MiniInTheBox.com


Bij MiniInTheBox, onderdeel van LightInTheBox, vind je zeker weten de goedkoopste producten. Een breed assortiment met onder andere sieraden, elektronica, telefoonhoesjes, kantoorartikelen, dierbenodigdheden en fiets accessoires.


array(0) { }

Populaire producten van MiniInTheBox.com


18 beoordelingen

MiniInTheBox krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 18 18 ervaringen.

2017 door Juan Gantois

Reeds veel besteld via Miniinthebox en nog nooit problemen gehad. Douane problemen kan je vermijden door maximaal 22€ te bestellen in één maal. Als het meer bedraagt kan je jouw bestelling splitsen tenzij dit niet kan. Normaal krijg je volgens hun voorwaarden de douanekosten terugbetaald als deze er zijn (ik spreek hier wel voor het geval je bestelt vanuit België, zou mijn inzien niet anders mogen zijn in Nederland!
2017 door René

Frauduleus bedrijf. Wat ik had besteld arriveerde na diverse weken met een rekening van de douane waardoor het product zo'n 65% duurder werd. Ik heb het pakje uiteraard geweigerd, maar krijg vervolgens te horen dat ik alleen een deel van mijn geld terugkrijg. De antwoorden van het bedrijf bestaan in hoofdzaak uit standaard (boiler plate) stukjes tekst. Het feit dat er douanekosten kunnen zijn wordt niet duidelijk vermeld bij aankoop. Ik raad kopen bij dit bedrijf ten sterkste af.
2015 door Lars

Een drama. Lang wachten, slechte communicatie, je wordt van de ene afdeling naar de andere gestuurd en niemand die je helpt. Uiteindelijk een product met vlekken en beschadigingen ontvangen. Niet om aan te zien. Wij bestellen nooit meer.
2015 door Caro

5 folies besteld voor iPod, niet groter dan een enveloppe. Na 6 weken nog niet geleverd. Na klacht bericht dat de koerier het heel erg druk heeft. Of we nog 10 werkdagen willen wachten, dan mogen we terug komen. Een grootte van een enveloppe, daar hoeft geen speciale koerier aan te pas komen. Nooit meer bij Mimiinthebox!
2015 door Rob

Mijn voorgaande review van 01-01-2015 heeft achteraf gezien voor het grootste gedeelte betrekking op LightinTheBox.com. Deze websites lijken als 2 druppels water op elkaar. Heb een iets duurder audio splitter kabeltje (vanwege gratis bonustegoed weinig hoeven te betalen) besteld bij MiniinTheBox en deze was kwalitatief uitstekend. Ook de snelheid van versturen en vervoeren was prima. Daarna m.b.v. weer een bonustegoed een goedkope draadloze minimuis besteld, ook weer snelle levering, goed verpakt en kwaliteit/prijsverhouding prima. Ik wil dus hierbij mijn vorige negatieve review graag positief bijstellen.
2015 door Gerda

Ik bestel hier never nooit meer! Had een jas besteld van omgerekend €32,-. Deze kwam na 5 weken pas binnen. Nou vind ik dat niet zo heel erg maar wel dat ik voor een jas van €32,- nog eens even €41,- moet aftikken bij de postbode! Waar ik helemaal van baal is dat de rits van deze jas, waar ik uiteindelijk dus €73,- voor heb betaald, binnen 3 dagen naar zijn moer ging. Had een mail gestuurd maar totaal geen response terug gehad. Weg jas, weg geld, nooit meer miniinthebox voor mij! Zal het zeer zeker al mijn vrienden, familie en kennissen ten zeerste afraden.
2015 door Rob

