Liggo.nl


Liggo.nl is de webshop met altijd de nieuwste spulletjes en heeft een uitgebreid assortiment van A tot Z Liggo.nl heeft het. Mocht uw product er niet bij staan neem dan even contact op met de klantenservice. Wij doen ons uiterste best om het product te krijgen.

Molenlaan 4
2251CE
Voorschotenarray(0) { }

9 beoordelingen

Liggo krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 9 9 ervaringen.

2014 door Ben van Asselt

Ben erg tevreden op Liggo.nl ik werd dagelijks op de hoogte gehouden van mijn bestelling. ook met de installatie heb ik goed telefonisch overleg gehad. Bedankt voor de goede service. Gr. Ben van Asselt
2014 door Ton

Heb net een TV gekocht en moet zeggen dat hij super snel was geleverd.
2013 door Tijmen Veld

Ik werk veel thuis en heb daarvoor een groot extern beeldscherm gekocht bij Liggo. De service was goed, het duurde een dagje langer, maar dat kwam meer door de bezorger dan door Liggo zelf. Het scherm doet het goed. De site vond ik overzichtelijk en intuitief werken.
2013 door Edwin

Mag ik even kwijt dan Liggo echt super is. Als je veel orders doet kan je via businessservice ook offerte op maat krijgen!
2013 door Arend

Vaak besteld, goede ervaringen. Aftersales vragen worden vlot beantwoorden en reparatie is snel afgehandeld. Prima!
2013 door Sjoert van Diepen

Fraaie TV. best wel lastig met aansluiten maar nu heel blij mee. Getwijfeld om hem op deze site te kopen omdat ik er nog niet eerder van gehoord had, maar toch besteld en een dag eerder binnen dan verwacht. Scheelde me ruim 100 euro,helemaal blij!!
2013 door Salvatore

zeer tevreden op een week thuis geleverd omdat ik via belgie had besteld dagelijks via mail op de hoogte gehouden van status bestelling
2013 door Maria van der Linden

Super webshop ik had een oven besteld via liggo en ze hadden hem helaas niet meer op voorraad, direct mijn geld terug en ze hebben voor mij op gezocht welke webshop hem wel had. ben er helemaal blij mee.
2013 door Gerrie

Super TV ik heb hem een weekje geleden besteld en bent er erg blij mee niet te groot en niet te klein. Zondag lekker Eredivisie kijken

Jouw Liggo.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Liggo.nl

Liggo.nl vind je in de volgende categorieën