RVS Paleis


RVS Paleis met allerlei producten van RVS staal. Kies goedkope RVS schroeven tot handige roestvrijstale artikelen voor in huis.

Lees en deel hier ervaringen met RVSpaleis.nl

Hofdwarsweg 8
6161 DD
Geleen21 beoordelingen

RVS Paleis krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 21 21 ervaringen.

12-02 door emiel

Wereldzaakje, had maar een paar bouten en moeren nodig maar was geen probleem en keurig verpakt door brievenbus binnen 24h. Ga zo door!!
02-02 door Jeroen

Fijne duidelijke web-shop snelle levering en netjes verpakt.
19-01 door Martijn

Zeer tevreden, diverse malen schroeven en bouten besteld, snel en correct bezorgt en mogelijkheid om per stuk te bestellen.
25-04 door Theo Janssen

Hoi de eerste bestelling die ik heb gedaan het was maar een klein bedrag maar alles was super verpakt en de adres gegevens waren met duidelijke grote letters afgedrukt dat is voor iedereen goed te lezen heb ik wel anders mee gemaakt! ga maar zo door grtjs Theo.
11-04 door Jeanine

Zeker een aanrader! Site top in orde en duidelijk. Zeer klantvriendelijk, ook als iets niet duidelijk is, kunt gewoon bellen en leggen alles keurig uit! En een snelle levering Ik ben zeer tevreden over rvs paleis
29-03 door Mark

Ik Bestel altijd via deze site alles wat ik nodig heb van bevestigingmaterialen. Prijs kwaliteit Top!!! Snelle levering en super klantvriendelijk. Zeer tevreden met deze webwinkel.
27-03 door Rudolf

Zeer klantonvriendelijke benadering bij foutieve levering. Omruiling alleen mogelijk op hun bedrijfslocatie, en anders online tegen betaling van nieuwe administratie/portokosten. (€2,73 ex Btw) En dat voor 2 schroefjes van 0,19ct per stuk.....
22-03 door Sjaak

Over het algemeen goede kwaliteit en snel geleverd. Maar buitengewoon klantonvriendelijke behandeling als een product een keer niet goed is. Kinderachtig en hooghartig. Ik ben al jaren een vaste klant, maar ga mijn spullen van elders betrekken.
22-03 door Sjaak

Over het algemeen goede kwaliteit en snel geleverd. Maar buitengewoon klantonvriendelijke behandeling als een product een keer niet goed is. Kinderachtig en hooghartig. Ik ben al jaren een vaste klant, maar ga mijn spullen van elders betrekken.
14-12 door Ruben

Zeer snelle verzending, degelijk assortiment, teleurstellende kwaliteit. Ik maakte recent een bestelling van RVS bevestigingsmateriaal op een andere website die ik hier niet zal noemen. De prijs op deze website was zeer goed (veel goedkoper dan RVS paleis), de kwaliteit was echter slecht. De schroeven breken zo af. Daarom maakte ik een bestelling bij RVS paleis, waar de prijs voor hetzelfde materiaal meer dan het dubbele was van op de eerder vermelde website. Omwille van die relatief hoge prijs dacht ik ook degelijke kwaliteit te krijgen. Mijn verbazing was dus groot toen ik EXACT dezelfde schroeven kreeg, zelfde doosje en zelfde label op de doos, alsook dezelfde teleurstellende kwaliteit. Dit is echt schandalig.
21-04 door Paul

Snelle verzending! En RVS paleis kijkt verder dan hun neus lang is. Ik had een aantal verschillende formaten M6 boutjes en moertjes besteld maar op een onderdeel abusievelijk m2 moertjes aangeklikt. Ik kreeg de volgende dag een spontaan telefoontje van een vriendelijke mevrouw of mijn bestelling wel klopte! Ik kon hiermee gelukkig mijn bestelling corrigeren. Hoewel de bijstelling iets duurder was, werd dit niet in rekening gebracht. RVS paleis Chapeau!! Hele goede service. Ik blijf klant!
28-05 door WB

Levering meer dan prima. Maar net als iemand voor wil ik melding maken van inferieure kwaliteit Torx spaanplaatschroeven. Ik heb 400 Wurth A2 schroeven in mijn bankirai vlonder geschroefd: perfekt. Ik kwam er een paar tekort, dus snel besteld en geleverd bij RVSpaleis. Helaas vallen de koppen er gewoon zo af. Alles voorgeboord net zoals bij de eerste 400 stuks, maar niets helpt. Netjes mijn beklag gedaan. Conclusie: ik moet niet zeuren, want klanten willen goedkoop. Dat is wel waar, maar op de site doen ze alsof het A-kwaliteit is. En dat is het absoluut niet. Het zou wel netjes zijn als ze zouden vermelden op de site dat ze weliswaar goedkoop zijn, maar dat de kwaliteit niet op A, zelfs niet op B, maar op C-niveau is.
09-04 door dirk van keulen

Goede websites . Order perfect uitgevoerd ! Mijn dank hiervoor en ga zo door.
17-06 door Kees

Prima spullen, snelle levering en uitstekende service! Wordt met je meegedacht; belden spontaan met advies om andere maat spanner te leveren i.c.m. bestelde straaldraadkous omdat anders e.e.a. niet zou gaan passen(had even niet goed genoeg op maattekening gelet). Prima!
29-01 door ruud v

Die paleis-jongens zijn goed bezig. Meerdere bestellingen gedaan, telkens foutloos en prompt geleverd. Goed spul, slim verpakt. Mijn favoriete ijzerwinkel.
29-11 door Colin

De bestelling verliep keurig, niks op aan te merken. Helaas, toen ik de bestelde schroeven begon te gebruiken bleken ze allemaal af te breken. Voorboren in hardhout deed ik vanaf het begin, maar de koppen bleven afbreken. Onlangs kwam ik de doos weer tegen in de schuur en een aantal schroeven getest in vurenhout, ook hier braken regelmatig de koppen af. De schroeven waren een stuk goedkoper dan spax of heco, maar daar is de kwaliteit ook naar. Deze RVS schroeven zijn weggegooid geld.
06-06 door M. Otten

Zeer snelle levering. Alles erg mooi (apart) verpakt. 2x wat besteld en 2x zeer snelle en correcte levering
29-12 door wollie

zeer tevreden, diverse malen schroeven en bouten besteld, altijd snel en correct bezorgt
09-12 door Bart

Echt een prima web winkel, super snel geleverd, goede kwaliteit en zeker niet duur!
13-10 door Hans Dekker

Ben zeer tevreden.Snel geleverd (binnen 2 dagen) degelijk verpakt en overzichtelijke website. Volgens mij ook prima geprijsd.
16-09 door Marlies

Allerlei RVS spullen voor in de badkamer etc., ik heb hier een goede nieuwe uitset bestelt, levering ook prima verlopen.

Jouw RVS Paleis review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met RVS Paleis

RVS Paleis vind je in de volgende categorieën