Q&S Gartendeco


Bij Q&S bent u altijd welkom. We staan u graag te woord en we kunnen u alles uitleggen. Onze productkennis is enorm en hierdoor kunnen wij onze klanten altijd erg goed adviseren. De koffie staat voor u altijd klaar en we vertellen u graag alles over de producten die wij aanbieden. Ons showterrein is ruim 40.000 m2 groot en vanuit Nederland bent u er zo. Op ons showterrein treft u blokhutten, veranda's, terrasoverkappingen, bestrating, tuinmeubels en nog veel meer! Doordeweeks zijn wij al vanaf 8 uur geopend en op zaterdag om 9 uur.

LilienthalstraƟe 11
49716
Meppenarray(0) { }

15 beoordelingen

Q&S Gartendeco krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 15 15 ervaringen.

2018 door Peter

Prima service in eerste instantie, goede uitleg en duidelijke service. Levering prima op tijd. Echter bij levering diverse zaken die ontbraken. Bij problemen zijn ze niet professioneel en werd ik afgepoeierd met een slechte oplossing, zelf elke keer terug moeten bellen... Goed in verkopen, redelijke producten maar helaas erg slechte aftersales..
2018 door Sandra As

Ik was al een tijdje opzoek naar een tuinhuis en kwam toen bij de website van Q&S gartendeco uit. Via de website een tuinhuis uitgezocht en deze bekeken op hun showterrein. Daar werd ik vriendelijk geholpen door een Nederlandse verkoper. Bij het opbouwen nog even contact gehad, verder goed geholpen. Blij met het tuinhuis, staat prachtig.
2018 door Jenneke

Wij hebben zeer goede ervaringen met Q&S en herkennen ons niet in de verhalen hieronder! We zijn zeer deskundig geholpen. het tuinhuis wat we nu hebben staan sluit perfekt aan bij onze wensen. En die heeft de verkoper voorgesteld. We werden een week voor de levering gebeld door de vervoerder. We hebben alles netjes gekregen. en helemaal compleet. We hebben het huisje gekocht met de verf die ze verkopen bij Q&S en na 1 laag zag het er al goed uit. Alleen maar voor de zekerheid 2 lagen erop geschilderd. Er komt echt geen drup meer door. Dus msschien moet die meneer eerst een schildercursus nemen, want na 3 lagen moet alles wel dichtgesmeerd zijn. Het enige wat Q&S niet goed doet, is tevreden klanten een review laten schrijven. Want zo te zien zijn het alleen de klagers die zich melden. Van mij echter een dikke duim!
2017 door Dirk

Het tuinhuis dat we bij Q&S gartendeco hebben gekocht is niet waterdicht. Er lekt regenwater naar binnen op 3 wanden via de noesten in die wanden. Dit ondanks dat het tuinhuis inmiddels 3 x behandeld is aan de buitenkant met perkoleum. Er zijn inmiddels grote vochtplekken te zien op de wanden aan de binnenkant en op de houten vloer. Als het regent, stroomt het water naar binnen. Een onacceptabele en onhoudbare situatie die Q&s niet wil oplossen. Omdat hout werkt, is lekkage te verwachten en daar mag ik hun niet op aanspreken, is hun mening. Onvoorstelbaar, maar waar: een lekkend tuinhuis, dat dus aan het verrotten is, is niet het probleem van Q&S. En dus is het mijn probleem. Daarom een waarschuwing aan iedereen die van plan is daar een tuishuis te kopen: doe het niet!!
2017 door Wim Zevenbergen

Zeer slechte ervaring met Q&S. Verkopen kunnen ze heel snel en goed met allerlei beloftes. Maar komen deze vervolgens niet na. Bij verkoop zeggen ze dat ze per direct berekeningen en statistieken zullen sturen voor aanvraag vergunning. Na maanden nog niets ontvangen. En maar blijven bellen en mailen. Uiteindelijk na veel aandringen wordt er iets gestuurd wat totaal niet compleet is. Ook leveren ze niet op de afgesproken tijd. Nee nooit meer Q&S
2017 door kirsten

Zelfs die ene ster is teveel... beschadigd in verpakking door aluminium vijlzel in krat (autospuiter heeft bijgewerkt) Slordige/scherpe afwerkranden (bot gereedschap/machines in fabriek?) Maat staat op leverbon, liggers en staanders zelf zagen? schroefjes in zicht... verkeerde kleur dopjes. betreft een alu veranda in creme, die wij voor een ander geplaatst hebben..... (q&s/gardendreams stickers op krat) deze kwaliteit wil ik zelf absoluut niet.
2016 door Gert

