Mango


De webshop van de bekende Mango winkels. Ooit begonnen in Barcelona, tegenwoordig in veel Europese steden te vinden, en nu ook nog eens een eigen online shop! Zo bekijk en bestel jij de Mango collectie vanuit je luie stoel. Mango.com biedt vrouwen een ruime collecties blazers, shirts, broeken, schoenen en mode accessoires.

Deel je ervaringen met de Mango Webshop met andere online mode shoppers.Barcelonaarray(0) { }

19 beoordelingen

Mango krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 19 19 ervaringen.

2018 door Hanna

Hele slechte service. Telefonisch contact gehad, totaal niet klant vriendelijk. Erg jammer, ik heb mijn bestelling zonder te passen geretourneerd! Waardeloos bedrijf!
2018 door Crombez carine

Bestelling geplaatst, nooit ontvangen, geld kwijt. Is blijkbaar mijn probleem en niet dat van Mango. Kan het iedereen afraden !
2018 door remy

Gewoon goede ervaring gehad. Veel beter nu het met PostNL geleverd wordt!
2017 door Kim

Ik heb in het verleden nooit problemen gehad met het bestellen bij Mango of Mango Outlet. 2 weken geleden iets besteld maar het pakket is nooit aangekomen. Ik kreeg steeds melding dat het pakket geweigerd was door de geadresseerde. Het transportbedrijf Aramex waarmee gewerkt werd is telefonisch slecht bereikbaar. Ondertussen meerdere malen contact gehad met de klantenservice waarbij beloofd werd dat dit geregeld werd. Uiteindelijk na weer een mail van mijn kant uit bevestiging gekregen dat het bij de parcelshop was aangekomen. Ik er gauw naar toe gefietst maar nee geen pakket. Erg jammer want ik was altijd erg fan van de Mango. Mij kunnen ze uit hun klanten bestand schrappen. Nu maar hopen dat ik mijn geld ook echt terug krijg of dat dit weer een valse belofte is...
2017 door Jolanda

Slechte ervaring, ik had een bodywarmer besteld. Deze was niet goed en heb ik retour gestuurd. Het retour sturen kostte me bijna 7 euro, maar nou ja, dat is jammer, dacht ik, maar goed. Ik ben nu twee weken verder en heb nog geen bevestiging gekregen dat ze het pakket retour hebben ontvangen en ik heb mijn geld ook nog niet terug. Ik heb mail gestuurd naar Mango. Ik kreeg als antwoord dat het pakket naar Spanje gestuurd is en dat het nog wel 2 of 3 weken kan duren. Hoezo naar Spanje gestuurd?!?! Toen ik het bestelde kwam het toch ook niet eerst uit Spanje?! Oplichters zijn het !
2016 door Siny Smit

Leren jas besteld en retour gestuurd. Een paar keer mail verstuurd om te vragen hoe lang het duurt voordat ik een andere maat ontvang. (De jas was inmiddels al in Katwijk aangekomen) krijg ik een mail met de mededeling dat het door gestuurd is naar spanje en dat ik rekening moet houden met 2-3 weken voordat ik de jas ontvang?? Rare procedure, bestellen duurt 3-4dgn en retourneren 2-3 weken??? Ik heb echt spijt dat ik besteld heb bij mango nadat ik al de negatieve ervaringen hier lees. €169,95 is wat ik betaald heb en dit is hééél veel geld voor mij!!!!
2015 door Claire

Bestel nooit meer iets! Pakketje retour verzonden. Zij zijn het kwijt en ik heb nog steeds geen 50 euro terug. Ik moet volgens hun vragen aan de bruna ( waar ik heb pakketje niet heb afgegeven) waar mijn pakketje is! Ik ben bijna 4 weken bezig. Maar goed, kan gebeuren dacht ik zo! Vandaag bestel ik 2 artikelen 44,98. Bevestiging gekregen alles was verder prima. Krijg ik net een email dat mijn item onderweg is 22 euro! Ik heb toch echt 2 dingen besteld voor 44,98! Mango is ronduit KUT! NOOIT MEER!
2015 door Anna

28 december wat besteld. 13 Januari nog niks binnen toen maar gebeld met de vraag of ze wisten hoe dat kwam. Toen zag meneer dat huisnummer ontbrak terwijl ik deze wel goed heb ingevuld. Meneer klantenservice overigens wel vriendelijk. Meneer heeft hem aangpast en opnieuw door postNL laten verzenden vanaf het postsorteercentrum. Zou voor het weekend en anders maandag/dinsdag binnen zijn. Vandaag maar gebeld nadat ik 2 x het postNL busje mn huis voorbij zag rijden. Zelfde klantenservice meneer aan de telefoon. Zag dat er bij postNL nog geen verandering stond in waar hij was ten opzichte van vorige week. Meneer heeft er nu opnieuw melding van gemaakt maar dat word pas donderdag in behandeling genomen. Dus maandag of dinsdag aflevering. hopen dat het er is want woensdag vertrek ik voor een half jaar naar het buitenland!!! Vorige keer ook al problemen met mango gehad. Verkeerde jas geleverd. degene die ik eigenlijk had besteld hadden ze niet meer en het terugsturen was voor eigen rekening. Na lang bellen en gedoe toch geld terug gekregen. Pffff. Bestel maar niet bij mango.com
2014 door BAs

