ModeMusthaves


ModeMusthaves is een shop vol met mode accessoires, kleding en schoenen. Trendy musthaves die je niet moet missen! Stel jouw outfit samen en bestel eenvoudig online. Bestellingen boven de 100 euro worden gratis thuis bezorgd.

Postbus 9321
1006 AH
Amsterdamarray(0) { }

3 beoordelingen

ModeMusthaves krijgt 1 van de 5 sterren, gebaseerd op 3 3 ervaringen.

2016 door Frederique

Heb een maand op een bestelling moeten wachten zonder resultaat en moest er zelf steeds weer achteraan. Ze zijn sowieso al moeilijk bereikbaar. Onderwijl krijg je zgn. geruststellende en standaardberichten dat alles goed komt. Altijd in een hoogdravende, probleemvermijdende popie-jopie-stijl met: 'Hi!' 'XOXO' 'Uiteraard een héél fijne dag gewenst!' (na slecht nieuws) 'We zijn pas happy als jij het bent!' Uiteindelijk kon ik dan als 'oplossing' voor een kortingscode voor hun site kiezen! Alsof ik wéér zou gaan bestellen bij hun..., getuigt van weinig zelfinzicht. Korting op de eigenlijke bestelling kon ik niet verwachten. Dus na totaal 5 weken was ik geen steek verder en kreeg gelukkig nog wel mijn geld terug.
2015 door Fenna

Slechte ervaring met deze shop! Ook problemen gehad met retour zenden. Trui en broek. Modemusthaves zegt alleen de broek te hebben ontvangen?! Moet dus gewoon voor de trui betalen welke ik retour gezonden had anders krijg ik incasso kosten! Ga hier nooit iets bestellen. Kleding lijkt leuk op het plaatje maar ziet er erg goedkoop uit als je deze ontvangt....
2014 door Beate

Leuke webwinkel, met een hoop musthaves! Makkelijk te bestellen, en inderdaad de volgende dag in huis! Tot je iets retour zenden moet, of er een probleem is met je zending. Dan begint de ellende! De retour procedure, vooral met betaling achteraf is ronduit dramatisch te noemen!

Jouw ModeMusthaves review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met ModeMusthaves

ModeMusthaves vind je in de volgende categorieën