Informatie

Alle soorten maatwerk kasten van Storemax, Stanley en Designo. Tot 30% goedkoper dan de bouwmarkten en speciaalzaken. Wij meten tevens uw kast in voor maar € 35,-. Ook beschikken we over een uitstekende montageservice.

Wat is jouw ervaring met Kastengigant.nl?

Adresgegevens

Kwadijkerkoogweg 16a
1442 LA
Purmerend
Kastengigant krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 42 42 ervaringen.

Reviews

42 beoordelingen

2018 door David
Slechte ervaring met kastengigant. Ik heb veel spijt van mijn keuze en ze zijn totaal niet service gericht.
2017 door G. Guitjens
Plaatsing: Professionele timmerman (Nico) ging voortvarend aan de gang. (4 sterren) In de winkel: Een duidelijk gesprek en een snelle inmeetafspraak. Duidelijke prijsstelling en adequate levering. Minpunt is wel dat de inmeetkosten niet in mindering worden gebracht bij definitieve koop. En de relatief hoge bezorgkosten onafhankelijk wat je koopt!!! (3 sterren)
2017 door Geert
Een nachtmerrie! Na 5 maanden (ipv de beloofde 1 maand), 25 mails en 10 telefoons en 3 pogingen zijn de kasten afgewerkt geraakt. Alleen hebben we nu overal vuile vlekken op het plafond. Dit is wel heel spijtig als je huis nog maar 5 maanden geleden geschilderd is! Ons advies: koop nooit bij kastengigant!
2017 door S
Omg! Wat een K-bedrijf!!! Eerste keer verkeerde meting, onze schuifdeur viel op de thermostaat, interieur verkeerd besteld, behangen+gesausde muren beschadigd en 3weken wachten. Tweede poging; verkeerde maten, weekje wachten. Derde poging; stang tekort gezaagd en geen muurbevestiging, kast beweegt heeeeeen en weeeeer. NIET HIER BESTELLEN! Zowel Patrick, zogenaamde eigenaar Sylvester en Hans de monteur zijn onprofessioneel!
2017 door Geert
Helaas één grote nachtmerrie
2016 door Liesbeth
Wij hebben juist goede ervaringen met Kastengigant. Prachtige kasten gekregen voor een hele mooie prijs, goede kwaliteit, goeie service. Afspraken waren duidelijk, we hebben geen klachten!
2016 door Raynor
Enorme slechte service. Komen totaal hun gemaakte afspraken niet na. Heb de hele dag thuis gezeten voor jan lul. Kast is beschadigd klopt heel veel niet aan deze kast. Nooit meer een kast bij kastengigant ik ga nog liever naar de ikea
2015 door Aad
Alles geleverd conform verzoek. Vragen per mail en telefoon, ook tijdens montage, zijn duidelijk en adequaat beantwoord en "last but not least": het resultaat mag er zijn. Een kast die helemaal voldoet aan onze wensen en van prima kwaliteit. In een woord: super !
2015 door M
In showroom Hoofddorp langs geweest. Offerte kon op dat moment niet gemaakt worden omdat de juiste persoon niet aanwezig was. Specificaties achter gelaten, niet meer gehoord. Na week maar via website offerte aangevraagd. Niet meer gehoord. Na week weer gebeld. Ik zou worden terug gebeld. Jaja... Erg moeizaam, ik ga mijn 2.500 a 3.000 euro wel naar de concurrent brengen.
2015 door Hans
Wij zijn in juni 2014 2 maal in de showroom geweest (Purmerend en Hoofddorp) en zijn uitstekend geholpen. De tweede keer een kast besteld die is ingemeten en uitstekend geplaatst. Zeer tevreden
2014 door Esther
Ik ben zaterdag 8 maart 2014 bij kastengigant geweest voor informatie, advies en om een indicatie te krijgen van de kosten. Ik heb niets gemerkt van de vriendelijkheid die door velen wordt genoemd. Ik ben nog nooit zo slecht behandeld door een adviseur/verkoper. Hij had er duidelijk geen zin in en verliest hier een koper mee. Ik was van plan om rond de 2500 euro te besteden. Zijn visitekaartje die hij mee had gegeven ligt bij het oud papier. Ik besteed mijn geld liever bij een bedrijf waar ik vriendelijk en met respect wordt behandeld.
2013 door G. van der Toorn
