghout.com vind je in de volgende categorieën