Mediamarkt


Mediamarkt heeft diverse electronicaconcerns in Nederland. Online electronica kopen is inmiddels ook mogelijk, bezoek de webwinkel Mediamarkt.nl voor aanbiedingen en de nieuwe led tv's en meer electronica. Het Duitse Mediamarkt staat bekend om hun slogan: ik ben toch niet gek!

Wij zetten op deze pagina al je ervaringen met kopen bij de Mediamarkt.nl webshop op een rij. Wij zien uit naar jou beoordeling over levertijden, prijzen, acties en service.

Prins Alexanderplein 32-36
3067 GC
Rotterdamarray(0) { }

16 beoordelingen

Mediamarkt krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 16 16 ervaringen.

2017 door JP Weijgertze

Koelkast besteld op woensdag via mediamarkt. Krijg een bericht dat deze vrijdag word bezorgd via PostNL@home service. Ook de service genomen plaatsen + verpakking materialen meenemen. Helaas gaat het fout. Vrijdag bezorgen om 11:30 - 14:30. om 16:00 nog niets gezien. na 30min wachten krijg ik te horen: bent u niet gebeld? Vrachtwagen vol! kan gebeuren denk ik. Zaterdag ingepland. wat denk je, sms technisch problem! Weer bellen, uur in de wacht! afpraak gemaakt maandag. En ja hoor, binnen de tijd geleverd echter zijn de bezorgers niet op de hoogte van de extra service! wilden met pijn en moeite de koelkast uitpakken en op zn plaats zetten. Maar de verpakking meenemen? hoo maar! Klacht ingediend. Na diverse keren mailen/bellen belt de bezorgservice op na een week of ze dan de verpakking materialen willen meenemen? Die had mn vrouw al weggegooit. Dus niet meer nodig. Daarmee zegt Mediamarkt, meer kan ik niet meer doen! Dus ruim 2 uur aan de telefoon. 3 dagen thuis gezeten en weekend zonder koelkast en totaal geen compensatie! ook niet eens de 14,95. Ik dacht dit is handig als je in een rolstoel zit, maar ik koop daar niks meer dat bezorgd moet worden!
2017 door Gerrit Feitsma

Zeer dure monitor gekocht (€1499,-) werd keurig volgende dag bezorgd maar bleek beschadigd en stuk. Dus gebeld om hem om te laten ruilen en dat kon. De vervoerder zou een nieuwe langsbrengen en de kapotte meteen meenemen. Keurige service dacht ik nog, want het is een monitor voor mijn bedrijf en je kunt dan niet zonder. De vervoerder kwam keurig op tijd maar had geen nieuwe mee, hij kwam de kapotte alleen ophalen. Dus ik meteen bellen en kreeg iemand aan de lijn die zei dat ze de monitor kwamen ruilen maar daar bedoelt de Media Markt mee dat ze hem op komen halen. Dus niks ruilen!!! Ze interpreteren dat woord heel anders dan de rest van Nederland! Ik moet dus enkele dagen wachten en dan moet ik maar hopen dat de nieuwe snel komt. Dus vroeg ik aan haar of ik dan tijdelijk bij het filiaal in onze stad een oud monitortje kon halen om tijdelijk te gebruiken. Dit kon niet want Media Markt online heeft niets te maken met Media Markt filialen??????? HEEL VREEMD!!! Ik kon ook de monitor niet in de winkel omruilen want dat had ik ook nog voorgesteld: Stuur nieuwe monitor naar filiaal en daar ruil ik hem om dan kan ik gewoon doorwerken. Ik heb dus uit nood maar een tweedehands monitor gekocht en ik kon enkele uren niet werken. Heb uiteraard een klacht ingediend met alle kosten en ben erg benieuwd wat de oplossing is die ze gaan bieden??? Kortom waardeloze service ik had die monitor gewoon terug moeten sturen en de koop ontbinden (kan binnen 14 dagen) en elders een nieuwe bestellen dan heb ik die met 1 dag binnen. Nu zit ik langer zonder. Nogmaals...... dit doe ik nooooooooit meer!!! Geen Media Markt!! Zolang je koopt dan gaat alles perfect maar als er wat is................... !!!
2016 door Max

Beste Mensen van dit platform, Er zijn hier veel 1 sterren dat vind ik onterecht ik heb tot nu toe 7x iets GROOTS besteld bij mediamarkt (Playstation 4, Koelkast, vaatwasser etc.) Elke keer op het perfecte moment komt het binnen. JA, de rijen bij de telefoon zijn lang maar de rest slaat nergens op qua recensies! mvg, Max Vessies
2016 door T Lien

Ik heb me laten adviseren over een hoofdtelefoon die geschikt is voor kinderen. De aanbevolen hoofdtelefoon gekocht. Kado gegeven maar bleek niet goed te zitten. Wil het retourneren bij servicedesk Rijswijk maar kan niet want blijkt een hygieneproduct te zijn. Stond niet op bon, niet op schap en niet gemeld door verkoper. Nu zit ik met een product dat ik niet wil van 65 euro. T. Lien
2016 door hjab

