Prettyyou.nl


Pretty You Lingerie is al 5 jaar een van de grootste online lingeriewinkels in Nederland. Lingeriewebshop Pretty You is lid van het Nederlandse thuiswinkelwaarborg en biedt vrouwen een ruime collectie bh's, slips, lingerie en pyama's.

Zowel reviews over prettyyou.nl lezen als je eigen ervaring plaatsen kan voortaan op deze pagina!

Heelkruid 24
3824 NS
Amersfoortarray(0) { }

10 beoordelingen

Prettyyou krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 10 10 ervaringen.

2015 door P. Buijs

Wat een walgelijke winkel. Een week of 4 geleden twee artikelen terug gestuurd en helaas zoals hierboven al beschreven: Complete radiostilte.. Telefoon wordt niet opgenomen, mails niet beantwoordt. Iemand zin om samen met mij hier werk van te gaan maken, bv Radar, het televisieprogramma? Laat het me maar weten, samen sta je sterker maar ik laat me dit in ieder geval niet gebeuren, stelletje pokken-afzetters!
2015 door Noura

ik heb op 5 april iets besteld en betaald via ideal ik kreeg een bevestiging via mail dat het goed was en dat ik het zou krijgen. Nu 2 maanden verder heb ik nog niks ontvangen heb al 6 mail gestuurd niks terug gehad heb al 20 keer gebeld naar hun nr 033-4532538 gaat paar keer over dan krijg je de voicemail. Dus wat moet ik hier van denken zo ga je niet met klanten om.
2014 door L d B

NIET BESTELLEN je krijgt helemaal niks binnen en je kan fluiten naar je geld! contact opnemen na je bestelling is geen beginnen aan ze nemen niet op en antwoorden niet via de mail! Ze zijn nog niet van mijn af ik ga zeker langs en laat het uitzoeken
2014 door B. Crooy

Enige weken geleden een pakje besteld, was snel binnen echter de maat en kwaliteit was niet wat we verwacht hadden. Pakje retour gezonden. Toen werd het stil.......... Diverse mailen gebeld en mail verzonden echter geen enkel contact. Nu al vier weken aan het bellen echter geen reactie/contact. Vreemd genoeg blijf ik wel reclame ontvangen van Pretty You. Ze zijn dus nog actief. Ik zeg oppassen met deze organisatie. Als het past geen probleem maar retour zenden is fluiten naar je centen.
2013 door Willeke Jansen

Prettyyou is een leuke website, ideaal voor lingerie. M'n bestelling was op tijd en gelukkig paste het. leuke online winkel voor als je iets spannends aan wilt doen.
2012 door sanne

Erg tevreden. Leuke kleding voor feest gekocht. Snel geleverd (2dagen) Kom hier wel terug
2012 door Sandra

Uitstekende ervaring met deze lingeriewinkel. Verzending duurde maar 3 dagen. Prima setje. Al met al tevreden
2012 door Anna

Super snelle levering. en prima kwaliteit. Kom hier zeker nog terug
2012 door Stacy

Heb hier een badpakken en bikini besteld. Vond de kwaliteit naar prijs goed. Verder wilde ik wel een badpak ruilen omdat ik khem nniet mooi vond zitten. Was zo geregeld en heb netjes wat anders mogen uitkiezen.
2011 door Jantine

Het is meer dan een half jaar geleden dat ik een bestelling had geplaatst, en ik ben niet van plan ooit nóg een bestelling daar te doen! Ik had een zwart jurkje en een blauwe bikini besteld. De bikini bleek veel kleiner uit te vallen (stond op de site vermeld) dus daar had ik rekening mee gehouden. Maar de kwaliteit is bagger, hij blijft niet op zn plaats zitten, het broekje is veelte klein gemaakt ook al was de maat wel goed, en de stof was heel anders dan die op de site eruit zag. Ik had hem teruggestuurd en nog een maat groter besteld, en daar zat een enorme vouw in het bovenstukje, en de rest was hetzelfde. Het jurkje is van katoen, stond op de site als '100% katoen!' Ik geloof er niks van, de stof is zo stug als wat en het lijkt meer op badstof en ademt totaal niet. Ook is het 'jurkje' zo kort dat hij net tot over mijn buik valt, en dus de benen compleet bloot laat. De rits bleek al kapot te zijn voordat ik hem aan had.

Jouw Prettyyou.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Prettyyou.nl

Prettyyou.nl vind je in de volgende categorieën