Informatie

Schroevenkopen.nl zijn de online specialisten in het in- en verkopen van schroeven. Schroevenkopen biedt onder andere torxschroeven, boortjes, RVS en verzinkte slotbouten en tuinschroeven aan van de bekende merken Heco en Ivana.

Deel hier uw ervaringen met schroevenkopen.nl of lees reviews van anderen.

Adresgegevens

De Nije Herne 15
8831 ZS
Winsum
Schroevenkopen krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 8 8 ervaringen.

Reviews

8 beoordelingen

2019 door M
Schroeven en andere spullen besteld op deze site, vlotte levering voor een heel geschikte prijs!
2017 door Ronald
Bestelling was incompleet, geen ramp. Was alleen een maat bitje, mailtje gestuurd dat bestelling incompleet was, niet met de intentie om een nalevering. Waren de kosten niet!! maar na twee dagen netjes een envelop in de bus met het bitje en als extra een magnetische bithouder. Super, geweldige service toch!!
2014 door Derk Smids
Goede kwaliteit schroeven voor een lage prijs. Prima site!
2012 door jeldrik
Door meneer strikwerda keurig geholpen aan de telefoon met advies voor de juiste schuttingschroeven. Het zijn rvs torx schroeven met t20 bitjes en 3.5mm metaalspiraalboor geworden. dank dank dank.
2012 door Bart Mansveld
Erg mooie en overzichtelijke site. Normaal haalde ik mijn HECO schroeven bij de Gamma maar dat is verleden site. Wat een prijsverschil!
2012 door Stefan miedema
pluggen en natuurlijk schroeven besteld bij schroevenkopen. binnen 2 dagen binnen gekregen. door eigen fout verkeerde maat besteld zeer tegen kleine vergoeding snel retour geregeld en nieuwe ontvangen. super service voor herhaling vatbaar!
2011 door Bart Wijnen
Na wat speuren op internet op www.schroevenkopen.nl terecht gekomen. Erg goedkoop en binnen 2 werkdagen de schroeven in huis.
2011 door S. Hogelucht
SChroeven, bitjes en boortjes besteld bij schroevenkopen.nl. Helaas zaten de boortjes en de bitjes los in het doosje en ware er drie boortjes verdwenen. Na een emailtje kreeg ik zonder problemen de bortjes nogmaals nagestuurd. Goed en correct afgehandeld dus! MVG S. Hogelucht
Toon meer beoordelingen Toon minder beoordelingen

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Schroevenkopen.nl vind je in de volgende categorieën

Jouw Schroevenkopen.nl review