LEDgloeilamp.nl


LEDGloeilamp.nl is de internetwinkel voor LEDlampen van hoge kwaliteit voor thuis en zakelijk gebruik. Duurzame Led Verlichting bestel je online goedkoper. Kies uit divere E14 en E27 fittingen.

Voorheuvel 63B
3701JC
Zeistarray(0) { }

20 beoordelingen

LEDgloeilamp krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 20 20 ervaringen.

2015 door J. van Zomeren

Snelle levering en uitstekende service.
2015 door Joop van Zomeren

Prima produkt en snelle en goede levering.
2015 door Jacco

Perfecte service! Snelle levering.
2015 door T.

Prima geregeld.
2015 door Raymond

Wegens een fout bij het bestellen wilde ik mijn order wijzigen. Op de mail wordt niet gereageerd, de telefoon word niet opgenomen(ondanks 4 uur lang elk kwartier te bellen). Producten zouden best in orde kunnen zijn maar slechte service.
2015 door Annelies Verschuren-…

Accurate persoonlijke afhandeling. Controle op levering. Levering is ruim op tijd.
2015 door Rene

Op de website staat 'op voorraad' maar kregen pas een paar weken later een deel van de bestelling. Een hele tijd later het andere deel van de bestelling. Een deel van hiervan kwam niet overeen met wat er op de verpakking stond. Dit moest op eigen kosten retour gestuurd worden. Na lange tijd een nieuwe levering ontvangen. Na nog eens een tijd te hebben gewacht kregen wij een derde levering (alles is wel als een bestelling geplaatst) Deze verlichting kwam totaal niet overeen met onze andere led verlichting die was besteld! Blijkt dat deze van een andere fabriek afkomstig was. Omdat wij hier niet tevreden mee waren hebben we ook dit pakket op eigen kosten retour moeten sturen. Alleen het bedrag van de led verlichting is terug gestort. Ik heb een review op de website van LEDGLOEILAMP geschreven, deze is nog steeds niet geplaatst! Vind het wel frappant alleen goede reviews te lezen op hun website!
2015 door Kees

Erg tevreden , goed verpakt afgeleverd.
2014 door Jm

Alles is snel geregeld, en leveringen binnen de gestelde termijn. Maakt afspraken waar, top
2014 door Mobi

snelle en vlotte levering zoals gepland, betaling vlot en discreet verlopen.Sterk aan te raden leverancier.
2014 door Ruth

Vlotte levering van mooie waterdichte spotjes. Goede productbeschrijving op de website en de mogelijkheid om via de mail extra informatie/hulp bij het installeren te krijgen.
2014 door Henny

Snelle levering en mooie producten
2014 door thomas

Lekker snel en gemakkelijk. Prima service.
2014 door Van Tielen Daniel

Snelle levering en goede prijs
2014 door Serraris Mireille

Prima service en snelle levering. Komt zeker in aanmerking voor nieuwe bestellingen
2014 door E.P. Seijdel

prima. goed advies vooraf. en snelle levering.
2014 door Arno

Goede adequate orderafhandeling, vlugge levering en producten ongeschonden en goed verpakt geleverd. Prima deal ! prijs is ook okay.
2014 door Danique

Prima snelle levering, lampen perfect
2012 door Hans Hopman

De bestelling voor inbouwdimmers voor ledlampen gaf geen probleem en er werd snel geleverd. De led-verlichting ging echter knipperen en flikkeren. Het bleek dat de aanbevolen professionele dimmer helemaal niet bedoeld was voor LED, maar voor halogeen. Mailtjes en telefoontjes naar LEDgloeilampen leverde geen enkele reactie op.
2011 door veld

Bestelling ging goed evenals de ontvangst van de lampen. Echter de op de website beloofde lichtopbrengst werd absoluut niet gehaald waarna de lampen in overleg met een slecht bereikbare klantenservice retour gestuurd zijn. Na een aantal vruchteloze pogingen om de klantenservice te bellen en vele onbeantwoorde mails verder, heb ik nog steeds niets gehoord en bovendien geen geld retour. Inmiddels zes weken verstreken . .

Jouw LEDgloeilamp.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met LEDgloeilamp.nl

LEDgloeilamp.nl vind je in de volgende categorieën