Outdoorshop Henk van Os


Outdoorshop Henk van Os heeft alles op het gebied van wandelen, outdoor, buitenleven en nordic walking. Denk bijvoorbeeld aan warme jassen, truien, vesten, broeken, sjaals, handschoenen, mutsen, onderkleding, laarzen, wandel en bergschoenen en nog veel meer. Dit allemaal van bekende merken, zoals Schôffel, Fjall Raven, Deerhunter enThe North Face.

Ringdijk 26-28
2981 EW
Ridderkerkarray(0) { }

2 beoordelingen

Outdoorshop Henk van Os krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 2 2 ervaringen.

2015 door I. de Voer

Perfecte ervaring! Dubarry's gekocht voor mijn dochters verjaardag, getelefoneerd met de heer van Os die voor mij de Dubarry's helemaal nakeek, goed advies gaf over pasvormen van de verschillende Dubarry's en uitermate vriendelijk te woord gestaan. Ik had de volgende dag de Dubarry's al binnen. En zoals hij had beloofd; helemaal perfect! Ik zal hier zeker een volgende bestelling plaatsen. Zeer aan te bevelen. I. de Boer
2014 door André den Ouden

Uitstekende service! Donderdag om 17.30 besteld en vrijdagmiddag al goed verpakt ontvangen. De gekochte outdoorjas (Deerhunter) is van een prima kwaliteit en bijna de helft goedkoper dan bij bekende en gesettelde winkels. Echt een aanrader deze shop!

Jouw Outdoorshop Henk van Os review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Outdoorshop Henk van Os

Outdoorshop Henk van Os vind je in de volgende categorieën