Obelink Vrijetijdsmarkt


Vrijetijdsmarkt Obelink is Europa's grootste en voordeligste vrijetijdsmarkt in onder andere tenten, voortenten/luifels, caravans, vouwwagens, kampeer accessoires, auto/caravan accessoires, tuinmeubelen, sport, outdoor, kinderen en fietsen.

Deel hier je beoordelingen en spot recente kortingscodes van Obelink.

Misterweg 179
7102 EN
winterswijkarray(0) { }

13 beoordelingen

Obelink Vrijetijdsmarkt krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 13 13 ervaringen.

2018 door Stefan

Zelden zo'n slechte klantenservice meegemaakt. Artikel besteld en geprobeerd. Voldeed helaas niet aan de verwachting dus netjes binnen de termijn teruggestuurd. Wat zegt men: er zit water in, dit zijn gebruikerssporen. Duh, het is een zwembadpomp). Obelink: we sturen het product terug. Aangegeven dat ik het hier niet mee eens ben: ze gaat het overleggen, ik krijg een reactie. 2 dagen later staat de bezorger, zonder overleg, aan de deur met het retour gestuurde product. Zonder enig overleg.
2018 door MD

Helaas heb ik een zeer slechte ervaring met Obelink. Tuinset besteld, leveringstijd bedraagt 5 werkdagen. Ruim op tijd voordat wij een feestje zouden hebben. Na 3 dagen gebeld en toezegging dat het echt na 5 werkdagen er zou zijn. Helaas na 10 werkdagen is de tuinset er nog steeds niet. En bleek het uiteindelijk dus ons probleem. Na meermalen contact is het enige dat ze geven als tegemoetkoming een tegoedbon van €10. Fijner was het als ze hadden geregeld dat de operationeel vervoerder de tuinset was komen leveren.
2017 door Lodewijk

Slechte service! Kochten onlangs een luifel op teefonisch advies van medewerker Obelink. Achteraf blijkt dat ik ondanks het advies een onjuiste maat heb besteld. Doen heel moeilijk nu en willen niet ruilen/retourneren. Kijk dus goed uit bij dit bedrijf. Koop liever bij een bedrijf in je eigen buurt is mijn advies!
2017 door Pietje Puk

Echt beroerde service. Verschillende aankopen waren niet goed. Slaapmatje liep niet goed vol lucht en tent was kapot en ook al gebruikt. Dus weer 100 km rijden om te ruilen. Maar dit ging niet zonder problemen. Een onbeschofte manager stond ons te woord over het kapotte slaapmatje. Met veel moeite en overredingskracht konden we die uiteindelijk ruilen. Terwijl het overduidelijk een productiefout was. Wat een beroerde service voor zo'n superstore. We gaan hier nooit meer naartoe!
2017 door Fabian

Mooie webshop met sneller levering!
2016 door Peter

Website en informatie zeer goed. Levertijd ook goed, echter als je wat terug wilt sturen doen ze zeer moeilijk! Kijk dus uit wat je besteld. Alle (retour) verzendkosten zijn voor eigen rekening!
2016 door FJM Brouwers

waardeloze service ... totaal geen communicatie over de levering, bij navraag doen ze het af met jammer
2015 door E .Bouland

Zeer slechte ervaring. Kocht fietshoes voor de caravan ,prijs €29,95.Na 1 maal gebruikt te zijn, liet de coating los. Ik stelde Obelink voor een foto te sturen ter beoordeling. Het antwoord was kom maar langs om het te laten beoordelen. Maar voor 29,95 kan ik toch geen 200km gaan rijden.Men bleef erbij dat ik maar langs moest komen.
2014 door T Schols

Ik heb goede ervaring met Obelink. We hadden problemen met onze tent die lekte. Na een servicebeurt waarbij de tent opnieuw geimpregneerd is, bleef hij lekken. Obelink heeft de tent onderzocht maar kon geen afwijking vinden. Ondanks deze bevinding hebben ze ons een compleet nieuwe tent meegegeven.
2014 door Cindy

Toptent voor toptenten
2013 door Bas

Prima bedrijf. Koop er zeker weer.
2013 door Siemen

Hier het tenttapijt gevonden dat we nodig hadden. Net binnen, ziet er prima uit.
2012 door Coen en Marja

We zijn dik tevree met de opvouwbare dakkoffer gekocht bij Obelink.nl

Jouw Obelink Vrijetijdsmarkt review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Obelink Vrijetijdsmarkt

Obelink Vrijetijdsmarkt vind je in de volgende categorieën