Wat een enorme tegenvaller, bestellen via Mango.com. De bestelling op zich verliep goed. Bij bevestigings email zie ik dat het huisnummer niet meegekomen is (deze staat overigens wel gewoonbij mijn persoonsgegevens!) Ik mail hen daar direct over. Geen reactie. Ik mail na 2 weken dat ik geen reactie krijg, noch mijn pakketje heb ontvangen. Geen reactie. Ik krijg na 2 weken een bericht dat de PostNL mijn pakje niet kan bezorgen wegens ontbreken huisnummer (joh) Ik geef mijn nummer door en meld direct mijn verhaal. Ik krijg een mail terug met de strekking: ga maar klagen bij de PostNL. Geen excuses. Niets Dat terwijl dit toch echt een probleem van de Mango is. Ondertussen zijn we 3 week verder en nog geen pakketje! Ook niet te tracen met de code. Wat een waardeloze service, echt niet meer van deze tijd. Nog even en ik zal andere stappen moeten ondernemen, ik heb immers betaald en geen pakje ontvangen
2014 door Char

Erbarmelijke service. Besteld product na anderhalve maand nog niet in huis terwijl er een levertijd van 10 dagen wordt beloofd. Op mails wordt niet gereageerd. Ik raad het iedereen absoluut af hier ooit iets te kopen.
2014 door Rozanne

Heb in november een leren jasje gekocht, van de winter niet gedragen ivm de kou. Vorige maand eindelijk uit de kast gehaald, na 2 weken dragen is het leer van de ondermouw op 3 plaatsen gescheurd. Kwaliteit is dus echt 0,0
2013 door Valerie Benders

Ik ben niet zo tevreden over dit bedrijf. Ik vind het 3 sterren waard, alles duurde namelijk lang, de bestelling en de aflevering. Kleren zijn leuk en het is ook wel echt goede kwaliteit. Als het sneller was gegaan had meer sterren gegeven.
2013 door Robin

Heel slecht bedrijf! Slechte kwaliteit kleding en slechte service!!! Ik had een broek in de winkel gekocht die binnen 2 weken kapot was. Toen heb ik ook een broek en een jas besteld online. Deze broek was ook binnen 2 weken kapot en de jas heb jk maar het halve bedrag van terug gestort gekregen. Aan de telefoon kunnen ze mij niks zinnigs vertellen en ik heb ook al een aantal mails gestuurd ( zeker 5) waar überhaupt niet op gereageerd word. Ik zal daar nooit meer iets kopen.
2013 door lydia

heb er in maart een spijkerbroek gekocht binnen amper 2 weken kapot, heb een nieuwe gekregen en ja hoor weer kapot ik ga morgen terug naar de winkel en ik hoop me geld terug te krijgen in koop daar geen spijkerbroeken meer..
2013 door jessica

Echt belachelijk slecht bedrijf! had iets besteld en teruggebracht naar de winkel in oktober en heb nu (april) nog steeds niet het volledige bedrag terug. wordt continu van het kasje naar de muur gestuurd en heb talloze mails gestuurd. ben zo boos! als ik zeg hoe boos ik ben krijg ik een "tja het spijt ons mevrouw" Koop er noooit meer wat!!
2013 door WV

Zeer late levering; na 1,5 week nog geen bevestiging van retourzending en ook nog geen retourbetaling ontvangen. Op e-mails wordt niet gereageerd. Niet bereikbaar via Nederlands telefoonnummer. SUPERSLECHT!!
2013 door bloemetje

ik geef toch wel 4 sterren omdat bij mij wel is aangekomen ,4xbesteld. wel een weekje wachten voordat het aankomt. de kleren zijn heel mooi van goede kwaliteit. ik hoop dat ze in de toekomst sneller aflveren
2012 door jeanet

wat een slecht bedrijf. Klantenservice is waardeloos. Nooit wat bestellen. Geen levering, geen geld terug en geen reactie. Allerslechtste webshop ooit!!! Jammer dat je geen 0 sterren kunt geven. Koop hier nooit wat asjeblieft!!
2012 door Manon

De webshop is traag!!

Jouw Mango review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Mango

Mango vind je in de volgende categorieën