Interioo.nl


Ons bedrijf Interioo (voorheen Signdesign) is al jaren een vertrouwde naam in Nijmegen stad en online. In 2002 zijn we begonnen met de verkoop van persoonlijke naamborden, design deurkrukken, kapstokken, sensorlampen voor buiten, rvs deurkrukken, goedkope afvalbakken, buitenasbakken, deurstoppers, brievenbussen, badkameraccessoires en dergelijke producten voor thuis of op het werk. In de loop van de tijd zijn we onze producten ook online gaan aanbieden. Ons assortiment is in de tussentijd flink uitgebreid. Onder andere met kapstokken, afvalbakken en andere accessoires voor in en om het huis. Wij zijn de enige online winkel die je alles biedt wat je nodig hebt qua design voor in én om het huis.

Lees hier ervaringen van klanten met bestellen bij Interioo.nl of deel je eigen reviews.

Roggeweg 30
6534 AJ
Nijmegen10 beoordelingen

Interioo krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 10 10 ervaringen.

31-08 door John

september 2015 klacht neergelegd per mail over brievenbus. geregistreerd onder nummer 18121. Tot op heden geen oplossing/antwoord.
28-04 door Gripzakjes.net

2 Bordjes besteld voor in onze sanitaire ruimte, nooit geleverd, geen contact te krijgen.
23-04 door Hanny

Brievenbus en naambord besteld, geld wel geïnd maar nooit iets geleverd gekregen.Telefoon niet meer in gebruik. Nu dus aangifte doen!
24-02 door W

Begin februari bestelling gedaan, levertijd zou 3 dagen zijn. Online betaald maar artikel nog niet ontvangen. Reeds gemaild, getelefoneerd maar geen reactie. Site leek betrouwbaar, ook aangesloten bij "Thuiswinkel waarborg". Deze heeft certificaat ondertussen ingetrokken! Wat kan tegen zulke praktijken van interioo gedaan worden??
19-02 door Sabine

In januari 2015 een brievenbus gekocht en per iDeal betaald: doe dit nooit aub bij deze website!!! Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Meerdere keren email contact gezocht met het bedrijf maar geen reactie. Telefonisch zijn zij niet bereikbaar: in 1 woord PURE OPLICHTERS!!!
16-09 door Jannie

Hoogste beoordelingscijfer voor Interioo! Zeer mooie RVS woonaccessoires voor uitmuntende prijzen en goed geleverd.
23-02 door jan

Sensorlamp voor buiten hangt nu voor ons kantoorpand, de shop verdient een complimentje.
30-01 door Wende

Goed bevallen, volgende keer gerust weer
01-08 door Walter van buren

Complimenten voor deze shop, mooie brievenbussen voor idem dito prijzen
05-07 door bram

Goed adres voor wie snel zakelijk wil bestellen

Jouw Interioo.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Interioo.nl

Interioo.nl vind je in de volgende categorieën