In het verleden wel eens wat gekocht via miniinthebox. Wat een prullen! Ik had micro-sdhc adaptertjes bij hun besteld. Uitstekend verpakt en binnen redelijke tijd aangekomen maar meteen kapot. Contact opgenomen en ik kreeg na een online formulier ingevuld te hebben gelijk nieuwe toegestuurd. Weer zo uit de verpakking stuk. Toen dacht ik, ik wil mijn geld terug. Dat gebeurde ook en ik kreeg zelfs een coupon als pleister op de wonde. Vervolgens heb ik daarmee een duurdere "mini-usb Micro SDHC memory card reader (zwart)" aangeschaft en een "4-poorts usb 2.0 mini-hub" omdat dit alles dankzij deze coupon volledig gratis was. Die "micro sdhc card reader" was ook weer gelijk zo uit de verpakking stuk. Die usb hub was ook troep want mijn computer begon elke keer te zeuren bij aansluiting dat die poort sneller zou kunnen werken plus dat dan maximaal maar 2 uitgangen van de hub functioneel zijn. Toen dacht ik dat ik maar geen Miniinthebox prullaria meer uit China zou laten komen. Recent had ik een audio splitter kabeltje nodig en aangezien ze belachelijk goedkoop zijn, dacht ik, hier kunnen zelfs deze chinezen weinig aan verprutsen laat ik het er maar weer eens op wagen. Vlugge verzending, snelle levering en goed verpakt. Het kabeltje doet het uitstekend maar de 2 vrouwtjes uitgangen zijn zo bespottelijk gefabriceerd dat je je hoofdtelefoon plug er letterlijk in moet wringen en persen.. Dat maakte mij eigenlijk niet zoveel uit aangezien ik hem blijvend in mijn PC laat zitten vanwege computer boxen en een draadloze hoofdtelefoon. Die hoeven er niet regelmatig uit of in. Omdat ik een bonustegoed kreeg van 1,50 Euro (daar wordt je constant mee om de oren geslagen) heb ik nog een audio splitter kabeltje besteld (vanwege het bonustegoed totaal gratis). Weer vlugge verzending, snelle levering en goed verpakt. Hetzelfde euvel: de 2 vrouwtjes uitgangen zijn zo achterlijk gefabriceerd dat je je hoofdtelefoon plug er letterlijk in moet wringen en persen.. Uiteindelijk dacht ik: 'laat maar', want ik had de 2de toch voor niks, Daarna besloot ik om een review achter te laten en ik koos voor 3 van de 5 sterren met de uitleg erbij dat je moet wringen en persen om je hoofdtelefoon pluggen erin te krijgen. Deze listige chinezen plaatsen deze review gewoon niet. Je ziet alleen maar de lovende 5 sterren reviews. Als je inlogt op je account zie je hem wel maar niet als je uitlogt. Zijn die lovende reviews wel echt vraag je je dan achter de oren krabbend af?
2014 door jg

eerste zending vrij vlot ontvangen de tweede een ramp ik stop bij deze firma met besellen
2014 door gorris

ik koop hier niets meer
2014 door wout

Heey ik ben 12 jaar en heb hoesjes gekocht omdat ik een iphone heb maar geen hoesje en op fb zag ik de site miniinthebox en jh ik dacht laten we ff kijken en jh leek me goede deal voor redelijk goed kope prijs kan je daar hoesjes kopen maar ik heb ze besteld ze zeiden binnen 3-5 dagen maar als ik die reacties lees van die extra kosten ben ik toch wel geschrokken en ben al effe aant het wachten ook . iemand die meer weet of al een bestelling gedaan heeft
2014 door Bert

Ik heb daar wat spul besteld. Sommige dingen zijn echt spotgoedkoop: de kwaliteit is er dan ook naar. Houdt rekening met een lange levertijd (drie weken is echt geen uitzondering). Bedenk ook dat voor duurdere artikelen, invoerrechten moeten worden betaald aan de bezorger.
2014 door Dorris

Heb een iPhone 2m kabel besteld hier. Gister middag binnen gekregen en nu doet de kabel niks meer.. Kan nergens een telefoon nummer of email adres van miniinthebox vinden. Kan iemand mij helpen?
2014 door Sam

Sleutelvinder versterkt het signaal als je dichterbij komt, geen gps connectie dus.
2014 door Jannes

Ik heb maar één advies: niets bestellen bij dit bedrijf! We hebben een horloge besteld, dat is geleverd maar was defect. Dan zou je denken dat ze dat netjes oplossen. Niet dus, want je krijgt gewoon op geen enkele manier contact.
2014 door Gerard

Hoe nauwkeurig is die sleutelvinder? Vind je sleutels ook in huis terug? Gerard
2014 door Manfred

De sleutelvinder voor nog geen tientje gekocht bij Miniinthebox! Topding nooit meer me sleutels zoeken.
2013 door issy

hele goede website heb een ps3 controller voor een vriend als cadeau gekocht voor 25 euro
2013 door Henk-Willem Bellens

Miniinthebox.com, een tip van een vriendin van me. Ik heb hier zo'n rubberen hoesje voor m'n iphone gekocht. Was absurd goedkoop, maar duurt ook heel lang totdat het geleverd is (iets meer dan anderhalve week). Dus wel heel prima voor van dat soort kleine gadgets als het geen haast heeft.

Jouw MiniInTheBox.com review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met MiniInTheBox.com

MiniInTheBox.com vind je in de volgende categorieën