Lelefab


Lelefab is de webshop voor fashionista's. Hier vind je exclusieve en betaalbare mode, geïnspireerd door de Aziatische trends en catwalk-stijlen met een vleugje vintage look. Een trendsetter op gebied van fashion en snel wisselende collecties is Lelefab absoluut een kijkje waard!


array(0) { }

4 beoordelingen

Lelefab krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 4 4 ervaringen.

2014 door Annemieke

4 weken geleden iets besteld, zou binnen 3 dagen verzonden worden.Daarna gemaild. In de mail excuus en het zou gelijk verzonden worden. een week later na veel moeite het telefoonnummer gevonden. De dame gaf aan dat de jurk die ik besteld had klein uitviel. Ik heb aangegeven dat ik gewoon de jurk wilde hebben. Ze zou het gelijk opsturen. anderhalve week later nog niets en geen gehoor meer
2012 door LELEFAB

@ GK. We sturen alle orders netjes de deur uit wanneer deze is betaald door onze klanten. Soms komt t wel eens voor dat de order vertraging oplopen, maar de klant krijgt een bericht van ons en we compenseren de vertraging met een leuk sieraadje uit de webshop voor de klant. Mailtjes worden ook netjes beantwoord als we die binnen ontvangen. Dit zal een misverstand kunnen zijn! Mocht je voor de order hebt betaald en niets hebben ontvangen, zou jij met ons contact willen opnemen en doorgeven om welk ordernummer het gaat? Dan kunnen we jou verder helpen. @ MR Het retourbedrag heb je 2,5 weken later netjes van ons teruggestort gekregen op je rekening nadat de retourpakket bij ons binnen is gekomen.
2012 door gk

bestelling gedaan, vervolgens wordt er niets opgestuurd, maar heb al wel betaald!Op mailtjes wordt niet gereageerd! Mijn advies: Niets bestellen hier!!
2012 door MR

Leek in eerste instantie leuke winkel maar heb een retourzending gedaan en wacht inmiddels al meer dan 3 weken op mijn geld! Al meerdere keren gemaild en hoor steeds dat ik met een paar dagen mijn geld terug heb. Heel erg slecht. Hoe leuk het er ook uitziet, bestel hier niks!!!!

Jouw Lelefab review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Lelefab

Lelefab vind je in de volgende categorieën