Slechte ervaring in offertestadium. Na inmeten (35 EUR) kregen wij een offerte met een prijs die 25% hoger lag. Wij hebben niets tegen producten ‘af-fabriek’, maar dan zou de prijs een stuk lager moeten liggen dan maatwerk. Daarnaast is er een beperkt aantal kleuren en kregen wij geen ‘klant is koning’ gevoel. Wij moesten na het inmeten zelf achter het voorstel aan bellen terwijl de afspraak was dat wij dat binnen 3 dagen per e-mail zouden ontvangen. Als reden werd gegeven dat de monteur zijn prijs niet heeft gegeven en daarna was men ons vergeten. Dus 1 ster voor de vriendelijke behandeling.
2013 door Johan Gotjes
Goede klantenservice Mooie Showroom Inmeetservice perfect Echt maatwerk Goede levering Makkelijk in elkaar te zetten! Levertijd 3 weken was zeker het wachten waard! Dit had ik zelf nooit zo mooi kunnen maken, de deuren rollen bijna vanzelf zo soepel...Vooral de landhuisdeuren landelijke stijl past echt bij ons interieur! Zijn goed betaalbaar, glazen deuren werden voor ons toch even te prijzig en we zitten nog met kinderen... Dit zijn stevige zware deuren die kindvriendelijk(er) zijn! Bedankt Kastengigant! Ik ga hier heel lang plezier van hebben!
2013 door J. Van Opmeer
Keurig bedrijf. Offerte was de scherpste en de geleverde schuifdeuren zijn van goede kwaliteit.
2013 door Joke de Bruin
Laten inmeten en monteren. Goede kwaliteit. We zijn zeer tevreden.
2013 door Kees de Boer
Goede service.
2013 door Agatha & John Kalemeijer
Eigenlijk alles besproken met de klantenservice van Kastengigant en zonder het product te zien een behoorlijk grote kast afgenomen. Dit vonden we wel eng, maar alles werd keurig netjes afgeleverd door een vriendelijk transportbedrijf. Nu eenmaal de kast in elkaar gezet en dat verliep gesmeerd! Na wat kleine tips van Kastengigant stond de kast al snel in elkaar en hebben we hem nu zelfs al vol met kleding liggen! :) Kastengigant bedankt voor de scherpe prijs en de goede service!
2013 door Tjeerd Jan Dibbe
Fantastische service! Werd van begin tot het eind erg goed geholpen en de monteur heeft uitstekend werk afgeleverd. Er zijn vele aanbieders die helemaal geen eens korting geven, maar de korting die Kastengigant geeft, heeft mij doen beslissen hier de kast af te nemen. Dat ik daar uiteindelijk nog zoveel service en kwaliteit voor terug zou krijgen, deed mij eigenlijk verbazen!
2013 door Renate
Iedereen beleeft de dingen op zijn eigen manier, daarom hou ik eigenlijk niet van recensies. Maar wat goed is is goed! Daarom adviseer ik Kastengigant.nl met dank voor alle hulp en service!
2013 door Renate
Iedereen beleeft de dingen op zijn eigen manier, daarom hou ik niet van recensies. Maar wat goed is is goed..... Daarom adviseer ik iedereen Kastengigant.nl!! Met veel dank voor de service en adviezen.
2013 door Jes Rood
Uitgebreide keuze, deskundig personeel, tijdige levering,prettige samenwerking. kortom: een aanrader!!
2013 door Sjaan
na weken te hebben afgewogen de kast bij Ikea dan wel de Kastengigant te bestellen, gaf de vriendelijkheid, deskundigheid, én de prijs de doorslag de bestelling bij de Kastengigant te plaatsen. Niets dan lof: voor mij absoluut de warme douche!!
2013 door René
Gister hebben wij de kast ontvangen die wij bij de Kastengigant gekocht hebben. Tijdens het monteren hadden wij wat vragen. Even een telefoontje en we werden er helemaal doorheen geholpent! Geweldige hulp!
2013 door Winkelaar Timmerbedrijf
Ik koop al sinds 2004 online schuifdeuren bij Kastengigant. Mijn klanten laat ik op de site de kleuren uitzoeken, ik meet en monteer zelf voor mijn klanten. Het interieur maakte ik altijd zelf, maar dat bestel ik nu ook bij ze. Het is goed, op de lades zit softclose. Ze leveren bij mijn kklanten thuis, het is altijd op tijd en van degelijke kwaliteit. Jongens, ga zo door!
2013 door Romana
Prijs - kwaliteitverhouding is TOP Makkelijk zelf uit te zoeken op de site!
2013 door Bep Vrolijk uit Ede
