Marskramer.nl


Marskramer.nl is dé online webshop voor al uw huishoudelijke artikelen. In deze webshop zijn allerlei categorieen opgenomen waarin een grote verscheidenheid aan producten aanwezig is. De shop heeft van aanbod van epilators, keukengerei, kleine meubels, dweilmoppen, waslijnen tot isoleerflessen. Bij Marskramer.nl hebben ze speciale web-only aanbiedingen met super prijzen deze zijn uitsluitend via de online te bestellen.

Hier kan je ervaringen lezen over online winkelen bij de webwinkel van Marskramer.

Antwerpseweg 2
2803PB
Goudaarray(0) { }

15 beoordelingen

Marskramer krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 15 15 ervaringen.

2017 door Liza Yvonne Bijker-K…

Mag ik het aan jou vragen of heeft u zippzapp voor mij? Hoe duur kost dat ? Wil jij het spoedig naar mij terugemailen? Bedankt voor hulp .
2014 door J.

Gisteren een bestelling geplaatst via Marskramer.nl. Vandaag gebeld of het adres gewijzigd kan worden. Er werd een antwoord gegeven van: nou ja, misschien kan dat wel. Klantvriendelijker opstellen is misschien wel op z'n plaats. Tevens gaf deze man (Wouter van het magazijn)aan dat hij mij terug zou bellen. Heel de dag gewacht, geen bericht...Iets beloven en dan ook doen staat zeker niet in het woordenboek van de man. Heel jammer.
2014 door Leony

ik zal er nooit binnenwandelen, maar via het internet wel rasp en pannenset bij ze gekocht, en ook nog eens naar wens. Dat moet je ook zo eerlijk zijn dat te delen, dat doe ik dan bijdeze. Leony
2013 door Jorn

Alles wel goed daar.
2013 door Bosman

Heb 11 maanden geleden een pizzarette gekocht voor de verjaardag van mn vriendin. Helaas ging deze onlangs kapot en had ik geen bon meer. De mevrouw van de klantenservice had mijn bestelling in hun systeem gevonden en ik kon hem retourneren (dus zonder bon). Dit heb ik gedaan en na 4 dagen kreeg ik een compleet nieuwe terug. Top service!
2012 door De bree

Ik volg ze nu een tijdje. Elke week nieuwe artikelen. Briljante webshop vooral omdat het zo simpel is, prijzen goed zijn en goed gevoel voor assortiment.
2012 door K. De Dood

Via Google kam ik terecht op de webshop van Marskramer. Ik wist geen eens dat ze nog bestanden. Toch was ik al snel blij verrast door de mooie shop, gunstige prijzen en bekende merken als Leifheit. Dat ik via Klarna ook nog eens achter per factuur kan betalen gaf de doorslag. Ik ben namelijk minder vertrouwd met vooruit betalen via ideal enzo. Inmiddels heb ik het pakketje in huis. Ronduit tevreden dus!
2012 door gijs van harskamp sl…

bericht uit de samenleving filiaal sliedrecht maandag middag 8-10 probleem met koffie zet apparaat princess z.g.n. camping model perfekt op gelost hebben gelijk weer een nieuwe aankoop gedaan te vreden klant door positiefe behandeling van twee mede werksters, filiaal sliedrecht dat mag ook wel eens gezegd worden
2012 door Marinda

Ook positief net als de rest!
2012 door A. Boersma

ik zou de gewone marskramer winkel eigenlijk nooit zomaar binnenlopen, toch positief verrassend door de webshop met huishoudelijke artikelen van bekende merken als Leifheit. Ik heb zojuist een droogrek gekocht en nu nog ff wachten op het pakketje!
2012 door Herman

gaan als een speer online met huishoudelijke artikelen ook scherpe prijzen en gunstige leveringscondities
2012 door nederweert

ik heb een vlegengordijn van bamboe met afbeelding van dolfijnen,maar helaas vallen er stukken af omdat de ijzertjes geroest zijn. Heb dezeong.6 weken, maar geen bonnetje meer,gekocht in nederweert. Wat nu?
2012 door Anton de w.

Nou denk ik bij online shoppen niet meteen aan de marskramer, toch hebben ze een verrassend fraaie webwinkel met trappen, voorraadbussen en meer huishoudelijke artikelen! Aanbevolen!
2011 door steven

Wasmand en droogrek gekocht voor een appel en een ei bij webshop Marskramer, zeker een tip om hier te kopen dus voor iedereen met weinig budget.
2011 door koning

beste een aardige webwinkel voor een discountwinkel. leuke pannen aanbiedingen en andere prullaria voor o.a. pasen.

Jouw Marskramer.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Marskramer.nl

Marskramer.nl vind je in de volgende categorieën