Landbouwwinkel.nl


Landbouwwinkel.nl is een online agrarische groothandel. Zo verkopen ze dierbenodigdheden, kunststof kavelhutten, paardenscheermachines, handstrooier voor meststoffen, quads en voertuigen, werktuigen en machines, landbouwonderdelen, landbouw gereedschap, hygiëne en veiligheid, cadeas en speelgoed en nog diverse materialen.

Deel landbouwwinkel.nl reviews hieronder.

Hilleshagerweg 116
6281 AH
Mechelenarray(0) { }

8 beoordelingen

Landbouwwinkel krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 8 8 ervaringen.

2018 door N van Haperen

Wil een stalmeststrooier kopen. Deze wordt geadverteerd voor € 2251,- Niet leverbaar, blijkbaar oude prijs, IK moet mijn internetkwaliteiten verbeteren, want ik kan geen webpagina verversen. Erg jammer dat ik foto's heb waaruit blijkt dat mijn informatie courant is. Op een andere aanbiedpagina staat eenzelfde stalmeststrooier voor € 2.551,67, ook niet leverbaar voor die prijs leverbaar, kost nu € 2995,-. Advertentie staat er nog wel, is één maand oud, mag ik toch aannemen dat die correct is?!?! Mijn conclusie: Deze winkel lokt mensen met lage prijzen van artikelen die ze niet hebben. Wanneer ze de gevraagde artikelen wel hebben zijn die plotseling VEEL duurder. Vertrouwen in Landbouwwinkel Mechelen en de heer Rademakers totaal verloren!
2013 door Cedric Buarez

Vorige week een Constanta3 scheermachine voor paarden besteld bij de Landbouwwinkel.nl. Na bestellen bleek dat ze die niet meer konden leveren. Balen, maar kreeg zonder bijbetalen daarna de nieuwe Constanta4 geleverd. Snel geregeld en heel vriendelijke klantenservice daarzo.
2012 door Mevr. van Hooidonk

Wij hebben vorig jaar 5 nieuwe paardenboxen laten inrichten door Landbouwwinkel.nl. Ze kwamen helemaal vanuit Zuid Limburg om samen met ons te kijken naar de stal. We hebben een warmwatersysteem laten maken en drinkbakken met verwarming. Afgelopen winter hebben we geen problemen gehad met bevriezen van de waterleiding in onze stallen. Echt super! We kunnen de Landbouwwinkel uit Mechelen aanbevelen. Ze denken met je mee, en ook qua prijs denk ik niet dat je ergens anders voordeliger uit bent. Marlies en Bert Manege van Hooidonk
2012 door Tessa van Loon

Vorige week hebben wij een weidebloter en een mestzuiger voor in onze paardenwei gekocht bij de Landbouwwinkel. De mestzuiger kregen we niet gestart. Na een telefoontje kwamen ze de andere dag helemaal vanuit Limburg om te kijken wat er aan de hand was. Bleek gewoon een kabeltje los te zitten, gefixt in 5 minuten. Werkt nu perfect, helemaal toppie!
2012 door Henk van Booischot

Vorige week aanhanger voor achter onze nieuwe quad gekocht bij de Landbouwwinkel.nl. prima ding, maar we reden de eerste dag een bandje kapot op een ijzeren paaltje in de wei. Kregen na belletje gratis een heel nieuw wiel gestuurd. Bedankt voor de snelle service Landbouwwinkel !
2011 door Renate v.d. Pas

Pluimpje voor de Landbouwwinkel. Mijn eerste paardje gekocht vorige week. Met vraag over ventieltje voor drinkbowl en welke scheerder voor de paarden ik nodig had hele uitleg over de aparaten gekregen en Rodeo gekocht. Prima apparaat, zeiden dat die goed genoeg was en al binnen 2 dagen in huis. Onderdeeltje voor de waterbak kreeg ik gratis meegestuurd. Thanks Landbouwwinkel!
2011 door Landbouwwinkel.nl

Dhr. Dekker heeft een aanhangwagen gekocht, die hij vervolgens met hamer en haakse slijper heeft aangepast. Vervolgens wilde hij deze nadat er ook nog mest meegereden was, omruilen voor een ander model. Na uitvoerige uitleg is uitgelegd dat dit wij deze aanhangwagen niet retour konden nemen. Helaas plaatst deze klant vervolgens een vervelende review om ons in een kwaad daglicht te stellen.
2011 door B. Dekker

Slechte ervaring met afhandeling van klacht over aanhangwagen. Blijft bij zijn eigen gelijk en gooit zelfs tijdens het telefonisch onderhoud de hoorn op de haak! Heeft op voorstellen om tot een minnelijke regeling te komen geen enkel tegenvoorstel maar herhaald eigen standpunten, die aantoonbaar onjuist zijn.

Jouw Landbouwwinkel.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Landbouwwinkel.nl

Landbouwwinkel.nl vind je in de volgende categorieën