Schipholtickets.nl


Schiphol Tickets is een online aanbieder van voordelige vliegtickets, hotel- en autoreserveringen voor de particuliere markt. Mensen kunnen snel & eenvoudig in 5 simpele stappen hun vliegtickets regelen.

Vind jij Schipholtickets.nl betrouwbaar? Deel je ervaringen over service, aanbiedingen en de website met andere reizigers.

Schiphol Boulevard 361
1118 BJ
LUCHTHAVEN SCHIPHOLarray(0) { }

7 beoordelingen

Schipholtickets krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 7 7 ervaringen.

2016 door robert sabee

Tickets geboekt voor vliegreis in september naar Griekenland. Bij de bevestiging stond ineens de terugreis op december. Corrigeren kon alleen bij Transavia voor 140 euro, waarbij alle kortingen vervielen. Schipholtickets zelf doet niets voor je en legt de fout bij ons. Wij denken dat de website fouten geeft, want om een in december te boeken moet je 3x verkeerd klikken. Niet dus. Een ingediende klacht blijft onbeantwoord. Advies: mijdt dit bedrijf. Bij problemen betaal je de hoofdprijs.
2012 door Schreuder

Soms aantrekkelijke aanbiedingen en acties van grote airlines, vaak ook niet de goedkoopste, vergelijken loont!
2012 door bremdeur

Niet de allergoedkoopste maar wel een van de voordeligste. Belangrijker een goed persoonlijk contact en snelle uitgifte van de tickets en daar schort het nog al eens aan bij andere sites.
2011 door Marieke

Uit prijsvergelijk onderzoek zijn ze niet vaak de goedkoopste: http://www.goedkope.nl/vliegtickets/
2011 door Sonja Vos

Nette website. Ik heb 1x een ticket geboekt en dat ging erg snel en de medewerkers waren erg vriendelijk. Direct iemand aan de lijn en snel antwoord. Ze zijn verder aangesloten bij het anvr en sgr, dus dat geeft wel vertrouwen
2011 door peter kuiper

deze vliegticketvergelijker kan duidelijk de strijd niet winnen. De site is traag, slechte prijzen en weinig airlines. Cheaptickets en vliegtickets.nl zijn veel completer
2010 door Arthu

Ik heb diverse online vliegtickets aanbieders vergeleken en bij Schiphol tickets uiteindelijk de goedkoopste tickets naar Kuala Lumpur gevonden. De ervaring met de ticket afhandeling en after service is ook te bestempelen als goed.

Jouw Schipholtickets.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Schipholtickets.nl

Schipholtickets.nl vind je in de volgende categorieën