Het een bedrijf waar ze maar aan 1 ding denken en dat is geld verdienen de klant betaald.maar word niet naar behoren geholpen komen hun afspraken niet na we hebben meerdere malen gebeld ivm met de bestrating mooie praatjes en niks nakomen het is zeer onprofessioneel bedrijf erg jammer MENSEN NIETS DAAR KOPEN !!!
2016 door Gert

Het een bedrijf waar ze maar aan 1 ding denken en dat is geld verdienen de klant betaald.maar word niet naar behoren geholpen komen hun afspraken niet na we hebben meerdere malen gebeld ivm met de bestrating mooie praatjes en niks nakomen het is zeer onprofessioneel bedrijf erg jammer MENSEN NIETS DAAR KOPEN !!!
2016 door edwin

4jaar geleden een veranda gekocht. Toen super tevreden over het geplaatste. Nu in maart een spie besteld. Het verkopen deden ze super snel. Het plaatsen is een drama! Kwaliteit slecht, en afspraken worden niet nagekomen. Ook de nieuwe lampjes hingen los. Afgesproken kit werk niet gebeurt. Meerdere malen vrij genomen om aanwezig te zijn, maar er komt niemand. Ook het we bellen u terug word nooit nagekomen! Zelfs nadat ik langs de zaak geweesd ben heeft niet geholpen. Belagelijk.
2015 door Wagenaar

Heb hier een grote blokhut gekocht. In het pak miste een onderdeel. Gebeld..direct reactie en de volgende dag iemand van het bedrijf aan de deur met het desbetreffende onderdeel. Perfect. De bouwtekening was wel wat summier maar alles klopte verder.( kan duidelijker ) Levering op tijd. Verder geen klachten.
2015 door kroez

Hoop echt dat ze geen houtsnippertje meer verkopen. wat een flut bedrijf. leveren snel en als je alles waterpas in mekaar hebt gezet en er toch nog scheve delen tussen zitten neem je contact met ze op en wat krijg je als antwoord?; hout leeft en het is niet waterpas in elkaar gezet??we hopen dat u het bedrag zo snel mogelijk voldoet..?! haha echt niet. heb zelfs foto's gestuurd.. Kom op. niet eens prijscompensatie of zo. dan halen ze hem hier maar weer weg of tegemoetkoming in de prijs maar ga er echt niet de volle prijs voor betalen. laat een rechter dit maar inzien. Hoop dat iedereen dat ze het bedrijf voor het gerecht laten komen want dit is niet de juiste manier om met je klanten om te gaan. Hoop echt dat er niemand meer heen gaat om iets te kopen. al die jonge verkopertjes willen snel geld verdienen snap ik wel maar dan moet de service er ook zijn. Jammer !!! maar ga volgende keer naar een goed bedrijf waar de service wel goed is.
2014 door Kees

Zij niet in staat problemen op te lossen. Waterafvoer was niet op afschot, constructie was beschadigd bij plaatsing. Hebben terrastegels vernield bij plaatsing. Uiteindelijk tegels vervangen maar door totaal andere. Zij vinden het er goed uit zien. Nemen klanten dus niet serieus en willen alleen maar snelle omzet draaien
2014 door fred

tuinschuur is nagenoeg geheel betaald, maar de laatste punten worden niet afgehandeld, ook niet na klacht ingediend te hebben. Zelfs de apparatuur komen ze niet meer ophalen. Gaat blijkbaar te goed?!
2014 door stefan

Slechte ervaring met q en s. ruim 7 week geleden op een probleem gestuit tijdens het opbouwen van een tuinhuis van 3 bij 3. Meerdere keren contact gehad met hun van mijn kant uit en 1 keer reactie terug gehad.maar geen oplossing!! Meerdere mails met foto's gestuurd naar hun maar geen reactie terug. Vindt het toch vreemd dat als je een blokhut koopt van 1000 euro je zelf nog extra geld moet uitgeven om het passend te maken. En tot op de dag van vandaag geen reactie. hoezo service. Ik vindt het rond uit belachelijk dat er na 7 week nog geen reactie is geweest over het probleem dat ik heb/had (heb het probleem zelf maar opgelost want q en s doet er toch niets aan). Mijn mening, ik koop daar NOOIT wat weer. Ze beloven gouden bergen maar krijgen ho maar.
2014 door Melvin

Via de website een blokhut van 3 meter bij 3 meter bij 3 meter gekocht. Snelle afhandeling en het product ziet er goed uit. Ben zeer tevreden. Vriendelijke mensen en duidelijke communicatie

Jouw Q&S Gartendeco review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Q&S Gartendeco

Q&S Gartendeco vind je in de volgende categorieën