Lampenwereld.nl


Lampenwereld.nl is de online webwinkel met een uitgebreid lampen assortiment, zowel moderne als klassieke lampen.
Vind een uitgebreid aanbod aan hanglampen, tafellampen, vloerlampen, wandlampen, spots, plafondlampen, desginlampen, ledlampen, spaarlampen, projectlampen, kinderlampen en tuinlampen.
De lampen zijn o.a. van bekende merken, zoals Lirio, Ztahl, Master-Light, Willemse, Massive, LAM, Kingsbridge, Soho, Delta Light, Hala, Harco Loor en vele meer.
Lampenwereld.nl biedt zowel de particulier als de zakelijke klant de mogelijkheid de gewenste sfeer en warmte te creëren.

Kruisvoort 44
4814 RZ
Bredaarray(0) { }

3 beoordelingen

Lampenwereld krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 3 3 ervaringen.

2015 door S Hermens

Door een slechte beschrijving op de website waren de door mij twee bestelde lampen niet geschikt om op te hangen. De portokosten voor retour kwamen op mijn rekening en tot op heden heb ik alleen nog maar de betaling van 1 lamp mogen ontvangen. De laatste 4 emails, waarin ik heb gevraagd waar mijn 93 euro blijft zijn niet meer beantwoord. Hoogst onbetrouwbaar!
2014 door Ans van Bommel

Ik heb een hele slechte ervaring met lampenwereld. Ik heb op 16 okt een lamp besteld en 190 euro betaald. De lamp werd echter niet geleverd en na veel mails van mijn kant bleek uiteindelijk dat de lamp niet meer leverbaar was. Lampenwereld besloot na 2 maanden eindelijk de koop te ontbinden en zou het geld terugstorten. Tot op heden nog geen geld gezien. Mijn advies: doe geen zaken met lampenwereld!
2010 door Iris

Ik heb een hanglamp hier gekocht van Lirio. Staat echt prachtig boven de eettafel. Snelle bezorging!

Jouw Lampenwereld.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Lampenwereld.nl

Lampenwereld.nl vind je in de volgende categorieën