Intergard


Intergard.eu is importeur, exporteur en detailhandel van en tevens groothandel in tuinartikelen zoals tuinschermen, tuinhuisjes, sierbestrating, sierhekwerken, speeltoestellen, barbecues, tuinbeslag, bouwbeslag, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, ijzerwaren, PVC regenwaterpijpen, kastanjehout en tuinhout. Intergard.eu is gespecialiseerd in ecologisch milieuvriendelijke tuin- en perceelafscheidingen zoals heidematten, wilgenmatten, bamboematten, boomschorsmatten, hazelaarschermen, wilgenschermen en bamboeschermen. Dus geen boskap, geen chemische processen, geen houtverduurzaming, veilig, milieuvriendelijk en duurzaam voor huis en tuin.Dit initiatief wordt aanbevolen door de Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer.

Intergard.eu ervaringen delen en lezen kun je ook op deze pagina.

Ambachtsweg 8
7641 AA
Wierden24 beoordelingen

Intergard krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 24 24 ervaringen.

13-05 door Sharon

Waar dit bedrijf de reviews kan verwijderen doen ze dat, of ze zetten erbij dat het een trol reactie is. Mensen koop hier niet, wij zitten met een rot tuinhuis van 900 euro binnen 1 maand en Intergard geeft niet thuis. Ze reageren ronduit asociaal, liegen waar ze bij staan. Als je belt gooien ze de telefoon erop en op mails wordt niet gereageerd. Ze vullen hun zakken om vervolgens niks meer te laten horen of enige service te bieden.
04-05 door Patrick

Meest waardeloze bedrijf ooit. Nooit iets bestellen!
10-04 door Heijden

Slechte klantenservice moest mijn gelijk maar gerechtelijk gaan afdwingen. Kansloos bedrijf.,
05-08 door JGM

Diverse producten besteld. keurig geleverd, voldoet aan de verwachtingen. Goede prijskwaliteit verhouding. Klein aandachtspunt maar dat is meer voor de vervoerder Transmission: er staat een berg aan info op hun site over de levering echter is allemaal voor intern gebruik met allerlei codes die een klant niets zeggen. Beter is het om gewoon te melden wanneer je levering kunt verwachten. In mijn geval werden spullen in 2 leveringen gedaan, daar moest ik echter zelf achter komen per toeval. Tijdstippen van uitleveren klopten ook niet helemaal maar goed uiteindelijk is wel alles netjes afgeleverd.
23-06 door Chris

Prima kwaliteit en goed service; levertermijn kon misschien iets korrter. De afdekkapjes zijn niet enkel een bescherming voor de palen, onze afsluiting ziet er meteen ook meer afgewerkt uit!
18-06 door Mirjam

Levering binnen 4 dagen. Fijn dat het de tuin in gereden werd!
18-06 door Elnora

Redelijk snelle levering. Makkelijk een dag en tijd af te spreken. Goede prijzen. En uiteindelijk een prachtige omheining om de tuin voor de klimop.
18-06 door Didi

Mooie matten, dicht geknoopt dus de schutting die wij weg wilde werken is heel goed gelukt. levertijd duurde alleen wat langer dan dat we verwacht hadden.
28-05 door Enrico

Drama kreeg verkeerde palen werd op verkeerde adres bezorgd paal van 3M is 2.75M .4x moeten bellen waar mijn spullen bleven kreeg geen bevestiging van mijn bestelling. Eens en nooit meer
01-05 door Coen

Zeer slechte ervaring mee. Ik kreeg geen bevestiging van mijn online bestelling. Dus ik nam even telefonisch contact op met Intergarden. Toen werd mij direct verweten dat ik had voor verzending /afhandeling (DPD) en tevens contant betalen bij afhalen had gekozen. Er stond inderdaad contact bij AFHALEN. Dus ik had verkeerd gelezen, maar beide opties waren wel te selecteren. Dus ik zeg dan kun je beter het systeem zo aanpassen dat de optie "contant betalen bij afhalen" wegvalt wanneer de optie verzenden wordt gekozen. Toen werd ik letterlijk door dat mens aan de telefoon heel hard uitgelachen. Of mijn redenatie nu wel of niet klopt, zo behandel je geen klanten. Zeer klant onvriendelijk en ze hebben een ondeugdelijk online bestelsysteem, want ik had nog meer fouten ontdekt, waar ik verder niet over ga uitweiden.
29-09 door Sjors

duurde langer dan gezegd. Afdeklatten passen niet foto's gestuurd en nu toch niet vergoeden en de schuld van zich afschuiven.Ze zijn 3 centimeter tekort en toch niet met een oplossing komen dus mensen opgelet .
11-08 door Herman de Vries

Prachtige hazelaarschermen besteld, ga zeker vaker bestellen.
11-08 door Adnan

Heel slecht! Levering duurde heel lang tot het uiterste leverdatum, toen ik belde kreeg ik geen informatie alleen dat ik dag later gebeld zou worden, wat ze niet deden. Vervolgens product rommelig en beschadigd bezorg, vervolgens door klantenservice echt zeer slecht behandeld, iedereen kreeg de schuld behalve zij.. Hoorde alleen maar "Ja maar!" en tot slot hebben ze de haak erop gegooid! Ben zo slecht behandeld, totaal geen aanrader!
10-08 door Sander

Producht, zandbak, werd snel geleverd. Echter verkleurde het hout erg snel wat lijkt op schimmelplekken. Ook het zeil over de bak verkleurd snel en de balken laten aan de bovenkant los. Mijn klachten hierover worden echter totaal niet serieus genomen door Intergard in de naam van Feffy. Hout verkleurd nu eenmaal, ook binnen een paar weken tot een maand. Zelf schilderen zou de oplossing zijn. Kinderen (die van mij zijn 3 en 1 jaar oud) horen niet op de bovenbalken te zitten, schroef er maar een extra schroef in. Dit zijn geen reacties die je verwacht als je € 140,- betaald voor een zandbak. Wel krijgen we een nieuw zeil opgestuurd (nog niets ontvangen).
17-04 door Hubertus

Beukenhagen besteld, prima kwaliteit, zeer tevreden en vriendelijk te woord gestaan.
29-09 door Eric Buscher

Tuinhuisje, bloembakken en schuttingen besteld, zeer tevreden over de kwaliteit en de levertijd.
14-08 door Wouter

Konden niet alles leveren ook al was het bestelbaar op de website, slechte service daarna en terugbetaling duurt zeer lang.
27-03 door Harold van Z

Mooie bloembakken besteld.
30-05 door R.J.A. Ruig

Voor milieuvriendelijke schuttingen zeker aan te bevelen
21-03 door Leidy

Ik ben zeer tevreden over Intergard. Allerlei tuinspullen besteld, schuttingen, barbecue en planten. Keurig geleverd. Zal jullie zeker aanraden bij vrienden en familie
25-01 door L. Goudsmit

Meer import / exporteur dan online houthandel, allesbehalve profi site bovendien!
21-08 door j. van duinen

los van de vreselijk lelijke homepagina heeft intergard een prima site met dito prijzen en producten.
03-08 door Wim

Vrijdag besteld, maandag belden ze om een afspraak te maken voor bezorging en dinsdag geleverd. Prima service!
09-06 door Joris

Tevreden over produkt en afwikkeling

Jouw Intergard review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Intergard

Intergard vind je in de volgende categorieën