Peter Hahn


Exclusieve dames en heren mode kopen doe je bij Peter Hahn. Kies uit alles van zomerjassen tot handschoenen voor de winter. Ook bedlinnen koop je hier. Bekijk ook onze koopjes en deel hier je ervaringen met kopen in onze webshop.


array(0) { }

16 beoordelingen

Peter Hahn krijgt 1 van de 5 sterren, gebaseerd op 16 16 ervaringen.

2018 door Peeters

Peter Hahn Duitsland is veel goedkoper. Bestelling in DLD geplaatst en kon net worden geleverd, via Nederland wel. Door DLD steeds aan het lijntje gehouden en is uiteindelijk via NL geleverd. Ik dacht dat we 1 Europa zijn. In NL is het wel makkelijk met dat je rechtstreeks kan laten bezorgen via PostNL punt.
2018 door ingrid de wit

Bestel hier al jaren en de laatste bestellingen werden pas na maanden geleverd. Zomerbroeken in oktober. Alles retour gestuurd en nu heb ik terug besteld van de nieuwe collectie en krijg ik een bericht dat ik als klant geblokkeerd ben vanwege de teveel stuks retour gestuurd te hebben! Fout ligt bij hun zelf daar ze niet kunnen leveren en dan na maanden het nog opsturen en verwachten dat je het dan aankoopt. Zeer onvriendelijke en arrogante klantenservice en telkens andere info. Heel jammer daar ze over een mooi assortiment van merken beschikken. Maten kloppen ook niet op de site.
2018 door

Slechte service ooit ! Ouderwets en niet flexibel bestel en betaalsyteem. Onvriendelijk personeel. Retouren worden niet vanzelfsprekend terug betaald, pas na dreiging met advocaat. NOOIT weer.
2017 door MK

Ik vind het bijzonder kwalijk dat als je artikelen terugstuurt naar Peter Hahn men het geld niet automatisch retourneert. Pas bij navraag na enkele weken gaf men aan dat dat alleen gebeurt als je je IBAN nummer doorgeeft. Dit nummer is uiteraard al van de betaling bekend en daarnaast kan men er om vragen als het ontbreekt. Dit riekt wat mij betreft naar misleiding en onbehoorlijke bedrijfsvoering.
2017 door I Devos

VRESELIJKE SERVICE!!!! Levering van 16 april, zou na 3 weken geleverd worden. Nu na 3 maanden nog geen levering gekregen. Bijna geen response op mijn emails. Klantendienst spreekt elkaar constant tegen! Nooit bestel ik daar nog!
2017 door J.Koster

Ik wilde voor het eerst klant worden bij Peter Hahn, product een jas besteld en kreeg maar geen bericht. Ik gemailt en krijg dan 1 week later pas antwoord...komt eraan.. Na ruim 3 weken antwoord product is niet meer leverbaar omdat het een sale product betreft! Waardeloos bedrijf
2016 door

Zeer zeer slecht. We zijn compleet gemanipuleerd! Een twinset waarvan ik de trui en vest apart moest betalen.,kreeg ik niet terugbetaald en lieten ze verdwijnen, Later zag ik mijn twinset terug in de uitverkoop met meer dan 100 euro verschil. Ook bestelnummers gemanipuleerd. Wel betaald en van de bank afgeschreven. Het is op een mail niet uit te leggen. Maar ze hebben ons belazerd en bedonderd. Ik was een goede klant, maar zal er nooit meer kopen!!!
2016 door Jo

Op zich heeft Peter Hahn goede merken en mooie kleding maar...kledingstukken zijn vaak uitverkocht, verzending minimaal 5 werkdagen maar kan ook weken duren en waar ik mij echt boos om maak is dat vanaf maat 40 de kleding zo € 20,- duurder is. Ik vind dit echt kwalijk. In een winkel is kleding vanaf maat 40 toch ook niet duurder. Verder kreeg ik een antwoord van de klantenservice op een vraag wanneer een bestelling zou worden geleverd dat Peter Hahn niet aan 24 uur service doet.
2016 door Alide Rosielle

Nieuwe catalogus gekregen, bestelling willen plaatsen, zijn er twee van de drie kledingstukken niet aanwezig en een behoorlijke afleveringstijd. Jammer bestelling geannuleerd.Geef dan geen nieuwe catalogus uit als het niet direct geleverd kan worden.
2016 door Ally MH

Misleidende verkoop! Onlangs aanbieding bij bestelling een kasjmier sjaal, kleur taupe, cadeau. Telefonisch een bestelling gedaan met de vraag of de sjaal voorradig was en zou worden meegestuurd. Alles akkoord. Bij ontvangst enkele dagen later; geen sjaal meegestuurd. Na een reactie van mij werd medegedeeld dat de sjaal zou worden nagestuurd. Na een week een mail gestuurd dat er nog niets was ontvangen. Antwoord van Peter Hahn, men kan geen aanspraak maken op een gratis artikel. Enkele dagen later een zwarte sjaal ontvangen. Bestelling + sjaal geretourneerd. Pas op: bij Peter Hahn word je duidelijk aan het lijntje gehouden!
2015 door Henk

ZEER SLECHT, 6 telefonsiche kontakten over een bestelling die maar niet geleverd werd, over terug bellen wat nooit gebeurde. Over een gesprek wat lomp afgebroken werd. Gewoon echt ONBESCHOFT !
2014 door Pedro

Mijn ervaring is zéér negatief. Ik zeg: niet doen. Slechte communicatie, slechte informatie. Ik heb iets besteld en krijg niet geleverd! On-voor-stelbaar en zeer onklantvriendelijk. Onbegrijpelijk voor een van origine Duits bedrijf. Ik kreeg te horen dat ik voor het uitleveren van mijn bestelling afhankelijk ben van retourzendingen! Nota bene! Een ster waardering, omdat het niet lager kan.
2014 door W. de Groot

Eerste flinke bestelling gedaan. De beloofde voorraad artikelen werden niet de volgende dag, maar pas 13 dagen later geleverd. De nalevering voor half mei moet nog steeds komen een dikke maand later. Ook de bestelde rok die vermaakt moest worden heb ik nog steeds niet terug (4 weken later) maar wel betaald. Waarschijnlijk een keer maar nooit weer voor mij.
2014 door Zeer ontevreden klan…

Je wordt aan het lijntje gehouden. Na 4 maanden wachten op bestelling, gebeld om deze te annuleren. Na de derde keer bellen is het eindelijk geannuleerd. Tevens 3x gebeld om ongevraagde post (catalogus) te stoppen. Na twee jaar is het nog steeds niet gestopt (...)
2014 door mw. Mans

Voor mij geldt hetzelfde als hierboven. Geen trackingnummer dat bestelling onderweg is. Niet de juiste bestelling. Geen toelichting dat de bestelling onvolledig is. Geen reacties op e-mail, pretenderen 's avonds aanwezig te zijn, maar nemen niet de moeite om te reageren op de mail. Zitten in Duitsland, maar Nederlands kantoor zit in Bunnik. Klachten komen niet in Duitsland terecht. Als je belt krijg je niet eens een excuses of fatsoenlijke uitleg. Slechte zaak. Totaal niet klantvriendelijk. Totaal niet duidelijk wanneer een bestelling wordt bezorgd.
2012 door J. de Groot

zeer slechte ervaring met Peter Hahn:levertijden worden niet nagekomen;2 weken na bestelling een brief waarin gevraagd wordt om een vooruitbetaling;2 maanden na retournering nog geen geld terug.

Jouw Peter Hahn review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Peter Hahn

Peter Hahn vind je in de volgende categorieën