Pallet Plaza


Pallet Plaza heeft een zeer groot aanbod van gebruikte en nieuwe pallets. Als webshop leverancier met een voorraad van ongeveer 70.000 pallets kunnen wij bijna iedere pallet direct uit voorraad leveren. Met meer dan 25 jaar ervaring in de pallet industrie zijn wij een toonaangevende leverancier in de Benelux. Ook willen wij een steentje bijdragen aan het milieu en natuur om onze nadruk te leggen op een zeer groot aanbod van gebruikte pallets. En dit alles voor een zeer concurrerende prijs. Ook leveren wij palletranden, kunststof pallets en bakken, verpakkingsmaterialen en andere logistiek middelen.

Kwaliteit en professionaliteit staan centraal.

Uw order kunt u binnen 5 minuten doorgeven via het bestelformulier op onze website, levering geschiedt binnen 48 uur ( met een optie tot 24-uur levering ).

Mocht u vragen hebben bel gerust ons gratis nummer 0800-9999888 en bezoek de website van Pallet Plaza.

Draaibrugweg 2
1332 AC
Almerearray(0) { }

1 beoordelingen

Pallet Plaza krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 1 1 ervaringen.

2014 door isabelle

Laatst 50 pallets besteld eerst gebeld voor informatie werd zeer goed geholpen namen echt de tijd voor me hebt via de webshop 50 kunststof pallet bestel deze had ik al binnen twee dagen in huis werd voor aflevering nog gebeld ben er heel blij mee bedankt palletplaza

Jouw Pallet Plaza review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Pallet Plaza

Pallet Plaza vind je in de volgende categorieën