Koopjenu.nl


Koopjenu.nl heeft altijd de beste dagaanbiedingen! Dagaanbieding uitverkocht? Geen probleem! Naast de dagaanbieding is er ook altijd nog de outletstore, hier vindt men een breed assortiment aan top producten voor bodemprijzen!

Postbus 59176
3008 PD
Rotterdamarray(0) { }

8 beoordelingen

Koopjenu krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 8 8 ervaringen.

2016 door EDJ

Schrik dat ik bedrogen ben. Zaterdag 15-10-16, ontdekt via Dagaanbieding.net, iets misgelopen en via hun contactformulier (geen telefonisch contact mogelijk) contact gezocht. Gisteren, 17-10-16, contact gezocht via hun mail adres. Vandaag 18-10-16 nog steeds geen enkele reactie van hen ontvangen. Alvast een zéér slechte eerste kennismaking.
2015 door kerby

vervolg op eerdere reactie. na contact met ze hebben gehad hebben ze na retourzending van de slecht functionerende leds het geld terug gestort. prima after-sales dus.
2015 door kerby

vervangingsleds voor 10w halogeen lampje gekocht, snel geleverd maar het product is zeer slecht. lichtopbrengst erg slecht en hebben last van stroboscoop effect... andere leds gekocht die wel goed functioneren
2014 door Frank

Nette website met prima service. Mijn bestelde riem van Calvin Klein viel de gesp van los na een aantal weken. Zelfs nadat ik er zelf extra gaten in had gemaakt, kreeg ik zonder enige moeite een nieuwe riem toegestuurd.
2012 door Wilbert

Een van de betere websites in dagaanbiedingen! Meerdere malen bestelt en keurig binnen 2-3 werkdagen binnen. Op de site staat 3-5 werkdagen, vind ik knap!
2012 door Tahiri

Beste Welke garantie heb ik voor de echtheid voor die diamstars horloges. Mvg
2012 door Peter

Ik heb al 3x bestelt bij KoopjeNU, vindt het een leuke site, goeie aanbiedingen en snelle levering! Bij mijn laatste order had ik een vraag en kreeg binnen half uur een antwoord op mijn email (en dat ook nog in de weekend!)
2011 door Erkan

Tijdens de dagdeal van vandaag een lederen Bugatti Iphone 4 telefoonhoesje voor 9 euro gekocht, nu maar afwachten of de postbode hem meeneemt.

Jouw Koopjenu.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Koopjenu.nl

Koopjenu.nl vind je in de volgende categorieën