LightInTheBox.com


Grote webwinkel met een zeer uitlopend assortiment. Onder andere kostuums, trouwkleding, beauty producten, fitness attributen en hengelsport artikelen.

Daarnaast kun je hier terecht voor goedkope elektronica. Op zoek naar een smartphone voor een mooi prijsje? Dan ben je bij LightInTheBox.com aan het juiste adres!


array(0) { }

Populaire producten van LightInTheBox.com


8 beoordelingen

LightInTheBox krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 8 8 ervaringen.

2016 door Chantal

Wat een achterlijk bedrijf is dit. Ik had een account aangemaakt om een aankoop te kunnen doen, vervolgens bedacht ik mij en kocht ik een soort gelijk product ergens anders. Vervolgens kreeg ik elke dag een reeks van mailtjes met 'geweldige' aanbiedingen, deze mails waren niet te stoppen. Ik had besloten om mijn account te verwijderen. Op de site van lightinthebox is nergens een optie te vinden waarmee je je account kan verwijderen. Uiteindelijk contact opgenomen via de Facebook-pagina (https://www.facebook.com/messages/lightintheboxnl). Het Facebook gesprek: # 5 mei 19:09 (ik) Hi LightInTheBox, Can you give me detailed instructions for how I can delete my LightInTheBox account? Thnx! # 5 mei 23:36 (zij) geeft u ons uw emaildraes en laatste bestelnummer dan kunnen wij het latenverwijderen. mvrgr # 5 mei 23:39 (ik) Ik heb nooit een bestelling geplaatst, alleen een account aangemaakt. Ik denk niet dat ik in de toekomst een bestelling ga plaatsen en als ik dat doe, maak ik een account aan. Tot die tijd zou ik graag willen dat mijn account niet bestaat (niet slechts inactief). Ik had graag zelf mijn account willen verwijderen maar deze optie schijnt niet te bestaan, vandaar dat ik het op deze manier probeer. E-mail: ______@gmail.com Wachtwoord: _____ Gezien ik echt van het account af wil geef ik mijn wachtwoord ter verificatie. Alvast bedankt! # 6 mei 9:59 (zij) Beste klant, nav uw aanvraag op facebook het volgende: Wij zullen uw account en e-mail binnen 5 werkdagen uit onze database verwijderen. Met vriendelijke groet, # 16 mei 14:19 (ik) Wanneer wordt mijn account verwijderd? Het zou 5 werkdagen duren, deze zijn inmiddels verstreken # 16 mei 21:40 (zij) wij zullen dit nog eens navragen. mvrgr # 17 mei 17:32 (ik) Hopelijk lukt het dit keer wel... # 17 mei 23:27 (zij) We hebben het doorgegeven aan de marketing afdeling sorry voor hetongemak. mvrgr # 25 mei 20:21 (ik) Hoe moeilijk is het om een account te verwijderen? Hebben jullie liever negatieve reviews? Vervolgens kon ik niet meer reageren, ze hebben mij geblokkeerd. Uiteindelijk heb ik een fake mailadres aangemaakt en op dat mailadres staat het account nu geregistreerd. Ik ben blij dat ik er niets heb gekocht.
2016 door Michael Gentle

Bedriegers.... zou er nooit en te nimmer bestellen.
2015 door Ad B

Míjn ervaring met LightInTheBox is prima. Ik heb er een gimbal head (schommelkop) voor mijn fotostatief besteld. Dat ging toch over een slordige €180,-. Ik had deze gimbal in twee weken thuis!! Voldoende goed verpakt en natuurlijk in 100% conditie. Ik moest wél €49,- BTW en invoertax betalen. Dat risico is altijd aanwezig, dus dat kán en mág geen tegenvaller zijn. Maar ík had daar hun verzekering voor afgesloten. Binnen één dag na indienen had ik dat bedrag alweer retour!!! Ik weet dat er altijd een risico aan kan zitten om aan de andere zijde van de wereld iets te gaan bestellen. Daarom had ik het product ook met PayPal betaald, dan heb je die verzekering ook nog achter de hand. Bij mij ging alles 100%. Bestellen, betalen, order tracking tot en met afleveren. Alles 100%. Ik neem ook wel aan, als er een kink in de kabel komt, dat je dan in een lastig parket komt te zitten. Da's dan vette pech. Da's het risico. Maar ik denk dat, als je alles volgens hun regels speelt, geen uitzonderingen creëert, duidelijke vragen stelt en antwoorden geeft, er altijd een goede oplossing komt. Ik ben zeer content met mijn Nest Gimbal head (schommelkop). Prijs van dit product in Europa is rond de €300,-... Met BTW en invoertax had ik 'm nu voor €230, maar na retourboeking van die tax tóch voor €181,-. Ik geef dit bedrijf met mijn behandeling ook de verdiende 5 sterren.
2015 door C. Jacobs

Heb ooit 2 waterdichte horloges besteld. Uiteraard waren ze niet waterdicht. Het horloge wat nog geleverd moest worden daarop geannuleerd. Mail ontvangen dat ik mijn geld terug kreeg. Nu 2 jaar later nog niets ontvangen (na meerdere mailtjes zonder antwoord te krijgen). Gelukkig is het leergeld maar een paar euro. Bestel nooit meer iets bij die Chinezen.
2015 door Jasyl01

Kleding besteld, kwaliteit is minder als opgegeven. Sweater is gewoon shirt enz. Maten komen niet overeen, scheelt 1tot 4 cm. Ik heb zelfs 1 trui die 9 cm smaller is als opgegeven. Wil de artikelen kostenloos retour sturen zoals staat beschreven in de wet op kopen op afstand. ( zonder reden van opgaaf kostenloos retour binnen 14 dagen na ontvangst) Heb netjes vermeld dat de maten niet overeenkomen met de maten in de advertentie. Moet foto's maken omdat te bewijzen. Dan wordt weer gezegd dat ik te klein besteld heb en dus niks vergoed krijg . Als ik hun wijs op de wet kopen op afstand moet ik de kleding aantrekken en foto's maken om te bewijzen dat de kleding te klein is. Volgens mij moeten hun leveren wat ze op de site zetten ook afwijkende maten is een afwijkende kwaliteit. Nu ben ik weer bij het begin en mag de artikelen retour sturen op eigen kosten en krijg niet alles vergoed.
2014 door M.hancer

RETOUR; Daar willen ze niets van weten ze sturen je van kastje naar muur. Ik bestel sportkleding LARG maat 50 Ik krijg netjes L op de etiketje maar maat SMAL. Ik ben 3 dagen bezig e mailen manier te vinden terug te sturen.WAARDELOOS!!!
2013 door Hans Winkels

Een grote ramp. Alleen het direct verwerken van je betaling gaat goed.
2012 door Herma

Je hebt hier veel mooie trouwjurken voor weinig geld, maar heeft iemand ervaringen met de shop? Of toevallig een trouwjurk daar gekocht?

Jouw LightInTheBox.com review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met LightInTheBox.com

LightInTheBox.com vind je in de volgende categorieën