Misco.nl


Misco.nl is een uitgebreide elektronicasite met alle grote A-merken in het assortiment. In de koopjescorner en de magazijnuitverkoop vind je aantrekkelijke aanbiedingen van diverse producten. Eerst was Misco.nl alleen gericht op de winkels maar nu verplaatst de webshop zich ook naar de consument.

Postbus 2106
1180 EC
Amstelveenarray(0) { }

8 beoordelingen

Misco krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 8 8 ervaringen.

2015 door Jan

3 antennes gekocht, niets afgeleverd, mails gestuurd, total geen enkele reactie. Slechte after-sales. Wacht af of ik mijn geld wel terug krijg. Helaas te laat alle reviews gelezen. (0 sterren staat er niet bij)
2015 door Peter van der Laan

Prima webshop en uitstekende klantenservice. Had voor Euro 1890.- aan SSD geheugen besteld. De door mij bestelde SSD's waren niet snel leverbaar, maar werd direct benaderd met het voorstel om de bestelling te veranderen voor een merk. Heel snel geleverd en door de pro-actieve houding een tevreden klant. Dit bedrijf is echt een inhaalslag aan het maken qua service!
2013 door Lodewijk

Misc(oop) is misleidend. En de klantenservice is bedroevend slecht. Iedereen kan een fout maken maar los het dan wel netjes op. Twee printers gekocht (€1800,-) overgemaakt, printers na een maand nog niet geleverd (is ook niet meer mogelijk) en op het geld zit ik ook te wachten. Medewerkers zijn ronduit onbeschoft. LET OP met Misco. Firma list en bedrog!!!!!!!
2013 door sander

Ik heb van de week een headset besteld en geleverd gekregen. Helaas leek het produkt niet te voldoen aan wat wij er mee wilden doen. Niet dat het apparaat kapot was maar het werkte gewoon niet in onze configuratie. Bij aflevering zag ik al dat de verpakking open was geweest. Voor mij geen probleem als het produkt werkt, vind ik het prima. Ik wilde dus het produkt terugsturen. Misco zegt dat alleen ongeopende verpakkingen teruggestuurd kunnen worden. Uitzondering was niet mogelijk. Echt te belachelijk voor woorden. Ik kon natuurlijk niet aantonen dat de verpakking echt al open was geweest en ik mag het niet terugsturen! Ik ben helemaal klaar met deze toko en heb dit eigenlijk bij andere bedrijven niet meegemaakt. ... wees gewaarschuwd.... Gekocht is gekocht bij Misco(op)!.
2011 door Totec

helaas, lager dan 1 ster is niet mogelijk...eigenlijk hoort misco (=miskoop) nul sterren te krijgen: misco is behoorlijk duur, service is slecht, levering is traag op z'n best en erg onbetrouwbaar. Mogelijk dat een vakkundige koeriersdienst wat verbetering kan bieden (@michael: Miskoop heeft vrijwel niets op voorraad en laat rechtstreeks leveren vanaf importeurs en dealers in tegenstelling tot bijvoorbeeld Alternate welke ook nog eens betere service, betere prijzen en betrouwbaarder aflevering heeft....zoals bijna iedereen. Nee dus, Miskoop heeft slechte keuze, hooguit wat meer keus in yuppie-speelgoed)) prijzen: slecht service: matig logistiek: zeer slecht levertijd: slecht betrouwbaarheid: slecht
2011 door Amker

Een downloadorder voor software duurt inmiddels al 6 dagen
2011 door menno

misco, klinkt als miskoop...?
2011 door michael

noem mij een shop met meer computer onderdelen!

Jouw Misco.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Misco.nl

Misco.nl vind je in de volgende categorieën