Onderdelenhuis


Allerlei onderdelen eenvoudig online bestellen bij de webshop van Hetonderdelenhuis uit Groningen. Van batterijen tot elektra + stofzuigerzakken en speciale stekkertjes voor audio en video. Check de webshop voor heel veel meer onderdelen.

Nieuwe Ebbingestraat 86
9712 NP
Groningen5 beoordelingen

Onderdelenhuis krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 5 5 ervaringen.

12-02 door GZ

Onderdelenhuis Goed heeft inmiddels toch besloten mijn retourproduct terug te betalen. Goed dat dit nu opgelost is. Hopelijk wordt de klantenbenadering ook opgepakt en snel verbetert. Wordt iedereen wijzer van.
12-02 door GZ

Onderdelenhuis Goes kenmerkt zich door retourgezonden onderdelen niet terug te betalen. Een door mij gekochte ovenventilator heb ik geretourneerd omdat achteraf bleek dat deze toch niet paste. Betalen ze dus gewoon niet terug, ook niet nadat ze per mail bevestigd hebben dat hij weer in hun bezit is. Wat je wel krijgt is een grote bek van ene Elly van de "klantenservice". Deze persoon staat geen enkele discussie toe en gooit gewoon de hoorn op de haak als het het haar uitkomt. Kortom grof en asociaal gedrag. Ook haar collega Anton kan er wat van. Die trok ook al van leer toen ik om een terugzending voor vroeg Kortom, zoek een andere website als je Witgoed- of elektronische onderdelen nodig hebt. Want hier moet je beslist niet zijn voor service.
02-02 door Marijke

Online inkt voor onze printer besteld, goedkoop en was de volgende dag in huis!
24-03 door bert ottens

diverse onderdelen voor de wasmachine en vaatwasser besteld. vlotte levering
23-03 door hilde

Bij deze onderdelenshop een fiets kettingkast gekocht via internet.

Jouw Onderdelenhuis review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Onderdelenhuis

Onderdelenhuis vind je in de volgende categorieën