Ik had altijd een vreselijke rommelkamer. Door 'n tip ben ik bij de Kastengigsnt terecht gekomen. Op de duidelijke site gekeken en keuze gemaakt; thuis door de Kastengigsnt laten opmeten; met advies van Piet enkele veranderingen aangebracht en uiteindelijk alles op tijd geleverd en gemonteerd. En ik heb nu een heerlijke opgeruimde kamer. Had ik eigenlijk veel eerder moeten doen. Bedankt Kastengigant.
2013 door Bep Vrolijk uit Ede
Ik had altijd een vreselijke rommelkamer. Door 'n tip ben ik bij de Kastengigsnt terecht gekomen. Op de duidelijke site gekeken en keuze gemaakt; thuis door de Kastengigsnt laten opmeten; met advies van Piet enkele veranderingen aangebracht en uiteindelijk alles op tijd geleverd en gemonteerd. En ik heb nu een heerlijke opgeruimde kamer. Had ik eigenlijk veel eerder moeten doen. Bedankt Kastengigant.
2013 door Tine
Kast uitgezocht, Leo kwam inmeten. Fijn hoe hij de zaken aanpakt, snel en effectief. Heel veel dank voor je professionele en oplossingsgericht werken.
2013 door R.Schreuder
Kasten uitgezocht bij de Kastengigant. Fijne mensen in de showroom en vakkundige maonteur bij ons thuis. Erg blij mee, zeker een aanrader
2013 door Arian
Beste mensen, Wat een geweldige monteur. Mooi werk afgeleverd,keurig de deuren gemonteerd.
2013 door Mevrouw Brüske
Onze verhuizing van Brabant naar Purmerend ging niet makkelijk. Maar mede door de hulp, de adviezen, kundigheid én bereidwilligheid van de Kastengigant kwamen wij in een mooi aangekleed huis! Heel veel dank!!
2013 door Margreet Janssen
's Avonds om 21 uur nog geholpen met online ast bestellen. Had een vraag over de softclose, blij dat ik deze op mijn kast heb besteld. Tijdens het bouwen hulp gehad van de buurman. Het is redelijk zwaar materiaal, de deuren rollen echt mooi. Heb lades en een achterwand in mijn kast genomen. Ben daar zo blij mee. Ik raad echt de achterwand aan, echt stevige plaat en mijn lelijke muur is weg. Goede ervaring dus.
2013 door Kees Schilder
Laten inmeten, kast past perfect. Op verzoek mijn kast voor werktijd geleverd gekregen, aardige chauffeurs. Aanrader!
2013 door Willem het Paard
Online kast besteld, zelf in elkaar gezet. Goede degelijke deuren, mooi interieur. Goede prijs.
2013 door Joost
Kast laten inmeten en laten monteren. Goede kwaliteit, niets op aan te merken.
2013 door Arjan
Wij hebben zelf ingemeten. Na circa 15 werkdagen de kast geleverd gekregen. Erg netjes bezorgd, ook precies volgens afspraak. Alles netjes voorzien van stickers zodat montage een fluitje van een cent is. Een geweldig mooie kast hebben we nu staan. Wat ik als tip wil geven aan de kasten gigant. Lever iets meer schroefjes en bevestigingsmateriaal. Het was nu precies afgemeten.
2012 door Jan
Wat een drama. Incompleet geleverd en niet op de juiste maat (terwijl ze dit zelf hadden opgemeten). Het lijkt goedkoop, maar met al het gezeur blijkt goedkoop, duurkoop. Klantenservice mag het woordje service eigenlijk niet in de naam hebben.
2012 door A. Delewari
Online ons kast gekocht bij Kastengigant.nl. Via configurator, ging makkelijk. Had vraag over stootborstel, avonds gebeld, goed service. Mooi kast geworden.
2012 door Jannus Molenaar
Ruimte door Kastengigant laten inmeten. Levering na 3 weken was perfect op tijd. Kast paste precies en is heel mooi. Mooi concept.
2011 door Henk
Zeer slechte service. Nooit van tevoren betalen. Wel mooie kasten. Maar zou hier pesoonlijk nooit meer iets kopen.
2011 door rianne
Mooie schuifdeurkasten voor al mijn kleding. En ook nog eens op maat gemaakt. Zeker een aanrader
2010 door Janneke de Vries
Wij hebben vorige week onze kast ontvangen die we online bij Kastengigant hadden besteld. We hebben deze laten inmeten en laten monteren door Kastengigant. Het resultaat is top. We hebben nu een mooie kast met heel veel korting. Een aanrader!
Toon meer beoordelingen Toon minder beoordelingen

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Jouw Kastengigant review