Postordershop.nl


Internetwarenhuis met speciale producten en altijd uitverkoop allerlei merkproducten en niet merk artikelen. Kies uit mode, beauty, electronica, wonen en meer categorien met tal van consumentenproducten inclusief uitgebreide productspecificaties.

3286 BW
Industriew
Klaaswaal10 beoordelingen

Postordershop krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 10 10 ervaringen.

04-08 door Rurijk

Waardeloze service klantenservice van niets word slecht geholpen en werken de klacht niet af.Slechte prijzen.
08-06 door Wim Kelchtermans

Waardeloze service! Ik probeer op alle manieren postordershop te bereiken, maar helaas zonder succes. Zoals in andere reacties al gelezen krijg je op mails via het contactformulier geen antwoord. Als ik een mail probeer te sturen naar klantenservice@postordergroepnederland.nl, dan krijg ik de melding "The following recipient(s) cannot be reached". En telefonisch krijg je te maken met eindeloze wachtrijen. Ik wacht al een maand op een bestelling die ik eigenlijk probeer te annuleren. Tot nu toe dus niets ontvangen, noch krijg ik reacties op mijn pogingen om hen te bereiken. Nooit meer via Postordershop!
04-12 door Eerens Henri

Vol vertrouwen betaalde in mijn eerste order van 13 november 2014. Ondanks dat de fout op 26 november door de administratie van de postordergroep werd toegegeven, is mijn bestelling op 04 december nog steeds niet geleverd.Deze ervaring wekt absoluut geen vertrouwen.
18-07 door A. Dijkstra

Leveren geen probleem. Geld innen al zeker niet. Maar service ho maar. Servicecenter niet telefonisch te bereiken. Contactformulier en mailtjes worden niet beantwoord, kortom: gewoon onbetrouwbare oplichters
14-07 door jentsje

Afschuwelijk bedrijf. Bestelling die direct leverbaar is komt niet, 6 x contactformulier ingevuld en 6x een e-mail gestuurd, maar geen enkele reactie. Wel betalen, maar leveren, ho maar... Jammer dat je geen 0 sterren kunt geven, want die ene is nog te ruim
11-07 door J Douwes

Postordershop is binnen twee seconden bereikbaar als je belt voor een nieuwe bestelling. De klantenservice is echter (ook na drie kwartier in de wacht nog steeds niet!) niet bereikbaar. Al weken probeer ik te achterhalen wanneer mijn bestelling wordt verzonden maar ik krijg ze niet te pakken. De dames op het callcenter van de bestellingen kunnen helemaal niks doen. Mails krijg ik ook geen antwoord op.
09-07 door nanny

Wil product retoursturen maar klantenservice is niet bereikbaar. Ben al een week aan het bellen maar ze nemen gewoon de telefoon niet aan. Ook op mail reageren ze niet. Zeer slechte zaak. Binnenkort loopt de zichttermijn af. En dan krijg ik mij geld niet meer terug natuurijk. OPLICHTERS!!!!!!!!!
30-11 door ben

Bij bestelling werd opgegeven direct leverbaar. De site geeft aan dat dan in 1-2 dagen wordt geleverd. 4 x Gemailed geen antwoord. Tot nu toe niets ontvangen en/of gehoord dat bijna 2 weken na opdracht en betaling
06-10 door Jennifer

Cupcakes kende ik al maar nog niet de lolly variant! Helemaal happy met mijn Bake pops! Meest geslaagde kinderfeestje ooit dankzij de cakelollies.
28-08 door h. visscher

ik kende de shop niet, inmiddels een kniebrace gekocht en helemaal tevreden over de gehele orderafwikkeling van deze webwinkel! Harm

Jouw Postordershop.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Postordershop.nl

Postordershop.nl vind je in de volgende categorieën