Informatie

Op Outlet-Avenue vind je allerlei grote modemerken, deco producten, high-tech, wijn en champagne met sterk gereduceerde prijzen, tot wel tot 70% goedkoper dan in de winkel. De verkoop van deze producten is steeds van beperkte duur, zo'n 2 à 5 dagen. Voor elke exclusieve verkoop wordt de klant persoonlijk uitgenodigd per e-mail, 24 uur voor de start.

Adresgegevens

Kolonel Bourg Straat 127/129
1140
Evere
Outlet-Avenue krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 9 9 ervaringen.

Reviews

9 beoordelingen

2018 door THGV
Vorig jaar een jas besteld bij Outlet Avenue Nederland. Eigenlijk had ik via Outlet Avenue België moeten bestellen. Toch heeft met ervoor gezorgd dat ik de jas netjes in België bezorgd kreeg! Dank je wel hiervoor!
2018 door Willem Bekkema
Onwaarschijnlijk slecht; het retoursformulier is online niet te vinden, omdat ze zogenaamd nog werken aan hun website (AL DRIE JAAR!!), je moet alles retour naar Frankrijk sturen (dus kost je klauwen met geld) en je krijgt je geld niet terug (terwijl ze adverteren met 'Gratis retour'; maar dat bestaat helemaal niet als je een pakket vanuit NL naar Frankrijk moet sturen). Onbeschoft en nauwelijks te verstaan personeel bij de klantendienst.... DEZE CLUB MAG GEWOON NIET MEER ZAKEN DOEN; TE KLANTONVRIENDELIJK EN SLECHT.
2018 door Roelof
Rode leren jas besteld, word een bruine geleverd. Ondanks dat er op de website staat aangegeven dat je gratis retour kunt sturen moet je zelf de pakketkosten naar Frankrijk betalen. Op email word niet gereageerd en telefoon hoef je al helemaal niet te proberen. Kortom, niet bestellen hier!!!
2018 door ronald valke
Snelle levering, helaas was de maat niet goed en heb ik de kleding retour moeten sturen. Inmiddels al weken bezig om mijn geld terug te krijgen. Op mijn mail wordt netjes gereageerd maar daar heb ik niets aan
2017 door lia Verkerk
Vooralsnog zeer slecht bestelling geplaatst nooit geleverd. Heb al zeker tien maal een mail gestuurd,gebeld! zeer slecht te verstaan. Moet nog steeds geld retour krijgen.
2017 door Liane
Ik heb 4 flesjes foundation besteld. Na enkele weken zou het verzonden worden. Geen pakket gehad. De reden? Ik was niet thuis werd vermeld, gek helemaal geen briefje oid van een bezorger. Na enkele weken maar eens gebeld. Na een 2de telefoontje werd er een ruis door gegooid, hoe vreemd!! Ik moest geduld hebben kon ik in de verte verstaan. Ja hoor na weken gewacht te hebben konden ze mij per mail met vreugde melden dat mijn pakket alsnog zou worden verzonden. Onee toch niet. Dingen gingen weer mis met de verzending en ik zou mijn geld terug krijgen. 33,10 euro. Nu enkele maanden verder nog geen geld terug. Conclusie : iets bestellen bij outlet avenue vooral doen als je in sprookjes geloofd
2016 door Jan
NIET KOPEN BIJ OUTLET AVENUE!! Mijn ervaringen met dit bedrijf is op alle fronten zeer slecht. Levering te laat of geen levering, compensatie met bonnen dus geen geld terug. Retour sturen naar frankrijk, klantenservice kan niets doen
2015 door Sophie
Zeer slecht. Levering is "kwijtgeraakt" door b post. Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen en mijn geld krijg ik niet terug. Er is niemand die je redelijk te woord staat. NOOIT BESTELLEN HIER
2015 door Positieve Koper van Outlet Avenue
Outlet Avenue is een goede site om goedkoop kleding te kopen. Ik heb er een jasje gekocht van het merk Fred Perry. Het jasje was al scherp geprijsd en met een kortingscode daalde de prijs nogmaals. Op mijn account was het de bedoeling dat ik het pakketje kon volgen, zichtbaar was dat die uit Charleroi kwam. Na een dag stond dat de uiterlijke bezorgdatum "volgende week donderdag" was. Het was één dag later dan het aangegeven maximum. Dit was voor mij geen probleem. Conclusie: Ik heb gekregen wat ik besteld heb, de jas zag er goed uit en had z'n labels en zat goed verpakt. Bezorging was één dag te laat. Voor mij was dit prima.
Toon meer beoordelingen Toon minder beoordelingen

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Outlet-Avenue vind je in de volgende categorieën

Jouw Outlet-Avenue review