Informatie

De professionele siropen van MONIN worden bij steeds meer toepassingsmomenten gebruikt in een tevens groeiend aantal toepassingsgebieden. MONIN blijkt inmiddels voor velen onmisbaar. Uit het motto “Ultimate Taste, Ultimate Creativity” blijkt dat juist de vele smaken, gekoppeld aan de hoge kwaliteit leidt tot creaties die voor iedereen en onderscheidend toepasbaar zijn.

MONIN siropen zijn veelzijdig en uniek als het gaat om het toevoegen van die specifieke kleur en smaak. Sterk in combinatie met overige ingrediënten in cocktails, smoothies, koffie, gastronomie, patisserie en ijs.

Adresgegevens

Purple2Drink-Shop krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 6 6 ervaringen.

Reviews

6 beoordelingen

2014 door Ingrid Pepers
Ben eigenlijk wel vaste klant inmiddels. Ik bestel de chaï latte altijd in grote hoeveelheden. Inmiddels zijn de butterfly scotch en karamel door de kids ontdekt en een grote hit. Ik vergeet eigenlijk steeds de fruitsiropen te bestellen voor lekkere cocktails. Bij de volgende bestelling dan maar. Ben ontzettend blij met de service. Topbedrijf.
2012 door Erik
super service, 1 vd flessen had nog maar een houdbaarheid van 3 maanden, was geen probleem kreeg gewoon een nieuwe toegestuurd, zonder kosten natuurlijk. Kan iedereen dit bedrijf dus aanraden, buiten het feit dat ze gewoon hele goede deals hebben.
2012 door Rob Remmerswaal
Vandaag mijn derde bestelling Monin siropen correct ontvangen. De eerste bestelling was zoek geraakt tijdens de verzending bij en door TNT, waarop ik werd gebeld door dhr. Erik Ballema die zich hiervoor verontschuldigde en ik een nieuwe levering zou ontvangen. Dit alles werd keurig en snel afgehandeld, hiervoor mijn complimenten. Goede service, lage prijzen en een grote variatie in Monin siropen. Mijn webwinkel zal dit zeker blijven. Rob Remmerswaal
2012 door Guido Beelen
Echt een super winkel zeer snelle levering en een hele goede service werk zelf in een heel groot bedrijf , ga iedereen en kan iedereen aanraden om hier je siropen te bestellen nogmaals super mvg Guido Beelen
2012 door h kooij
ik heb een paar weken geleden een bestelling van een paar flessen siroop gedaan , maar tydens het transport was er een fles gebroken . en dat werd mij ook netjes via de mail gevraagd of ik die fles echt nodig had of dat ik misschien een andere fles er voor wou hebben ik had hem nodig dus moest ik even wachten tot deze weer binnen was heb vandaag mijn bestelling binnen gehad en er zat wat meer bij dan ik had besteld dat hadden ze gedaan om dat de eerste keer die fles was gebroken ik moet zeggen ik ben heel keurig behandeld via de mail en kan de mensen deze webshop echt aan bevelen hoor want normaal als het wel goed gaat heb je de bestelling binnen een paar dagen al in huis en mocht er een probleem zijn staan de mensen ook voor je klaar om te kijken of ze je kunnen helpen met een oplossing ik kom hier zeer zeker wel weer terug want ze hebben veel siropen voor mij grzz van h kooij
2012 door A. Liedenbaum
Wat een keus in Monin-producten!!! Voor de 2de keer besteld en opnieuw goed contact en snelle levering. Zeker tot een volgende keer!!!
Toon meer beoordelingen Toon minder beoordelingen

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Purple2Drink-Shop vind je in de volgende categorieën

Jouw Purple2Drink-Shop review