Scapino


Goedkope kleding van A merken als Nike, Adidas en Puma + schoenen voor weinig geld van eveneens bekende schoenenmerken. Ook veel voordeel voor kinderen. Bekijk nu wat er te koop is in de webshop van Scapino (onderdeel Macintosh Groep).

Wat is jouw ervaring met Scapino.nl? Post hier je webshop beoordelingen.


array(0) { }

6 beoordelingen

Scapino krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 6 6 ervaringen.

2015 door A.M.

Lokken met kortingsbonnen, een stortvloed aan mailings, echter..... Scapino lokt met kortingsbonnen Echter bij het doen van bestellingen werken deze niet Ik heb de afgelopen week de klantenservice meerdere malen gemaild hierover Echter komt geen enkele reactie Ik heb bestelling van 58 EUR en 67 EUR weer geannuleerd En mij afgemeld voor nieuwsbrief Ik hou niet van bedrijven met lokkertjes die zich vervolgens niet aan de afspraken houden En ook niet van een klantenservice die niet thuis geeft Plus op die enorme vloed van mailtjes zit ik ook niet op te wachten
2014 door Mark

Met Hemelvaart gold de actie "Tweede artikel voor € 1,-. Op alle artikelen.". In Boxmeer hebben ze hier van gemaakt, "Behalve sportartikelen". Na dit bezoek aan de winkel, zien ze ons hier nooit meer. Op de website was de actie wel gewoon van toepassing op de sportschoenen. Daar hebben we alsnog de bestelling geplaatst. (Wel jammer dat zoveel filialen de acties vaak strikter toepassen dan hun moederbedrijven.)
2012 door olievier

Plastic waterschoenen voor op rotsige stranden hier gekocht, aanbevolen
2011 door pim

Scapino heeft nu ook speciale dagaanbiedingen die zeker de moeite waard zijn voor koopjesjagers. Elke dag een dagactie voor merkschoenen, sportkleding en overige kleding.
2011 door judith

Mijn schoenen bestelling op Scapino.nl is zonder problemen verlopen alleen vind ik het vreemd dat ik geen schoenpoets bij kan bestellen.
2011 door rick n

De scapino webshop is simpel doch doeltreffend. Gratis bezorging is geldig vanaf 25 euro.

Jouw Scapino review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Scapino

Scapino vind je in de volgende categorieën