Informatie

Bij Miscota vindt u de producten die u nodig heeft voor uw huisdier! Wij bieden een grote variëteit aan voor onder andere honden, katten, vogels, reptielen. Aanbod bestaande uit producten van Eukanuba, Royal Canin, Whiskas en vele andere bekende merken. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Adresgegevens

pascual madoz
08301
mataro
Miscota krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 4 4 ervaringen.

Reviews

4 beoordelingen

2018 door Franky Vermeulen
We hebben een hamsterkooi aangekregen dat beschadigd is, reeds tweemaal een oplossing gevraagd via hun “contact with an agent”-button maar geen reactie gekregen en nu via facebook een chatbericht gestuurd ook zonder reactie van hen.
2018 door Heleen
27-12 een voor het eerst een bestelling geplaatst en bestraald. Tot op heden niets ontvangen. Wat een slechte zaak. Echt een gevalletje voor Kassa!
2017 door mireille
18 december voor bijna 120,00 voer gekocht én betaald. Het is nu 24 januari en nog niks ontvangen. Afgelopen twee weken mailtjes en messenger bericht gestuurd met vraan waar mn order blijft. Eindelijk een bericht dat het voer niet leverbaar is. Ik krijg de optie om in plaats van bestelde adult voer te kiezen voor giant junior óf senior. Deze wil ik allebei niet. Ik heb middelgrote honden en geen pup of senior. Ik wil adult. Deze staat op hun site gewoon nog steeds te koop dus waarom kunnen ze mij niet leveren? Daarop volgt er geen antwoord meer op mijn mail en blijft het stil van hun kant...nu ga ik advies vragen consumenten programmas.( Radar/ KAssa). Hoef mn bestelling al niet meer. Wel mn geld terug!!
2014 door Jolanda
Op 3 november jl. voor het eerst een bestelling geplaatst op Miscota voor 7 Chinchilla dingen van JRFarms. Website ziet er goed uit, prijzen zijn niet té gek, keurig een bevestigings mail so far so good. Maar toen begon het 3 dagen na het plaatsen van de bestelling een mailtje dat ze problemen hebben met 2 producten van de 7, meer niet, geen wat nu o.i.d. dus ik heb contact gezocht en voorgesteld om de producten die er wel waren te versturen en de 2 met leveringsproblemen gewoon het bedrag terug te storten. Geen reactie terug, pas op 13 november weer een email dat 1 van de eerder genoemde producten niet leverbaar is en van mijn order verwijderd wordt. Weer geen woord over verzending van de rest en een terugstorting van het niet leverbare product. Op 14 november weer een email dat ze van een ander besteld product een extra willen toevoegen i.p.v. het niet leverbare product. Ik ga akkoord en meld dat ik hoop dat ik nu spoedig mijn bestelling binnen heb. Nu krijg ik vandaag weer een email dat het 2e probleem product ook niet geleverd wordt, nu hebben ze zonder overleg zelf mijn order aangepast en weer een ander artikel het aantal aangepast om te compenseren. In dit geval heb ik nu 0,30 teveel betaald, maar ook daar wordt met geen woord over gerept. Ik heb weer contact opgenomen, via de website want ik krijg allemaal noreply mails, en gezegd dat ik er helemaal klaar mee ben , 14 dagen na mijn bestelling en ik heb nog niks in huis. Dit is geen firma waar ik nog eens aankopen zal doen. Wees gewaarschuwd voordat u hier koopt!!!

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Miscota vind je in de volgende categorieën

Toon meer categorieën Toon minder categorieën

Jouw Miscota review