Prenatal


Alle artikelen die je maar nodig hebt als aanstaande moeder, moeder en/of baby. Op Prenatal vindt u een ruim aanbod aan baby, moeder en zwangerschapsartikelen en helpt u bij de voorbereiding van de geboorte van uw kindje.


6 beoordelingen

Prenatal krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 6 6 ervaringen.

21-09 door anne

Erg slechte informatie. Vroegen eerst om de voordelen en nadelen van twee kinderwagens. Antwoord: deze vind ik veel mooier. Toen probeerden we Nog informatie te krijgen over matrasjes: deze is goed als je een buikslaper krijgt. Als we aangeven dat niet te weten omdat de baby nog geboren moet worden. En babies de eerste maanden sowieso niet op de buik mogen slapen zegt hij 'dam kun je beter pas later een matrasje kopen' zullen we de baby de eerste maanden maar op de lattenbodem leggen dan?
12-01 door S. Klein

Een prachtige duowagen voor onze toekomstige tweeling hier online gekocht en na enkele dagen zwaar verpakt ontvangen. In de locale shop uitverkocht, dus via web.
06-11 door Femke

Typisch voorbeeld van traditionele keten die de webslag volledig heeft geprobeerd ! Jammer joh
02-02 door src

Bestellen via de website kan ik niet aanraden. Eerst alles bevestigd krijgen en op de dag van levering een mailtje met de mededeling dat het product niet voorradig meer is. Weer een dag later een bericht dat het bestelde product aangeboden is aan de koerier en dat het binnen een paar dagen geleverd zal worden... Na een telefoontje naar de klantenservice blijkt dit toch niet zo te zijn, foutje in het systeem. De winkel kan ik ook niet aanraden, te weinig (actief) personeel, krappe gangpaden en geen service/adviserend personeel aanwezig. Voor mij geen Prenatal meer.
23-01 door isabel vd meer

De kinderwagen die ik wou was niet op voorraad in groningen, bij de webshop wel, dus toch nog goed geregeld! isabel
05-11 door gerda

Retouneren is erg tijdrovend, had ik net zo goed naar de winkel kunnen gaan

Jouw Prenatal review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Prenatal

Prenatal vind je in de volgende categorieën