Informatie

ModeRepubliek.nl is een uitgebreide fashion webshop vol met topmerken als UGG, Moscow, Supertrash en Mango.

Mode en accessoires voor dames, heren, jongens en meisjes.

Adresgegevens

Tramstraat 16
2225 CL
Katwijk
Mode Republiek krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 13 13 ervaringen.

Reviews

13 beoordelingen

2016 door Susanne
Zeer slechte ervaring. 2 keer een product besteld en 2 keer hetzelfde mailtje gekregen dat het product door een fout in de telling niet leverbaar is, een typisch standaardmailtje. Nagevraagd waarom dit probleem bestaat en volgens hen ligt het aan de leveranciers en aan de klanten die producten bestellen. Voor mij geen bestelling meer hier.
2016 door Bren
In 1 woord; slecht. Heb er verschillende artikelen besteld en wilde betalen met een fashioncheque. Ik had mijn code ingevuld en moest nog een klein restant bij betalen omdat het saldo op de fashioncheque niet toereikend was. Eenmaal betaald bleek dat ik de hele bestelling had betaald en de Fashioncheque betaling niet was opgepikt. Hier heb ik over gemaild maar ik kreeg geen antwoord. Later heb ik geprobeerd mijn bestelling te annuleren. Ook hierop kreeg ik geen antwoord (kan niet online, alleen via mail..). Nu blijkt mij bestelling verzonden? Lekker dan. Ik ga mijn geld storneren en ik stuur alles terug, van mij krijgen ze geen cent.
2015 door Karlijn
Door ''een verhuizing van het magazijn'' kon mijn bestelling vertraging oplopen. Na 12 dagen had ik nog steeds niets ontvangen. Heel veel mails verstuurd, uiteindelijk een bericht terug met de mededeling dat ze mijn broek niet konden vinden het magazijn en dat het geld teruggestort werd op mijn rekening. Erg slecht.. Voor het ongemak kreeg ik 15% korting op het volgende artikel. Daar ga ik geen gebruik van maken, ik bestel nooit meer iets bij Mode Republiek!
2015 door mp
Slechte ervaringen met Mode Republiek. Twee keer er besteld, twee keer kreeg ik mijn geld niet terug bij een retourzending. Zelfs als je mailtjes hebt gestuurd en hebt gebeld (en je beloven dat ze het die dag overmaken).
2015 door M R
Levering erg snel. retouren en geld terug ontvangen al 2 x drama. Niet binnen de termijn van 14 dagen mijn geld terug en moest er beide keren zelf achteraan. Reactie via mail is traag en geld uiteindelijk na 3 a 4 weken terug. Ik bestel nooit meer!
2014 door Chantal
In 1 woord fantastisch!!! Leuke shop met hele leuke aanbiedingen.
2014 door anne
Snelle levering, echter het retourneren gaat zeer traag. Pakketje terug gestuurd en wacht na 4 weken nog steeds op geld. Voor mij geen volgende keer.
2014 door Vlinder
Levering ging heel vlot. Echter het retourneren een drama. Na bijna een maand heb ik nog mijn geld niet terug. Voor mij dus geen Moderepubliek meer.
2013 door Jeanine
Super Site en snelle levering. Je krijgt zelfs een kadootje bij je bestelling. Heb nu een setje van MANGO besteld en gratis Supertrash oorbellen erbij gekregen. Ik ben Fan!
2013 door John
Nieuwe morato schoenen besteld! Super blij mee:-) had ze de volgende dag al in huis
2013 door LA
In eerste instantie vond ik het echt een hele leuke webwinkel. Snelle levering etc. Maar als je eenmaal wat terug stuurt krijg je een hoop mailtjes of belletjes over mogelijke redenen van terug zending en dat soort onzin terwijl het duidelijk op hun eigen retourformulier stond. Eenmaal een MAAND verder heb ik nog mijn geld niet terug.
2013 door Carolien
Top service. Snelle levering. En nadat ik een paar Ugg's met een productiefout kreeg stuurde ze gelijk een paar nieuwe. Helemaal blij!!
2013 door jasper
Vrijdag ochtend een jas besteld week later een e-mail gekregen dat de jas opeens niet meer leverbaar is nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg
Toon meer beoordelingen Toon minder beoordelingen

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Jouw Mode Republiek review