Laptopdelivery


Laptopdelivery verkoopt een ruim assortiment laptops van verscheidene merken. Daarnaast bieden zijn ook computers, barebones en computeronderdelen aan.

Mozarstraat 31
5802HR
Venray11 beoordelingen

Laptopdelivery krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 11 11 ervaringen.

09-08 door Ontevreden klant

Je besteld laptop en betaald deze.Vervolgens vele keren bellen en elke keer aan het lijntje gehouden en gewezen bij het 2e belletje naar de voorwaarden. Weken wachten en opeens ontvang je een gare laptop, deze teruggestuurd. Weer een laptop gekregen nog steeds niet de laptop waar je voor betaalde en weer een barrel. nooit maar dan ook nooit bij dit zootje iets kopen.!!!!! Website staat vol met niet bestaande bedrijfsvestigingen en niet bestaande voorraad. Het zijn gewoon oplichters!!! Heb ook rechtsbijstand ingeschakeld om geld terug te krijgen. OPLICHTERS!!
25-07 door Mario

Ik heb op 13-06 2018 een laptop besteld voor 99 euro waar ik tot op heden nog steeds op zit te wachten.en als je belt moet je mailen en als je mailt hoor je helemaal niks meer.mensen kijk uit en bestel er niks
22-03 door Peter Stiphout

Zeer goede zaak altijd netjes op en en komt zijn afspraak na.
08-03 door HELSEN

laptop besteld en betaald op 22 januari tot op heden ! maart 8 MAART 2018 geen levering en geen reactie via email en telefoon kan dit nog wat nu GEEN LEVERING GELD TERUG AUB
15-02 door Nathalie

Helaas zijn de 2 laptops die ik bestelde via hun website niet aanwezig, na 3 weken wachten zou ik “ eindelijk “mijn geld terug willen.
14-02 door Nathalie

Slecht, wacht nog steeds op de gekochte niet bestaande laptops en wil men geld terug. Begrijp niet dat men zo positief kan schrijven over zo een oplichters. Ze worden waarschijnlijk gevoed door hen met geld dat ze van anderen pikken Waardering eigenlijk geen ster...
04-02 door Karel

Zeer goede zaak snap niet dat er negatief er wordt gezet terwijl ik zelf naar de bergweg 4 reed heb laatst 2 laptops gekocht ben er zeer tevreden mee nadat heb ik nog bij de aankoop 2 gratis muizen gekregen dus wel een aanrader
23-01 door Ilse van den Berg

Toen mijn dochter jarig was wou ik graag een laptop voor haar kopen omdat ze 16 was geworden wou ik iets extra speciaals voor haar kopen. Na een tijdje kwam ik uit bij degoedkoopstelaptops.nl. hier heb ik toen een mooie laptop voor haar gekocht waar ook een SSD schijf in zat. Echt super blij mee. de laptop doet het goed en mijn dochter is helemaal tevreden.
08-12 door Ron

Je besteld laptop en betaald deze.Vervolgens vele keren bellen en elke keer aan het lijntje gehouden en gewezen bij het 2e belletje naar de voorwaarden. Weken wachten en opeens ontvang je een gare laptop, deze teruggestuurd. Weer een laptop gekregen nog steeds niet de laptop waar je voor betaalde en weer een barrel. nooit maar dan ook nooit bij dit zootje iets kopen.!!!!! Website staat vol met niet bestaande bedrijfsvestigingen en niet bestaande voorraad. Het zijn gewoon oplichters!!!
04-12 door Carlo van den Berg

Exact dezelfde ervaring. Rechtsbijstand moeten inschakelen om geld terug te krijgen.
27-11 door Kees

Je besteld laptop..vervolgens weken wachten en opeens ontvang je een gare laptop en een hele andere als op website is aangegeven. Geld terug krijgen ho maar.

Jouw Laptopdelivery review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Laptopdelivery

Laptopdelivery vind je in de volgende categorieën