Intertoys


Naast circa 100 speelgoedwinkels in Nederland heeft Intertoys ook een webshop. De speelgoed webshop van Intertoys rekent geen verzendkosten en levert de volgende dag op werkdagen als je voor 1 uur bestelt. Ontdek hier aanbiedingen, beoordelingen en meer over Intertoys.

Intertoys kopers delen hier hun webwinkel ervaringen met anderen.

Handelsweg 15
2742 RD
Waddinxveenarray(0) { }

9 beoordelingen

Intertoys krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 9 9 ervaringen.

2016 door JM

Mensen ik raad jullie aan niet te bestellen bij intertoys. je krijg niet wat je wil bestel er 2 en je krijg er 1. moesten het terugsturen en vervolgens weer de zelfde fout. we zouden terug gebeld worden mooi niet zelf moeten bellen. en wat zeggen ze sorry hoor staat verkeerd op de site en daar moet je het mee doen. rot bedrijf dus.
2015 door SN

Even opletten voor u besteld, u moet bij de intertoys doorklikken naar de voorwaarden en levering, om zeker te zijn dat uw bestelling ook echt binnen 1 dag wordt geleverd, ik dacht enkele euro's te besparen, kreeg echter enkel ellende voor terug. - Conclusie: Niet te Vertrouwen ! let op de kleine letters principe
2014 door thea

hebben jullie ook nog computers voor kinderen
2014 door G3C

Op 2 april vroeg ik de klantenservice van de Intertoys webshop per mail of artikel 591825 – 10211 Lego Grand Emporium binnenkort weer beschikbaar zou komen. Verder vroeg ik of de prijs voor deze set gelijk zou blijven en of ik twee exemplaren vooruit kon bestellen. In een reactie gaf Intertoys aan te verwachten dit artikel medio april weer binnen te krijgen. Verder gaf Intertoys aan dat de prijs gelijk zou blijven. Als laatste gaf de klanterservice aan dat ik helaas niet kon reserveren en pas als ze weer voorradig op de site zou zijn kon bestellen. Op 16 april kwam dit artikel weer beschikbaar en heb ik een bestelling in de webshop geplaatst. Echter is de prijs van dit artikel verhoogd naar € 159,99 terwijl Intertoys mij schreef dat de prijs gelijk zou blijven. Daarom heb ik Intertoys gevraagd de prijs te corrigeren naar de toegezegde prijs van € 129,99. In een reactie geeft Intertoys aan dat de prijsstijging nog niet te zien was op het moment dat ik de mail stuurde. Dit doet niets af aan het feit dat Intertoys heeft toegezegd dat de prijs gelijk zou blijven. Ik mag vertrouwen op de uitlatingen die Intertoys doet. Intertoys geeft aan dat ze het ook vervelend vindt en mij met het halve bedrag tegemoet kan komen. Ik heb aangegeven hier niet mee akkoord te gaan en nogmaals verzocht de prijs aan te passen naar de toegezegde prijs van € 129,99 omdat Intertoys heeft toegezegd dat de prijs gelijk zou blijven. Hoewel de medewerker van de klanterservice vriendelijk is, houdt ze voet bij stuk en blijft bij haar aanbod om mij slechts voor het halve bedrag tegemoet te komen. Intertoys biedt zowel per mail als per telefoon haar excuses aan voor de door hen gemaakte fout, maar is slechts bereid het half op te lossen. Op haar website pretendeert Intertoys klantvriendelijk te zijn. Blijkbaar valt het adequaat oplossen van een door Intertoys gemaakte fout daar niet onder. Intertoys houdt zich niet aan haar woord en laat daarmee zien een onbetrouwbare onderneming te zijn.
2014 door Pian

Webshop prima, wel op aanbiedingen letten, anders Elders goedkoper.
2013 door dik

Bij leverprobleem van verjaardagskado stelt intertoy zich formeel op. ondanks dat post.nl meteen bevestigt dat pakketje niet is aangekomen willen ze eerst 'onderzoek' doen. Verschuilen achter post.nl en levervoorwaarden maar feit blijft dat ik ruim vooraf besteld en betaald heb maar nu geen kado heb. Call center is uiterst onbehulpzaam en ze tonen geen enkel begrip... nooit meer daar bestellen...
2012 door Reinier Bakker

Heb me laten verleiden voor een kindertablet van 99 euro tijdens de dagaanbieding! Zoonlief blij, dus ik blij!
2012 door Veronica

Via intertoys.nl een goochelhoed gekocht. De hoge hoed met trucks is een groot succes. Elke dag willen zowel mijn zoon als dochter mij een truck laten zien, prachtig!
2012 door Humphrey

Het zoeken op leeftijdscategorie maakt het vinden van een speelgoed kado absoluut handig. Ook hier moet ik een account aanmaken om te kunnen kopen, wat is dat toch ouderwets en vervelend. Zo jaag de bezoekers weg, ik wil gewoon snel kunnen bestellen.

Jouw Intertoys review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Intertoys

Intertoys vind je in de volgende categorieën