Only-apartments


Voel jij je ook meer reiziger dan toerist en zoek je een appartement ergens op de wereld waar je je tussen de lokale bevolking begeeft? Kies dan voor een appartement van Only-apartments. Hier vind je appartementen in onder andere New York, Dubai, Jeruzalem, Johannesburg, Benidorm, Venetië, Bombay en Singapore. Op zoek naar een overnachtinsplek in een andere grote wereldstad? Kijk dan sel op Only-apartments.com


array(0) { }

2 beoordelingen

Only-apartments krijgt 1 van de 5 sterren, gebaseerd op 2 2 ervaringen.

2018 door Suzan Hengeveld

We komen over een paar uur aan in Humana Italië. Ik probeer al dagen contact te krijgen met iemand van only apartments, dit is helaas niet te doen! Voor vragen bel 00442033182180 dus dit gedaan helaas welke keuze op het menu dan ook ik word naar de site verwezen, vervelend maar oke dan maar een mail sturen. Hierop krijg ik als antwoord dat ik snel een antwoord krijg op mijn vraag. Een dag later( wat snel zou zijn) geen antwoord. De dag erna stuur ik zelf nog maar eens een mailtje sturen...niks de dag erna weer...niks vandaag weer..nog steeds niks! Ik wil wel zeker weten dat ik de sleutel kan ophalen ergens dus ik vind na zoeken een ander telefoonnummer in Nederland! Ik bel ze, ik kan uit 5 talen kiezen behalve Nederlands, nou dan maar Engels, krijg ik weer een bandje!!! Hopelijk komt het goed! Gerust ben ik helaas onderweg naar vakantie niet!
2017 door henriette

Wat een enorm slecht functionerend bedrijf!!! App geboekt, blijkt het verkocht. Eigenaar had nog wel ander app. dit geboekt. Mail ik de eigenaar welk nr we moeten bellen voor de sleutel, mailt hij dat hij het weer niet kan verhuren. Dan met only appartment gemaild. Geen reactie. Op de site met de chat gesproken. Mijn aanbetaling is binnen drie dagen op mijn rekening. Maar dat geld komt niet. Dan weer gemaild, geen reactie. Dit is een les hoe help ik een bedrijf om zeep. Wat een vreselijke organisatie! Nooit en nooit weer boek ik hier. Ook mijn vrienden doen dat niet meer.

Jouw Only-apartments review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Only-apartments

Only-apartments vind je in de volgende categorieën