Interhome.nl


Alle buitenlandse vakantiewoningen voor u makkelijk op één site. Een van de vakantiehuisjes marktleiders in Europa met een totaal aanbod van luxe huisjes in de natuur van Zwitserland, goedkope bungalows voor groepen, kindvriendelijke vakantiehuizen in Frankrijk en vakantiehuisjes aan het meer en leuke huizen aan de kust. Unieke website voor autovakantie liefhebbers die op zoek zijn naar huur van vakantiewoningen, studios en appartementen in Europa. Naast de laatste Interhome.nl kortingscode acties lees je hier ervaringen van derden.

Lange Kleiweg 50
2288 GK
Rijswijkarray(0) { }

3 beoordelingen

Interhome krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 3 3 ervaringen.

2013 door Erik

Na een vakantie geboekt te hebben via Interhome moet ik helaas zeggen geen goede ervaring te hebben met deze organisatie. Beschrijvingen van aangeboden accommodaties kloppen (vaak) niet en de klantenservice is in mijn ervaring niet erg service minded.
2013 door Maarten vd graaf

Even van te voren goed verdiepen in de schoonmmaakkosten en toeristenbelasting die je beide bijna altijd lokaal extra dient te betalen voorkomt teleurstellingen achteraf!
2012 door J. Vanus

Wie voor de wintersport in Tirol (Zillertal) wil boeken doet er verstandig aan dit nu toe te doen. Met name de grote huizen voor groepen rond populaire skidorpen zijn snel weg. Je kan immers de kosten verdelen over veel mensen waardoor je wintersport goedkoop uitvalt! Joachim

Jouw Interhome.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Interhome.nl

Interhome.nl vind je in de volgende categorieën