Kijkshop


Internet warenhuis van Kijkshop voor eindeloos Thuiswinkelen. Van waterkokers en scheerapparaten tot bestek en telefonie. Kijkshop.nl heeft naast kleine elektrische apparaten eveneens een uitgebreide merkcollectie parfums, droogrekken, horloges en sieraden. Bekijk zeker de dagelijkse dagaanbieding van Kijkshop voor een topaanbieding.

Kijkshop.nl betrouwbaar? Deel hier je ervaringen met online bestellen bij Kijkshop.


5300 CA
Zaltbommelarray(0) { }

11 beoordelingen

Kijkshop krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 11 11 ervaringen.

2015 door T.Schoemaker

Ik heb in een jaar tijd drie horloges gekocht en elke keer na een maand of het bandje kapot of het horloge.Heel vervelend.
2013 door jarinda

Outlet 3 daagse maakt kijkshop vandaag interessant vanwege zeer prijzen
2013 door Graaf

Kijken kijken kijken niet kopen want te duur
2013 door Helder

zo'n grote winkel had ik wel product reviews verwacht, nu nergens te vinden of die elektrische kindertandenborstels vanaf een bepaalde leeftijd zijn. zucht...
2012 door willem

kijkschop blijkt ook tweedehands producten te verkopen, ik heb vandaag een tondeuse gekocht bij de vestiging in Heerenveen. toen ik hem thuis uit de verpakking haalde bleek hij al gebruikt te zijn, er zaten allemaal haartjes in. ik heb wel gewoon mijn geld terug gekregen maar ik vind dit toch een slechte zaak.
2012 door Pletter

uittrekbare waslijn via kijkshop was goedkoopste wat ik kon vinden. kijkshop stelde mij niet teleur en leverde zoals men had aangegeven op de site.
2012 door Ester vd V.

Bestron ijsmachine gekocht in de aanbieding bij kijkshop!
2012 door Jort

Mooie Koffiepadhouder gekocht bij de online shop van Kijkshop. Dit loopt allemaal soepel en vlot! En de vrouw weer helemaal happy met mijn spontane kado (-;
2011 door ruben klein

Voor me vakantie hier een inklapbare camerastatief gekocht. Binnen 2 dagen had ik hem in huis. Goed geregeld Kijk Shop!
2011 door caspert

wat mij betreft een van de leukere sites op het gebied van dagaanbiedingen.
2010 door Fam. ten Broeke

Wij zijn in het filiaal van Oss echt geweldig netjes geholpen, nadat ons Inventum koffie-apparaat voor de 3de keer kapot ging. De man in de winkel gaf ons zelfs een vergoeding om lekker op en terrasje een kop koffie te gaan pakken om de geleden schade een beetje te verzachten!!! Echt super!!! Daarnaast heeft hij zelf kontakt opgenomen met Inventum om voor ons een regeling te treffen. Nog maals Complimenten!!!

Jouw Kijkshop review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Kijkshop

Kijkshop vind je in de volgende categorieën