Bar slecht, eerst wordt een zending geannuleerd i.v.m. een "technisch probleem, dan wordt het adres verkeerd genoteerd en door de bezorgservice zo maar zonder communiceren weer een dag verschoven. Vragen naar de service desk helpt niet, je krijgt absoluut geen antwoord of enige reactie. winkel is goed om te kopen maar online is het bar en bar slecht, vandaag bestellen en morgen dus niet in huis, er wordt dan gewezen naar een 30 daagse levering in de voorwaarden, dus ga naar de winkel of desnoods naar een andere zaak maar koop niet op de webshop.
2015 door Jolanda

Wat een ellende! Er gaat van alles mis bij het bezorgen van een nieuwe wasmachine. De klantenservice doet geen moeite om alles snel te regelen. Waardeloos!! Dat ik al anderhalve week zonder zit kan hen niks schelen. Het mooiste van alles is, zij maken de fouten en ik boet ervoor!Bah wat een slechte service
2014 door J Callus

Koop nooit via Mediamarkt webshop. Levertijd niet zoals beloofd. Geen reactie op emails. Geen retour labels. Gewoon radiostilte. Nu een week later heb ik het product terug naar de winkel gebracht. Service zoals Mediamarkt heb ik bij een webwinkel nooit meegemaakt. Een schande.
2014 door J.J.Wijnberg

Wat mij opvalt is dat er veel mensen zijn die degenererend over Media Markt kletsen. Mijn ervaring is werkelijk uit de kunst. Ik wilde een Samsung Tab 4 hebben was nog nergens te koop en wat denk je MEDIA MARKT wel.besteld en betaald de volgende ochtend in huis nogmaals,dit vind ik FANTASTISCH,DUS DE VOLGENDE KEER WEER MEDIA MARKT.
2014 door e de graaf

wij hebben een laptop savonds besteld en de volgende dag meteen gekregen netjes verpakt en tot nu toe een tevreden klant
2013 door appel300

ze zijn niet eerlijk als je in de winkel naar de prijs kijkt is het meer als in de folder in winkel betaal je ook nog thuiskopieheffing als je via internet besteld is het inclusief thuiskopieheffing hoe kan het?
2012 door visser

Goedemiddag, Wij hebben een fototoestel van bijna een jaar oud die stuk was (lens wou niet meer dicht) wat schept onze verbazing men zegt dat wij de toestel hebben laten vallen wat niet zo is. Toestel koste 177 euro reparatie over de 300 euro sorry wat een slechte service en medewerkers weten al helemaal niet waar je het over hebt. Het is ons duidelijk gewoon naar een goede fotozaak daar betaal je misschien wat meer maar de service is 100%, Schaamt U mediamarkt Rotterdam centrum. Fam Visser
2012 door nko77

Blijf weg bij deze keten. Het personeel is onbeschoft. Hun aanbieding berust op onjuiste of misleidende informatie. Bij reclamatie is de klant het varken. En goedkoop? Echt niet. Deze winkelketen prijst zichzelf de markt uit. Met hun agressieve aanpak.
2012 door h. schut

Eindelijk, ze hebben een webshop, en wat voor 1, als ik ook gewoon vanuit huis kan bestellen ga ik de deur toch niet meer uit, ik ben toch niet gek? hahaha 5 sterren huplakee
2011 door Tom

Bestel NOOIT bij de webshop van MediaMarkt! 26 november 2011 een laptop besteld, nu op 8 december 2011 nog steeds geen laptop! Zelfs geen bericht dat Media-Saturn (de webshop) de laptop heeft ontvangen, laat staan dat ze hem hebben verstuurd! Hun excuus was dat de actie zo goed liep dat ze hebben moeten nabestellen. De laptop zou 30 november 2011 binnenkomen waarna ze hem zouden verzenden. Nou mooi niet dus. Alle correspondentie kunnen jullie hier terug vinden: https://service.mediamarkt.nl/index.php?a=ticket_view&ticketid=107862&email=boewaya@hotmail.com Jullie moeten het natuurlijk zelf weten, maar IK BESTEL NOOIT MEER BIJ DE MEDIAMARKT WEBSHOP!
2010 door Yellow

Zeer slechte ervaring met de webshop! Direct betalen, maar de genoemde levertijd blijkt niet haalbaar, ook nu (4 weken na die levertijd) nog niet. Naar je geld kun je fluiten (je kunt het pas terugdoen nadat je het ontvangen hebt) en op het artikel kun je wachten tot je een ons weegt. Op emails wordt domweg niet gereageerd en via de telefoon (0,10 per minuut) krijg je of te horen dat het eind van de week binnenkomt (wat uiteraard niet gebeurt) of dat ze gewoon helemaal niets weten. Maar goed, ik kreeg zojuist te horen dat het waarschijnlijk deze week binnenkomt (net als de vorige weken), we wachten het af... KOOP HIER DUS NIET ALS JE IETS SNEL (BINNEN ENKELE MAANDEN!!!) WILT HEBBEN!!!
1970 door marcel

Ik heb gelezen dat ze later in 2010 ook met een complete webwinkel komen in Nederland. De mediamarkt webshop is natuurlijk al lang verwacht en wordt vast een hit om goedkoop vanuit je stoel een dvd, tv of stofzuiger te kopen!

Jouw Mediamarkt review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Mediamarkt

Mediamarkt vind je in de volgende categorieën