Lace-Lingerie


Op Lace-Lingerie vind je mooie lingerie in grote cupmaten (D-K cup). Kan je nooit mooie lingerie of badmode vinden in jouw maat? Bij Lace-Lingerie vind je vast wel iets! Daarnaast vind je in de shop nachtmode, shapewear en handige lingerie accessoires.

Beech Avenue 54-80
1119 PW
Schipholarray(0) { }

Populaire producten van Lace-Lingerie


4 beoordelingen

Lace-Lingerie krijgt 1 van de 5 sterren, gebaseerd op 4 4 ervaringen.

2015 door C

Ook hier een hele slechte ervaring. Een bikini besteld, maar blijkbaar hanteren ze Engelse maatvoering. Gemaild met de zogenaamde klantenservice, zij bevestigen dat het niet duidelijk op hun site staat. Ik mag hem ruilen, maar de 6.95 verzenden vergoeden ze niet. Ijskoude douche voor deze firma!!!
2014 door daniek

Ik bestelde regelmatig bij lace lingerie en was tevreden. Ik had altijd t zelfde merk en maat. Totdat ik een bh had besteld waarbij een verkeerde beschrijving stond... een smoothing bh. De andere smoothing bh die ik had besteld was iets voorgevormd. Maar de andere was dat niet. Ik wilde het terugsturen maar moest eerst voor de verzendkosten betalen van 6,50... ik stuurde een mail maar geen reactie.. grr.. hun fout.. en ik mag betalen. Fijn! Ik bestel hier in ieder geval niet weer!
2014 door Saskia

Ik heb laatst bij Lace lingerie besteld, omdat ik ook een lastige maat heb (75G). Ik heb totaal 3 BH's bij ze besteld waarvan twee van hetzelfde merk, alle drie in dezelfde maat. De twee waren qua maat goed, maar bij een bh kreeg ik de Engelse maat 34H wat volgens hun overeenkomt met een 75G. Het was alsof ik als klein meisje de bh van mijn moeder had aangetrokken. De Europese maat stond trouwens ook op het kaartje en dat was 75K. Na enkele mailwisselingen werd mij verzocht om de bh te retourneren en zelf op te draaien voor de verzendkosten. Daarna kreeg ik niks meer te horen en kreeg ik nadat ik weer had gemaild het volgende bericht: De afdeling retour had de beha onderzocht, maar het was daadwerkelijk de juiste maat. Daarom kwam er geen bericht meer, maar slechts de storting van het koopbedrag.
2014 door Renee Korswagen

Heb een bovenstuk van een tankini teruggestuurd, kreeg een mail dat de tankini was gedragen! Er zou make-up op achtergebleven zijn en de labels zaten er niet meer aan. Heb de tankini 2 minuten aangehad om te passen, met de labels eraan! Was geen discussie over mogelijk, alleen door nog eens een keer extra verzendkosten te betalen zou men de tankini naar me terug sturen, maar geld retour was geen optie! Vervelende ervaring, ga niet met ze in zee!!info@kookkeuken.nl

Jouw Lace-Lingerie review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Lace-Lingerie

Lace-Lingerie vind je in de volgende categorieën