Pettoday.nl


Pettoday.nl is de online webwinkel met de voordeligste producten voor jouw huisdier(en).
Pettoday.nl heeft over de 9.000 producten van 300 verschillende merken. Bekende merken zoals Royal Canin, Eukanuba, Hill’s en Pro Plan.
Vind een uitgebreid aanbod aan producten voor jouw katten, honden, knaagdieren, vissen, vogels en paarden. Denk bijvoorbeeld aan hondenmanden, halsbanden, krabpalen, voerbakken, speelgoed en een zeer compleet assortiment aan diervoeding.

Het Juk 4
6846 JJ
Arnhemarray(0) { }

16 beoordelingen

Pettoday krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 16 16 ervaringen.

2013 door Dunia

Bezorgen met dpd, wat een drama als je niet thuis bent
2012 door Angele van Dalen

Ik ben ZEER tevreden over PetToday.nl, nu al 3 bestellingen gedaan en de volgende dag in huis. Super!
2011 door Angela

Voor mijn dochter een te gek aquarium besteld van Hello Kitty bij pettoday, helemaal super! Goede levering en scherpe prijs!
2011 door Bets

Een erg fijne webshop die werkelijk alles heeft voor mijn hondjes. Goede prijzen en snelle leveringen. Ik ben na 2 bestellingen nog steeds super tevreden!
2011 door Erik

Super webshop, goede prijzen, snelle levering, zeer groot assortiment en zeer overzichtelijk. Erg tevreden!
2011 door Irena

Erg blij met deze overzichtelijke dierenwinkel. Na 2 bestellingen nog steeds meer dan tevreden. Ze hebben werkelijk alles voor mijn trouwe viervoeters. Ga zo door PetToday!
2011 door Irene

Erg fijne webshop, overzichtelijk en betrouwbaar door het Thuiswinkel.org certificaat. Heb tweemaal de volgende dag mijn levering in huis gekregen. Ze maken waar wat ze beloven. Top!
2011 door Kees

Snel betalen en levering de volgende dag. Vergeet het maar, bijna dagelijkes mailen en maar aan het lijntje worden gehouden. Na bijna 2 weken een verkreukeld pakketje met het bestelde tuigje eindelijk in de bus. Bestel nooit meer bij Pettoday.
2011 door Irene

Ik vind het een erg fijne en overzichtelijke webshop, ik vind er alles voor mijn hond en 2 katten. Zeer tevreden over de afhandeling en verzending.
2011 door jolanda

ik heb een hele slechte ervaring met deze winkel. het keurmerk is niet echt. ik ben gewoon opgelicht. ik heb betaald. ik zou de volgende dag het artikel krijgen. maar heb niks ontvangen. heb al meerdere keren per email contact opgenomen met klantenservice. maar ik krijg niks terug. waarschuwing : koop niks via deze site.
2011 door Rinske

Erg fijne webshop, ze hebben alles, het is goedkoop en ze leveren de volgende dag. Helemaal super, echt een aanrader!
2011 door D. wolters

Mijn vriend kan een konijnenhok zelf niet meer sjouwen, dus surfen op de laptop en bij online dierenwinkel Pettoday een houten konijnenhok gekocht voor prima prijs en levering binnen 4 dagen. Goed geregeld, petje af...
2010 door Carla

Top site van pettoday.nl. Betrouwbaar, zijn thuiswinkel gecertificeerd, scherpe prijzen, goede service en een heel groot assortimet. Echt een aanrader. Gr. Carla
2010 door Linda

Uitstekende webshop. Al meerdere bestellingen gedaan. Hanteren scherpe prijzen en leveren de volgende dag af.
2010 door Kees

Helemaal eens, goede prijzen en leveren de volgende dag af. Tevens overzichtelijk webshop en ze hebben het Thuiswinkel keurmerk. Hebben er ook weinig in de branche.
2010 door johan

dit is die shop waar ik graag voor o.a. een vissenkom kom (-: gewoon een hele goede online dierentoko!

Jouw Pettoday.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Pettoday.nl

Pettoday.nl vind je in de volgende categorieën