Schonevijver.nl


Alles voor en over de vijver. Uitgebreide vijverbibliotheek, vijverforum, enz. Gespecialiseerd in biologische producten voor bestrijding van algen in de vijver. Kwekerij van vijverplanten die kant en klaar aan huis kunnen worden bezorgd.

Kraanvogel 15
5754 CW
Deurne16 beoordelingen

Schonevijver krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 16 16 ervaringen.

2018 door A. van der Werf

Ik heb een vijver van ca 50 a 60 m3 en heb daar 5 kg van Uw korrels in gedaan( ca € 100) het resultaat is niet minder algen maar wel is alle leven in de vijver weg, geen vis meer te zien, zelfs de kikkervisjes zijn plotseling verdwenen. Conclusie Uw korrels zijn puur vergif!
2017 door Cor van der Pol

Algenkiller 5kg in 30000 ltr water maar meer draadachtig dan ooit heeft u ook een middel wat wel werkt. Vriedelijke groet Cor
2017 door Leon Peeters

Top service, Peter weet precies waarover hij praat. Ik had problemen met slecht groeiend fonteinkruid, zonder problemen gewoon nieuwe planten gekregen.
2017 door Henk

Levering volgens afspraak, mooie grote en stevige planten, netjes in mandjes. zeer tevreden
2017 door ysbrand

netjes de volgende dag binnen, oxi-boost... als er nu ook een goede gebruiks of handleiding bij gezetren had, dan had dat wel makkelijk geweest
2017 door Adriaan vd Schans

Tijdje terug alg killer besteld en ook keurig op tijd binnen gekregen. Alleen jammer dat het totaal niet werkt. Draadalg gaat er harder van groeien zo lijkt het. Koi vijver van 10000 liter, 2 kilo algkiller erin, week UV uit zoals in de gebruiksaanwijzing staat resultaat nul komma nul.
2015 door Kalkman

Snelle levering,goed contact,had een probleempje met een levering welke direct werd opgelost
2015 door A.m.kalkman

Zeer snelle levering dat wel,maar zeer weinig planten voor de 150 euro die ik besteld hebt,van een soort maar enkele takjes????
2015 door Een zeer tevreden kl…

Wauw. Service met een grote hoofdletter S. Zéér goede adviezen. En ze denken echt goed mee. Snelle levering en altijd correct en snel! Ben al meer dan een jaar klant en nu hebben we een fiks vijverprobleem en binnen no-time hadden we reactie mèt oplossingen. TOP! Ga zo door.
2015 door Kersten

Zeer slechte ervaring met schonevijver.nl , reageren niet op vragen via de mail. Algen-stop besteld. Helpt totaal niet. De vijver is binnen zeer korte tijd groen geworden i.p.v. helder! De vijver is na gebruik v/h middel veel slechter geworden, kan mijn vissen bijna niet meer zien. Wat een oplichters!
2014 door Noud

De service van dit bedrijf is onovertroffen. Meerdere malen een mail gestuurd met een probleem plus foto's en binnen een paar uur een net antwoord met goed advies, zelfs op zondag. De spullen (alg-killer en oxy-boost) werden snel geleverd en werken prima. De vissen zijn blij met hun verbeterde zicht ;-)
2014 door Wim Buuré

Een tip: KOOP HIER NIETS. Ik heb de afgelopen jaren hier zowel middelen tegen draadalg als een groene vijver besteld en HET WERKT ECHT NIET. Zonde van het geld.
2013 door Fam. Onzenoort

Omdat we veel last hadden van draadalgen, hebben wij samen met onze buren bij Schonevijver 'Alg-killer' besteld. Zowel in onze vijver als in die van de buren heeft het letterlijk helemaal niets geholpen. De draadalg werd er eerder erger van. Bepaald geen aanrader dus.
2013 door Jan Peters

Product tegen draadalg besteld. Toegediend volgens gebruiksaanwijzing, had geen enkel effect. Wel twee dode vissen de volgende dag. Schonevijver reageert niet op mijn mail hierover. Hier koop ik nooit meer.
2012 door Hans van Grieken

Dit is een club met een ongekende service. Mijn vijverstofzuiger motor was kapot en letterlijk binnen 1 dag had ik een nieuwe motor. Geen gezeur, geen gedoe, gewoon topservice. Klasse!!!
2012 door Erwin

Reageren snel via de mail, geven goed advies en nemen nog ouderwets de moeite de klant te begrijpen. Verzendkosten zitten al bij de prijs in dus je weet wat te verwachten. Snelle verzending en goede aftersales. Hebben bij een verkeerd artikel zelfs mijn verzendkosten vergoed... Bizar!! Internet 3.0.

Jouw Schonevijver.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Schonevijver.nl

Schonevijver.nl vind je in de volgende categorieën