Redcoon


Top A merken Electronica voordelig kopen bij online electronicawinkel Redcoon. Kies uit alles van strijkijzer tot platte LED televisie en wasmachine tot tablet computer. Fan van Redcoon.nl of geen goede ervaring? Deel hier ook je ervaringen over online electronica webshops.

Deel hier je ervaringen met online kopen bij redcoon.nl, het multimedia warenhuis met de beste prijzen.

Havendijk 26
5017 AM
Tilburgarray(0) { }

8 beoordelingen

Redcoon krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 8 8 ervaringen.

2015 door Beamerkijker

Redcoon leverde mij keer op keer kapotte zooi. In totaal 8 dagdelen heb ik thuis zitten wachten op weer een kapot onderdeel komen ophalen. Redcoon is een dozenschuiver en prijsvechter die bespaart op service en mikt erop zo snel mogelijk zo veel mogelijk te verpatsen. Afrader.
2013 door Joep

Volledige PC samengesteld en zelf assemblage scheelt veel euro's
2013 door bloemetje

jaa ik ben blij met mijn sony mp3spelertje prijzen zijn lager bij deze winkel
2012 door Han Strijdonck

Hele kleine order (2 brennenstuhl desktop stekkerdoos met usb), maar toch goede prijs en snelle afhandeling.
2012 door Numan

Helemaal happy met mijn Gude tuinhakselaar gekocht bij Redcoon.nl.
2011 door Patrick Simons

November 2010: Tv ontvangt geen zenders meer klacht doorgegeven opgehaald en zou gerepareerd worden, netjes afgehandeld! December 2010: na 6 weken niks gehoord te hebben maar eens gaan bellen: De tv bleek verkeerde adres geleverd te zijn en was terug in hun magazijn, administratiefout Redcoon. (kan gebeuren) Week later: nog steeds niets ontvangen, TV bleek weer op mijn oude adres geleverd (2e maal adminstratiefout, zeer slordig!) Januari 2011: 2 weken later eindelijk de TV in huis, 2 maanden na opgeven klacht! TV niet gemaakt, verkeerde klachtomschrijving stond op reparatiebon van Acer, waarschijnlijk verkeerd doorgegeven wordt ontkent door Redcoon. 2 weken later opnieuw opgehaald door Redcoon, eerst advies gekregen om door Acer op te laten halen, maar zij konden dit niet, uiteindelijk veel zeuren heeft Redcoon hem opgehaald en naaar Acer verzonden. 2 weken later kreeg ik ontvangstbevestiging van Acer, dat is wat Redcoon onder spoed verstaat blijkbaar. 1 week later was de TV nagekeken en het moederbord was kapot, omdat Redcoon de reparatie op mijn naam had gezet zodat hij direct aan mij geretouneerd zou worden kwam ook de factuur naar mij: €220 voor een TV die aanschafprijs €300 was! Uiteraard weigerde ik dit te betalen ondanks dat Redcoon mij verteld dat ik dit wel moest doen en dit achteraf via de garantieverzekering terug kon krijgen. Redcoon zou dit afhandelen met Acer werd mij beloofd. Februari 2011: TV komt ongerepareerd retour omdat er geen akkoord tot betaling is afgegeven. Redcoon op de hoogte gesteld en ben tot op heden nog bezig om de TV opnieuw opgehaald en vooral GEREPAREERD te krijgen, tot op heden zonder succes. Redcoon blijft naar Acer wijzen omdat zij toezeggingen hebben gedaan, echter is Redcoon de verkopende dus verantwoordelijke partij. Zij ontkennen dit omdat ik het factuur van Acer had moeten betalen en ik ervoor gekozen heb om dit niet te doen en het dus mijn eigen schuld zou zijn.
2011 door M. vd Lingen

Het adverteren met "Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verstuurd." is pure dwaling of het misleiden van de klant. Ik had op 6 april een bestelling geplaatst voor een USB memory stick. Aangezien ik enorme haast bij de bestelling had (wou de USB stick meenemen op mijn vakantie vandaag), heb ik gekozen voor Redcoon (vanwege dat ze adverteren dat ze het dezelfde dag nog zouden versturen). Daarbij moet ik mededelen dat ik geen hoge pet op had van Redcoon, aangezien ik ruim een jaar geleden een televisie had besteld, maar deze uiteindelijk na lang wachten nooit geleverd is. En moest daarbij ook nog eens extreem lang wachten op mijn terugbetaling. Maar ja, ik dacht na 1 1/2 jaar dat het één en ander wel verandert zou zijn bij Redcoon, maar helaas bleek dit dus niet zo te zijn. Zoals gezegd had ik de bestelling geplaatst rond 10:00 en vervolgens heb ik deze meteen betaald via iDeal. Dus ruim voor 12:00. Kijk ik vandaag op de bestelstatus, blijkt die USB Memory stick niet verstuurd te zijn! Op emails kreeg ik geen reactie, vervolgens maar een chat-sessie aangevraagd om naar de reden te vragen waarom het door mij bestelde product gisteren niet verstuurd was. Blijkt dus dat ze een zogenaamde "storing" hadden, waardoor mijn bestelling niet verstuurd was. Nu ben ik dus mooi "genaaid", want ik had de USB memory stick vandaag nodig, omdat ik vanavond op vakantie ga. Dit was dus echt de laatste keer dat ik ook maar iets bij het "bedrijf" Redcoon heb besteld. Dit is inmiddels de 2e keer dat er iets fout gaat bij dit "fantastische" bedrijf. En daarbij moet gezegd worden dat er een pauze zat van ruim een jaar. Kortom; Redcoon is en blijft een slecht bedrijf. Mijn advies luidt dan ook; als u iets nodig heeft, bestel het dan niet bij Redcoon, of alleen als uiterste noodzaak. Zeker niet als je haast hebt.
2011 door Kiemer

De grootste is in dit geval ook de beste.

Jouw Redcoon review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Redcoon

Redcoon vind je in de volgende categorieën