OnlyforMen.nl


OnlyforMen.nl is dé webshop voor mannenmode. Bezoek ook de fysieke winkels van Only for Men. Naast onze zéér uitgebreide collecties voor de zakelijke man voegen we steeds meer casual, jeans en wannahaves toe aan onze winkels.

Poppenbouwing 2 a
4191 NZ
Geldermalsenarray(0) { }

10 beoordelingen

OnlyforMen krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 10 10 ervaringen.

2018 door Schellekens

Leuke acties van tijd tot tijd, helaas kan de website niet veel mensen aan dus ligt direct plat. Bestelde artikelen worden geannuleerd omdat een artikel na besteld en betaald te hebben toch niet niet op voorraad is. Bijbestellen doen ze niet aan.
2017 door Maarten

Ik heb nu 4 pakken van OnlyforMen gekocht. Ik kon niet geloven dat het toeval zou zijn dat de pakken zo snel door zouden slijten / kapot zouden gaan. Helaas wel dus. Ook de duurdere varianten zijn van bagger kwaliteit. De enkele overhemden die ik er gekocht hebt zijn prima. Het zou ook wel erg zijn dat ook de overhemden van dergelijk lage kwaliteit zouden zijn. Voor je pak moet je hier dus echt niet zijn.
2016 door Edward v. Berckel

Online geprobeerd iets over de pasvorm van hemden te weten te komen. Via chat.., niks geen antwoord. Mail gestuurd naar klantenservice.., week geleden, geen antwoord. Waardeloos dus.
2016 door Norman

trieste zaak. Kwaliteit en klantenservice is ver te zoeken
2015 door creit

Only for men Geldermalsen is niet in staat hun product te leveren binnen de gestelde tijd (2-3 dagen). Nog erger na een week hebben ze het nog niet eens opgestuurd.
2015 door Robin

Ooit een keer een pak hier gekocht, kwaliteit van niks. Na 2x dragen al verkleurd en rafels. Prijs is wel oke maar dan heb je ook niks!
2015 door Patrick Tuijp

Ik heb altijd zeer positieve ervaringen met only for men. Zowel in de winkel zelf als met de webshop. In tegenstelling tot de andere reviews geen problemen met de kwaliteit van de pakken.
2013 door Jan

Koop vooral GEEN pakken bij OFM. Ik heb vorig jaar twee pakken gekocht en van allebei de pakken is de broek opengescheurd bij de naad. Beide broeken compleet aan flarden. Na de eerste broek terug gegaan en na weken wilden ze me dan wel de helft terug geven (ik had het pak 3 keer gedragen!!!) maar dan moest ik wel het jasje teruggeven. Nu dus nummer 2. Ik ga er niet mee terug want ze doen toch alleen maar moeilijk. 300 euro weggegooid! En nee, ik ben niet te dik voor mijn broeken, ze zaten eerder te ruim dan te strak.
2011 door Johan

Begin nov 2010 2 Luigi pakken gekocht. Beide pantalons zijn twee weken geleden stuk gegaan op de plaats waar ik mijn portemonnee draag. Is in de 25 jaar dat ik pakken draag nog nooit gebeurd. OFM zegt dat het mijn eigen schuld is en wil me op geen enkele manier tegemoet komen. Waardeloze kwaliteit (Luigi) en waardeloze zaak. Mij zien ze daar nooit meer, goedkope troep en waardeloze service!
2011 door Brinkhorst

Shirts en acessoires die ik had besteld zijn binnen. Alles was op tijd, leuke webwinkel en de prijs was ook niet verkeerd!

Jouw OnlyforMen.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met OnlyforMen.nl

OnlyforMen.nl vind je in de volgende categorieën